ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 28/06 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.06 Τρίτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 01. Καβαλάρης ( Άσος Μπαστούνι)
Ειδήσεις από μακριά, ισχυρός άντρας, σχέση με καλές προοπτικές, επέκταση επιχείρησης.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Ξεκινά ένα ερωτικό παιχνίδι για όλους. Αυτό θα ξεκινήσει πρακτικά από τον σύντροφο σας, που θέλει μέσα στον μήνα του Ιουλίου να σας κάνει αποκαλύψεις

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Αδυνατείτε να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας πια και στα πιο βασικά. Αυτό ίσως να ξεκινάει από βαρεμάρα και ανία μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Ζυγός: Προσωπικά ζητήματα σας, δεν θα πρέπει να μαθευτούν στους κύκλους σας. Μόνο κακοπροαίρετα σχόλια μπορούν να προκύψουν.

ζωδια – Αιγόκερως: Αν κάτι τελικά δεν σας αρέσει, τότε διαπραγματευτείτε το με τον άνθρωπο σας και βρείτε λύσεις, που να εξυπηρετούν και τους δύο σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Κάντε την φιλότιμη προσπάθεια σας εσείς οι μοναχικοί να αντισταθείτε σε νέες προκλήσεις και πειρασμούς. Αυτό προσεχώς θα δυσκολέψει!

ζωδια – Λέων: Τα αληθινά συναισθήματα, ξεχειλίζουν και σας ωθούν να κάνετε το επόμενο βήμα, με τον άνθρωπο της επιλογής σας. Πάντως είναι μια καλή εποχή που σας υποστηρίζει.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε ακαταμάχητοι σε όλα σας. Αυτό θα προσελκύσει πολύ κόσμο στα οικεία σας περιβάλλοντα. Από την άλλη ίσως και να δημιουργήσει πρόβλημα στα ζευγάρια.

ζωδια – Υδροχόος: Πολλές συγκρούσεις και λεκτικές διαφορές, που έχουν προκύψει μέσα στην σχέση σας και θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαριστούν.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι σκέψεις και τα σχέδια σας, έχουν αρχίσει και παίρνουν σάρκα και οστά. Μέσα σε όλη αυτήν την κίνηση, ίσως σας προκύψει και ένας νέος σύντροφος.

ζωδια – Παρθένος: Υπάρχει ένα μικρό χάος γύρω σας και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το βάλετε σε τάξη. Αισθηματικά και οικονομικά θα σας αποδώσουν τους καρπούς, τον Ιούλιο.

ζωδια – Τοξότης: Δεν χρειάζεται να κάνετε το χατίρι κανενός. Ξεκινήστε να κάνετε χάρη στον δικό σας εαυτό. Οι χωρισμένοι θα έχουν νεότερα μέσα από κοινά περιβάλλοντα.

ζωδια – Ιχθύς: Οικογενειακά ζητήματα έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και σας απασχολούν εντόνως. Πάντως μπορείτε να τα επιλύσετε εύκολα και γρήγορα.