ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.02 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.02 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 11.Τα Σπαθιά ( Βαλές Σπαθί )
Άσχημος συντροφικός καυγάς, χωρισμός μόνιμος από σχέση, άπιστος σύζυγος.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Πολλές οι διαμάχες και τα υπερβολικά λόγια, που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες. και που ακουμπάνε σε θέματα πίστης και αφοσίωσης μέσα στον δεσμό σας.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Υπάρχει ακόμα χρόνος για διαπραγμάτευση με τον άνθρωπο σας. Οι περασμένες ημέρες σας έφεραν σε υπερένταση και πιθανόν και σύγκρουση. Τώρα χαλαρώστε.

ζωδια – Ζυγός: Ο αποφασιστικός σας εαυτός είναι τελικά ο νικητής. Δεν έχει σημασία να αυτό σας οδήγησε στον χωρισμό… καλύτερα πάντως από ότι η αλλοίωση του χαρακτήρα σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Η διαίσθηση που έχετε εκ φύσεως είναι αυτή που θα σας δώσει τις σωστές κατευθυντήριες, για να ισορροπήσετε με τον άνθρωπο σας. Μιλήστε ειλικρινά και εξηγηθείτε.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δώστε παραπάνω βαρύτητα στην επικοινωνία μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Πολλές οι ευκαιρίες για αναθέρμανση του μεταξύ σας συναισθήματος αλλά και η επικοινωνία.

ζωδια – Λέων: Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο δύσκολη, αν συνεχίσετε να κρατάτε διπλές καταστάσεις… που τελικά πιθανόν και να σας προδώσουν στον σύντροφο σας.

ζωδια – Σκορπιός: Θα ζοριστείτε αρκετά να φέρτε εις πέρας ερωτικές υποθέσεις, που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρατήστε το ταίρι σας μακριά.

ζωδια – Υδροχόος: Η μόνιμη ανάγκη σας για επιβεβαίωση έχει απομακρύνει τον άνθρωπο σας. Ελάτε πιο κοντά επικοινωνιακά …. και θα δείτε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ασχοληθείτε παραπάνω με τον εαυτό σας, που έχει απορροφηθεί μέσα στην σχέση – γάμο. Πολλές και σημαντικές οι διαπραγματεύσεις που θα χρειαστεί να κάνετε τις ακόλουθες ημέρες.
ζωδια – Παρθένος: Είσαστε στο κατώφλι μεγάλων αποφάσεων, για την συνέχιση ή τον τερματισμό της ερωτικής σχέσης. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο και περιθώριο διαπραγματεύσεων που δεν ανακυκλώνουν τα παλιά.

ζωδια – Τοξότης: Νιώθετε ότι δεν σας ακούει – υποστηρίζει ο δικός σας άνθρωπος. Πιθανόν να έχει κουραστεί – βαρεθεί, από την επανάληψη ίδιων καταστάσεων που συντελούνται πια ανάμεσα σας.

ζωδια – Ιχθύς: Μετρήστε τι κερδίζετε μέσα από την δύσκολη σχέση την οποία συντηρείτε και μετά αποφασίστε… αν όλος αυτός ο κόπος – χρόνος – ενέργεια αξίζει.