ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.05 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.05 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 14. Η Αλεπού ( 09 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Γυναικοφιλία άστατη
2) Επικοινωνίες
3) Υπόγειες συμπεριφορές

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι συνδυασμοί, που κάνετε, εργασία και αισθηματική ζωή, δεν είναι τελικά και οι πιο πετυχημένοι. Ίσως και να πρέπει να βάλετε πιο διακριτές γραμμές.

ζωδια – Καρκίνος: Απελευθερώστε το μυαλό σας, από όλα αυτά που κάνετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή, και μην χάνεστε μόνο μέσα σε αυτό.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε αυτόν τον καιρό, αρκετές προτάσεις από καινούργια πρόσωπα. Σκεφτείτε, ζυγίστε σωστά και αποφασίστε που θέλετε να είστε.

ζωδια – Αιγόκερως: Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες μέσα στην σχέση σας, αλλά με την δική σας ωριμότητα και σοφία το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα βρείτε τις λύσεις.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι ερωτικές σας επιτυχίες είναι μεγάλες, και αυτό σας δίνει την ευτυχία, να ξεπεράσετε μόνιμα πια κάποιες παλιές και άσχημες σας αναμνήσεις.

ζωδια – Λέων: Το ότι κάποιος σας θέλει πολύ, δεν θα πρέπει να σας πιέζει, για να κάνετε κάτι ανάλογο. Ωστόσο, φροντίστε από τώρα να ξεκαθαρίσετε την θέση σας.

ζωδια – Σκορπιός: Σας έχει κυριεύσει ένας καινούργιος έρωτας, που ίσως και να είναι καρμικός. Αυτό είναι και κάτι που θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως.

ζωδια – Υδροχόος: Οι ανεξέλεγκτες πρωτοβουλίες που παίρνετε μέσα στον δεσμό σας, κάνουν κάποιες φορές το ταίρι σας να απορεί. Συμβουλευτείτε το λοιπόν.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/05  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μια εποχή που έχετε πολλά, να κάνετε σε επαγγελματικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Εσείς εκ ζωδίου, μπορείτε να τα κάνετε όλα και καλά.

ζωδια – Παρθένος: Οι επικοινωνιακές διαφορές που έχετε με τον άνθρωπο σας, σίγουρα δεν είναι ικανές, για να σας σταματήσουν από το να τον αγαπάτε.

ζωδια – Τοξότης: Αν δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, ίσως και αυτήν την περίοδο να μην πρέπει να ενταχτείτε σε μια σοβαρή συναισθηματική δέσμευση. Κάποιος θα πληγωθεί.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε εσείς αυτοί λοιπόν, που κρατάτε στο χέρι και στην καρδιά την μοίρα της σχέσης σας. Αυτό που επιθυμείτε εσείς θα γίνει εν τέλει!