ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.04 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.04 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 26. Το Βιβλίο ( Δέκα Κάρο )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις για επανασύνδεση
2) Ερωτικές εξομολογήσεις
3) Επαγγελματικές δράσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όλα εδώ και τώρα τα θέλετε. Αυτός που υπάρχει στην ζωή σας, δεν σας δίνει πια χαρά. Ίσως και να πρέπει να πάρετε πιο κάθετες αποφάσεις.

ζωδια – Καρκίνος: Η μέρα που θα σας κάνει ο άνθρωπος σας τις δικές του προτάσεις και ανακοινώσεις, είναι κοντά. Έχετε τα καλύτερα μπροστά σας.

ζωδια – Ζυγός: Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την πικρία και τον θυμό σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το αφήσετε πια πίσω σας, η ζωή συνεχίζεται.

ζωδια – Αιγόκερως: Είσαστε μέσα σε μια αναστάτωση που ξεκινάει και τελειώνει στην προσωπική σας ζωή, που δεν σας δίνει τίποτα από αυτά που είχατε ονειρευτεί.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην σας ξενίζει η δύσκολη προσωπικότητα του ανθρώπου σας. Είναι μόνο προσωρινή και το σίγουρο είναι ότι τα πράματα θα επανέλθουν σύντομα.

ζωδια – Λέων: Ότι και να λέτε, αυτήν την εποχή, δεν θα εισακουστεί. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι εσείς να είστε καλά με όλα αυτά που κάνετε.

ζωδια – Σκορπιός: Μπορείτε να παραδεχτείτε στον εαυτό σας, ότι είσαστε βαθιά ερωτευμένοι και ότι πλέον έχετε βρει το άλλο σας μισό.

ζωδια – Υδροχόος: Οι τσακωμοί και οι εντάσεις, που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, ίσως και να είναι ένας δείκτης που φανερώνει υπόγεια προβλήματα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Όλα πια περνούν από τα χέρια σας. Είσαστε μέσα σε μια κατάσταση που πρέπει να τους έχετε όλους χαρούμενους και ικανοποιημένους.

ζωδια – Παρθένος: Το έχετε ρίξει σε φλερτ και περιπέτειες, καθώς η στεναχώρια σας, έχει γιγαντωθεί από όλα αυτά που περνάτε το τελευταίο διάστημα.

ζωδια – Τοξότης: Οι σκέψεις σας έχουν εναρμονιστεί με αυτά που έρχονται από την καρδιά σας. Ίσως και να έχετε βρει τον άνθρωπο σας και όλα να πάρουν τον δρόμο τους.

ζωδια – Ιχθύς: Οι δρόμοι σας είναι πια ανοιχτοί. Ο καινούργιος μήνας έρχεται και είναι γεμάτος, από φρέσκα πρόσωπα που θα σας κάνουν και πάλι να αναθαρρήσετε.