ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 27/07 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.07 Τετάρτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 30. Τα Κρινάκια (Ρήγας Μπαστούνι)
Λόγια με αγάπη, εξομολόγηση έρωτα, νεανικός πλατωνικός έρωτας.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Δεν είστε αντίπαλοι με τον σύντροφο σας. Εξηγηθείτε και μην αφήνετε κενά μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Οι μέρες σας ευνοούν.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Ανήκετε στους πολύ ευαίσθητους, και το μόνο που επιθυμείτε, στο τώρα είναι να μείνετε και λίγο μόνοι σας με τι σκέψεις και τους προβληματισμούς σας.

ζωδια – Ζυγός: Ο εγωισμός που περισσεύει, δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Ξεκινήστε από τώρα να δείτε τι είναι αυτό που ψάχνετε και δεν το έχετε.

ζωδια – Αιγόκερως: Μπορείτε ακόμη και στο τώρα να σώσετε καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Μιλήστε, εξηγήστε και δώστε τις λύσεις που απαιτούνται ανάμεσα σε δύο εραστές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην καλύπτετε τα προβλήματα, τα οποία εντοπίζετε μέσα στην σχέση σας. Μπορεί να είστε υπομονετικοί, σίγουρα όμως όχι και αφελείς.

ζωδια – Λέων: Έχετε πολλά να ανακαλύψετε προσεχώς. Ιδιαίτερα οι ελεύθεροι θα έχουν ερωτικές προσεγγίσεις από τον κοινωνικό τους κύκλο, που θα τους εκπλήξουν… ευχάριστα.

ζωδια – Σκορπιός: Είτε ταξιδέψετε, είτε παραμείνετε εδώ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά. Αυτό θα είναι ακόμη πιο έντονο, για όσους είναι ήδη σε δέσμευση.

ζωδια – Υδροχόος: Οι επιθυμίες και οι σκέψεις σας δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένες για να τις εκφράσετε στο άτομο, που ενδιαφέρεστε ερωτικά. Ίσως χρειάζεστε ακόμη χρόνο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Το συναισθηματικό σας ενδιαφέρον έχει αρχίσει σιγά – σιγά και υποχωρεί. Σε αυτό σίγουρα είναι συνυπεύθυνος και ο άνθρώπος σας, που μένει άπραγος πολύ καιρό τώρα.

ζωδια – Παρθένος: Κάποιες παλιές γνωριμίες, θα σας απασχολήσουν ευχάριστα τις επόμενες ημέρες. Ίσως λάβετε και μια πρόταση για ερωτική σχέση ή έστω μια περιπέτεια.

ζωδια – Τοξότης: Οι μέρες των διακοπών που πλησιάζουν, θα σας διορθώσουν κατά πολύ το κέφι. Αυτό θα παρασύρει και το συντροφικό σας ταίρι, που έχει απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε σε βαθιές σκέψεις ,για να τερματίσετε σχέσεις και γεγονότα που πια δεν έχουν τίποτα αξιόλογο να σας προσφέρουν.