ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 26/08 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.08 Παρασκευή

 

Η κάρτα λενορμαν της Παρασκευής 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)
Διάθεση για εξωτερίκευση αισθημάτων, λόγια μπερδεμένα από άντρα.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Ακουμπάτε πάνω σε λάθος χέρια. Αυτό μπορεί να είναι και μια συναισθηματική σας ανασφάλεια, που να σας έσπρωξε σε μια τέτοια επιπόλαιη κίνηση.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να κάνετε την κίνηση σας, και να ξαναπλησιάσετε το άτομο με το οποίο έχετε παρεξηγηθεί. Θα εκτιμηθεί, και τα αποτελέσματα θα είναι μόνο θετικά.

ζωδια – Ζυγός: Η καθημερινότητα σας, σας έχει κουράσει. Μια κατάσταση που μπορεί να έχει επιβαρύνει και τον σύντροφο σας. Δράστε ανανεωτικά.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην μειώνετε τις ενδείξεις που σας έρχονται, μέσα από την τριβή σας με τον νέο άνθρωπο που έχει εισέλθει στη ζωή σας. Ίσως και να μην είναι ο κατάλληλος για εσάς.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην κάνετε τη θέση σας δυσμενέστερη. Έχετε υποπέσει σε πολλά λάθη μέσα στη σχέση σας, και το μόνο που καταφέρνετε τώρα είναι απλά να αλληλοστεναχωριέστε.

ζωδια – Λέων: Είναι μερικές ημέρες τώρα που υπάρχει μια αναστάτωση στη σκέψη και την καρδιά σας. Ίσως πια να μην μένετε ικανοποιημένοι από την αισθηματική σας ζωή.

ζωδια – Σκορπιός: Οτιδήποτε περιλαμβάνει το παρελθόν σας, δεν θα πρέπει να το εντάξετε στο παρόν σας, και σίγουρα όχι με τους νέους ανθρώπους που σας συναναστρέφονται.

ζωδια – Υδροχόος: Όλα αλλάζουν και εσείς μένετε σκεπτικοί. Σίγουρα αυτή είναι μια τακτική που θα σας κάνει να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας εκ του ασφαλούς.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε μια έντονη προσωπικότητα, και αυτό ίσως και να κάνει κάποιους να σκιάζονται και να λειτουργούν άσχημα… και αντανακλαστικά χωρίς σκέψη.

ζωδια – Παρθένος: Χρησιμοποιήστε τη δυναμική του λόγου σας για να πείσετε το άτομο της καρδιάς σας, προκειμένου να φωτίσετε τον κοινό σας δρόμο.

ζωδια – Τοξότης: Η μάχη που δίνετε για να διατηρήσετε την ερωτική σας σχέση, σίγουρα από τις αρχές του νέου μήνα θα σας αποδώσει τα εύσημα.

ζωδια – Ιχθύς: Διαθέστε παραπάνω χρόνο για τον καλό σας εαυτό. Με το να κυνηγάτε τους άλλους να σας δώσουν σημασία, μόνο σε αδιέξοδα οδηγήστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις