ερωτοσκοπιο 9/10 Κυριακή ωροσκοπιο

lovers_in_the_wind_by_alexgphoto-d6ak8yn

ερωτοσκοπιο 09/10 Κυριακή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Οι δράσεις σας είναι ασταμάτητες και αυτό πάντα τρομάζει τον άνθρωπο σας. Είσαστε σε πολλές σκέψεις αυτό τον καιρό για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής Μέσα στον Οκτώβριο, είναι πιθανό και οι ελεύθεροι να βρουν τον έρωτα της ζωής τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Μια ιδιαίτερη συνεργασία – κοινωνική – ψυχαγωγική συναναστροφή, θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν. Είναι η εποχή που ειδικά οι πληγωμένοι και οι singles, θα εντοπίσουν ίσως και το νέο ταίρι τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Ο τελικός σας σκοπός δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμος. Είστε στην επεξεργασία του πώς θα φέρετε και πάλι στα νερά σας τον άνθρωπο που αγαπάτε, και ξέρετε και εσείς ότι και αυτός σας θέλει. Πάντως Ήλιος και Ερμής είναι σύμμαχοι σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Διαλέξτε σε ποιο στρατόπεδο θέλετε να είσαστε τελικά. Με την συμπεριφορά σας μόνο μπερδεύετε τον άνθρωπο σας. Η επικοινωνία ευνοείται και σας δίνει τις ευκαιρίες για να δηλώσετε αυτά που θέλετε και ζητάτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Λέων: Πάρτε επιτέλους τις αποφάσεις σας. Οι μέρες της εύνοιας για τα αισθηματικά σας θέματα τελειώνουν, και εσείς πρέπει να δηλώσετε στον άνθρωπο σας αυτά που θέλετε. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, έχουν σκέψεις για επιστροφή στο παρελθόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Παρθένος: Οι στιγμές που περνάτε με τον άνθρωπο σας είναι καταπληκτικές και αυτό πολλαπλασιάζεται. Αυτός είναι και ένας δείκτης που θα σας οδηγήσει μέσα στον τρέχοντα χρόνο, σε περαιτέρω δεσμεύσεις. Πολλές και οι νέες γνωριμίες για τους FREE.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Προσοχή στις τολμηρές σας αποφάσεις. Δεν είναι όλα και όλοι σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Τα ζευγάρια που έχουν μείνει για πολύ καιρό σε ακινησία, ίσως και τελικά να αποφασίσουν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει θα έχουν μικρές καθυστερήσεις, που όμως από την ερχόμενη εβδομάδα θα υποχωρήσουν. Μέχρι τότε, κάντε και τις απαραίτητε διορθώσεις σας. Πολλές και οι αφίξεις για τους singles, από το πρόσφατο παρελθόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Σε καθημερινή βάση, έχετε μουρμούρα και γκρίνια από το ταίρι σας. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει έτσι απλά να το προσπεράσετε. Μιλήστε άμεσα και λύστε αυτά που ενοχλούν και τις δύο πλευρές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μια άκρως παθιασμένη σχέση έχει αρχίσει και αναπτύσσετε, σε μια φιλία που πάντα έδειχνε ερωτικές αποχρώσεις. Κρατήστε όμως τις λεπτές ισορροπίες. Ακόμη, αυτοί που κρατούν διπλές καταστάσεις, ας προσέχουν παραπάνω.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Μια πολλή έντονη ημέρα, που θα σας κάνει να τρέξετε για να τα προλάβετε όλα και όλους. Οικογένεια, εργασιακές απαιτήσεις και φίλοι ζητάνε την προσοχή και τον χρόνο σας. Τουλάχιστον κρατήστε τις βραδινές ώρες, για τον σύντροφο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Μην διστάσετε απλά να αναθεωρήσετε κάποιες παλιές σας απόψεις και στάσεις. Αυτό είναι και ένα δείγμα σοφίας για το ζώδιο σας. Μέχρι την Πανσέληνο ακόμη και αυτοί που αναζητούν την επανασύνδεση, θα έχουν ευχάριστα νέα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.