ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.09 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.09 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ευχάριστα νέα
2) Λόγια έρωτα άντρα νέου
3) Επιχειρηματικά ανοίγματα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Εσείς μόνο ξέρετε, αν αυτά που περνάτε μέσα στην σχέση σας, είναι άξια να σας κρατήσουν, ή να σας βάλουν σε πιο βαθιές σκέψεις για απομάκρυνση.

ζωδια – Καρκίνος: Οι σκέψεις και τα λόγια … που θέλετε να εκφράσετε στον άνθρωπο σας, έχουν προτάσεις για το μέλλον, που ίσως και να τον πιέσουν.

ζωδια – Ζυγός: Η εργασία σας, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα αυτόν τον καιρό, και σίγουρα σας απασχολεί πολύ περισσότερο… από την σχέση σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Ο λόγος που θέλετε να πάτε πίσω στο παρελθόν και να ψάξετε για επανένωση, είναι μόνο η προσωρινή σας μοναξιά! Σκεφτείτε το.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολλές και ευχάριστες οι αλλαγές και οι εκπλήξεις, που θα σας έρθουν από την μεριά του ανθρώπου σας που αυτό που ζητά… είναι εξέλιξη.

ζωδια – Λέων: Μην αφήνετε τους τρίτους να χώνονται μέσα στην σχέση σας, και να σας δημιουργούν, ίσως και άθελα τους, μπερδέματα και εντάσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Ο σκοπός που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, είναι να λύσετε τις όποιες δύσκολες και περίπλοκες εκκρεμότητες σας, από το παρελθόν σας.

ζωδια – Υδροχόος: Αυτός που έχει κατακτήσει το μυαλό σας, είναι και αυτός που θα σας μιλήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, για κάτι που θα σας εκπλήξει.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι μέρες αυτές είναι φορτισμένες με εικόνες και συναισθήματα, από το παρελθόν που σας κάνουν να θέλετε… να ανοίξετε και πάλι τα σχετικά θέματα.

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια – Παρθένος: Μια καλή είδηση θα έρθει στον άνθρωπο σας, που θα σας ανάψει το πράσινο φώς για όλα αυτά που επιθυμείτε …να κάνετε μαζί.

ζωδια -Τοξότης: Το προσεχές διάστημα, θα έχετε κάποιες καλές συναντήσεις και ουσιαστικές με τον πρώην έρωτα σας, που πιθανόν και να αποδώσουν επανασύνδεση.

ζωδια – Ιχθύς: Δεν θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλη υπομονή. Το πρόσωπο που θέλετε, έρχεται οικειοθελώς… και σας μιλά αρκετά πιο ανοιχτά πλέον.

zwdia