ερωτοσκόπιο 26/03 Δευτέρα ωροσκόπιο

ωροσκόπιο ερωτοσκόπιο 26/03 Δευτέρα

ωροσκόπιο Ζώδια Κριός

ωροσκόπιο Περιστασιακά, εσείς οι δύο χρειάζεται να μαλώνετε για –ή έστω να αντιμετωπίζετε- οικονομικά ζητήματα, και σήμερα είναι μάλλον μια από αυτές τις μέρες. Γνωρίζετε την πραγματικότητα, αλλά ο σύντροφός σας θέλει να κάνει το δικό του.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αισθάνεστε πολύ όμορφα για να ανησυχείτε για αυτά τα πρόσφατα, ενοχλητικά μικροπράγματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα ή για να επανορθώσετε για κάποιους παλιούς τσακωμούς – η διάθεσή σας είναι σχεδόν τέλεια!

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε μάλλον συνηθισμένοι να περνάει το δικό σας. Η σημερινή μέρα όμως παρουσιάζει αναπάντεχα εμπόδια. Ο σύντροφός σας έχει τις καλύτερες προθέσεις, οπότε συνεργαστείτε μαζί του.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα αισθάνεστε περισσότερο κοινωνικοί από ότι συνήθως, οπότε πείστε τον σύντροφο σας να βγείτε έξω και να πάτε σε εκείνο το πάρτι ή στο κλαμπ στο οποίο πάντα θέλατε να πάτε. Αν το κάνετε, τα πράγματα θα εξελιχθούν με πολύ όμορφο τρόπο!

taro-zodia-098

ωροσκόπιο ερωτοσκόπιο

Ζώδια Λέων

Σκέφτεστε υπερβολικά για τα θέματα που αφορούν τη δουλειά ή το σχολείο σας – και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους σας αγαπά τόσο πολύ ο σύντροφός σας. Όσο είστε πρόθυμοι να αφήνεστε χαλαροί πού και πού, θα είναι πάντα εκεί για να σας υποστηρίζει.

Ζώδια Παρθένος

Βρείτε έναν καινούργιο τρόπο για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφό σας. Ξέρετε ότι είστε ταιριαστοί, αλλά μπορεί να θέλετε να δοκιμάστε να πείτε μια φορά και κάτι τρελό, έξω από τα συνηθισμένα!

Ζώδια Ζυγός

Αισθάνεστε ιδιαίτερα σέξι τώρα και το βλέπει και ο σύντροφός σας. Θα ανακαλύψετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να χουχουλιάσετε παρέα ή απλά να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί, οπότε ανταποκριθείτε!

zwdia-zodia-33

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ωροσκόπιο ερωτοσκόπιο

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε κάτι για τη σχέση σας. Σχεδιάστε μια ήσυχη γιορτή αν είστε ευχαριστημένοι με το πώς είναι τα πράγματα μεταξύ σας. Αφήστε τον σύντροφό σας να ξέρει ακριβώς πως αισθάνεστε!

Ζώδια Τοξότης

Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάτσετε κάτω με τον σύντροφο σας και να συζητήσετε κάποια πράγματα. Είναι συγκεντρωμένοι και ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε τον λόγο θα σας βοηθήσει να αποτυπώσετε με ακρίβεια τα συναισθήματα σας.

zwdia

Ζώδια Αιγόκερως

Η ζωή είναι πραγματικά όμορφη και μπορείτε να την κάνετε ακόμη καλύτερη με μια ρομαντική χειρονομία. Διώξτε μακριά όλες σας τις αμφιβολίες και απλά αφήστε την καλή ενέργεια να σας κατακλύσει.

Ζώδια Υδροχόος

Έχετε γνωρίσει την οικογένεια ο ένας του άλλου; Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη για τέτοιου είδους συστάσεις επειδή η ενέργεια σας είναι κατάλληλη για να διευκολύνει τις κοινωνικές συναναστροφές ανάμεσα σε διαφορετικές γενιές.

Ζώδια Ιχθύες

Αν είχατε σκοπό να πείτε κάτι στον σύντροφο σας καλό θα ήταν να σταματήσετε να το καθυστερείτε και να το βγάλετε από μέσα σας σύντομα. Η καλή σας ενέργεια σήμερα εγγυάται την καλή έκβαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098