ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τετάρτη 26.08

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν   Τετάρτη  26.08

 

 

Η Κάρτα  της Τετάρτης  / 16. Τα Άστρα  ( 06. Κούπα )

Προκλήσεις, υγεία σε σχέση, νέος έρωτας, καλός γάμος, θετικές εξελίξεις.

zodia-taro-45

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

 

ζωδια – Κριός:  Πολλά τα θέματα που καλείστε να ρυθμίσετε μέσα στις προσεχείς ημέρες και αφορούν τυχόν εκκρεμείς υποθέσεις από το παρελθόν σας, που ακόμα δεν αντέχετε να ακουμπήσετε.

 

ζωδια  -Καρκίνος: Έχετε παραμελήσει τον εαυτό και τον σύντροφο σας. Η πηγή των προβλημάτων σας ξεκινάει από το παρελθόν που ακόμα δηλώνει παρόν!

 

ζωδια  – Ζυγός: Επηρεασμένοι από το μέτριο Καλοκαίρι, πιθανόν να βγάζετε συμπεριφορές που δεν αρμόζουν. Περιορίστε τις υπερβολές και βρείτε διόδους να εκτονωθείτε.

 

ζωδια  – Αιγόκερως:  Η ανάγκη για απομόνωση θα σας φέρει σε αντιπαλότητα με τον σύντροφο σας, που δεν αντιλαμβάνεται την πεσμένη διάθεση σας. Επικοινωνήστε περισσότερο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια  – Ταύρος: Ο δρόμος είναι γεμάτος ευκαιρίες. Μέχρι τα τέλη του μήνα θα καταφέρετε να ισορροπήστε τις αντιξοότητες μέσα στον δεσμό σας. Οι ελεύθεροι απομακρυνθείτε από ουτοπίες!

 

ζωδια  – Λέων: Αν αποζητάτε συντροφικότητα μέσα από περιπέτειες και φλέρτ, πιθανόν να απογοητευτείτε για ακόμα μια φορά. Τα αστρολογικά δεν ευνοούν εφήμερες καταστάσεις. Αναμείνατε το Φθινόπωρο.

 

ζωδια  – Σκορπιός: Πολλές οι λαθεμένες πληροφορίες που λαμβάνετε από το ταίρι σας, και αυτό πιθανόν να σας βάζει σε δεύτερες και ύποπτες σκέψεις. Ψάξτε ίσως και λίγο πιο βαθιά…και αναλυτικά.

 

ζωδια  – Υδροχόος:  Ιδανικές ημέρες για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Όλη η προσπάθεια σας τον προηγούμενο καιρό θα σας φέρει πιο κοντά στην πολυπόθητη επιτυχία.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια -Δίδυμοι: Οι τελευταίες ημέρες του Καλοκαιριού θα βγάλουν στην επιφάνεια συναισθήματα που πιθανό  να ταράξουν την γαλήνια σχέση σας. Μυστικά  και τρίτα πρόσωπα αποκαλύπτονται… και σας ξαφνιάζουν.

 

ζωδια  – Παρθένος: Αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις, που αυτήν την εποχή αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να λύστε μέσω του διπλωματικού διάλογου. Κρατήστε ήπιους τόνους.

 

ζωδια  – Τοξότης: Διασταυρώστε πρώτα τις πληροφορίες που σας έρχονται και μετά πράξτε ανάλογα. Πολλές οι εμπλοκές και τα τρίτα άτομα που πιθανόν να σας αποπροσανατολίζουν.

 

ζωδια  -Ιχθύς: Πολλά τα ταυτόχρονα να θέματα που πρέπει να βάλετε σε μια σειρά. Και να τα επιλύστε. Μην δώσετε όμως υποσχέσεις για δεσμεύσεις που δεν μπορείτε αυτόν τον καιρό να ολοκληρώσετε.

tarw-erwtoskopio