ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.01 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.01 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 05. Το Δέντρο ( Ρήγας κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σταθερότητα αισθημάτων
2) Λόγια για εξέλιξη
3) Εργασιακή ασφάλεια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είναι ίσως το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας, στον άνθρωπο που είναι τόσο καιρό δίπλα σας..

ζωδια – Καρκίνος: Εσείς οι ελεύθεροι έχετε πολλές επιλογές. Αυτό έχει να κάνει όχι μόνο με το γόνιμο παρόν σας, αλλά και με ανοιχτές υποθέσεις από το πρόσφατο παρελθόν.

ζωδια – Ζυγός: Κοιτάτε την ώρα, περιμένοντας τις απαντήσεις, από τον σύντροφο σας. Να είστε προετοιμασμένοι, για νέες προτάσεις που θα εκπλήξουν.

ζωδια – Αιγόκερως: Κάτι καλό ξεκινάει αυτήν την εποχή. Ένας έρωτας αρκετά ταλαιπωρημένος, είναι ένα βήμα πριν σας κάνει πρόταση για κάτι περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι δηλώσεις που έχει κάνει ο άνθρωπο σας, σας έχουν πληγώσει. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να λάβετε και εσείς σοβαρά υπ ‘ όψιν σας.

ζωδια – Λέων: Μέχρι να φύγει ο Ιανουάριος, εσείς θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε, λόγια και πράξεις. Οι σχέσεις, που σας ταλαιπωρούν θα τερματιστούν… μόνιμα

ζωδια – Σκορπιός: Κανείς δεν μπορεί να σας πείσει, για κάτι άλλο, εκτός από αυτό που κάθετα πιστεύετε. Αυτό ίσως και να θλίβει αρκετά τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Υδροχόος: Μια καταπληκτική ημέρα, ειδικά για τους αδέσμευτους, που έχουν πια ηρεμήσει από το παρελθόν. Οι νέοι καις συναρπαστικοί έρωτες… είναι στα προσεχώς.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Υπάρχει μια εσώτερη και ακατανίκητη ανάγκη, για να επιστρέψετε στο παρελθόν σας, και να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στα ενεργά συναισθήματα.

ζωδια – Παρθένος: Πολύς ο καπνός, και από φωτιά τίποτα. Αν και εσείς τελικά δεν μένετε ικανοποιημένοι, τότε έχει ο καιρός για να προβείτε σε αλλαγές.

ζωδια – Τοξότης: Οι σχέσεις οι φιλικές, είναι αυτές που αυτήν την εποχή, σας είναι πιο χρήσιμες. Οι έρωτες θα καταπλεύσουν από τον νέο μήνα.

ζωδια – Ιχθύς: Εσείς έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε αυτό το χρονικό διάστημα. Πιο σημαντικό είναι πάνω από όλα, η ερωτική σας σχέση να σας καλύπτει.