ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 30/08 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30/8 Τρίτη

 

Η κάρτα λενορμαν της Τρίτης 17. Ο Πελαργός (Ντάμα κούπα)
Νεότερα από μακρινό χωρισμό, νέα παρορμητική γυναίκα, καινούργιο φλερτ

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Είσαστε πάνω σε συναισθηματικό μονοπάτι και μεταξύ αποφάσεων για δύο άτομα, που και τα δύο σας έχουν δωρίσει την καρδιά τους.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Μην κάνετε τίποτα διαφορετικό αυτές τις ημέρες. Αναμείνατε να έρθει ο Σεπτέμβριος. Πολύ το παρασκήνιο που κινείται γύρω σας, χωρίς όμως να σας δυσκολεύει.

ζωδια – Ζυγός: Δεν χρειάζεται να ζηλεύετε τη ζωή κανενός. Εσείς κοιτάξτε καλύτερα τη δική σας, και κάντε πράματα που σας ευχαριστούν και σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι συμφωνίες που έχετε κάνει με τον άνθρωπο σας, τηρούνται στο έπακρο. Άρα, να είστε προετοιμασμένοι για τα επόμενα κοινά σας βήματα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι σκέψεις σας είναι κοντά στην καρδιά του συντρόφου σας. Από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα έχετε παραπάνω εκδηλώσεις αγάπης… από παντού.

ζωδια – Λέων: Οι σχέσεις σας θα περάσουν από πολλά φίλτρα, και λίγες θα είναι τελικά αυτές που θα αντέξουν. Η διάθεση σας δεν θα κάνει άλλες αισθηματικές εκπτώσεις.

ζωδια – Σκορπιός: Πολλές οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να τολμήσετε να ξανακερδίσετε έδαφος στη ζωή του αγαπημένου σας προσώπου.

ζωδια – Υδροχόος: Διαχειρίζεστε αυτή την εποχή πολλά και διαφορετικά θέματα. Κάπου εκεί έχετε ξεχάσει και τον άνθρωπο σας, που δηλώνει παραγκωνισμένος.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αλλάξτε λίγο τη συμπεριφορά σας, κάντε την λίγο πιο ανέμελη και θα δείτε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα σας πλησιάσει με μεγαλύτερη θέρμη.

ζωδια – Παρθένος: Είστε κάτω από μεγάλη ένταση αυτές τις ημέρες. Μην τολμήσετε κάτω από αυτές τις συνθήκες, να πάρετε σοβαρές αποφάσεις με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Τοξότης: Δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από την αληθινή αγάπη. Μπορείτε να υποδεχτείτε προτάσεις – δώρα – εμφανίσεις, από το παρελθόν. Προσοχή σε όλα και όλους.

ζωδια – Ιχθύς: Μην είστε επιπόλαιοι με τις αντιδράσεις σας, και μέσα στις σχέσεις σας. Αυτό πιθανόν να ενάρξει προβληματικές καταστάσεις, που θα οδηγήσουν σε μόνιμες ρήξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις