ζωδια Απριλιος διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

Φαντασιώνεστε το πώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα την 1η; Κάντε το, λοιπόν, Δίδυμοι. Αλλά δώστε μεγάλη προσοχή: πώς ακριβώς είναι ο ιδανικός κόσμος για εσάς; Και πώς θα μπορούσατε να αλλάξετε την πραγματικότητά σας για να προσεγγίσει περισσότερο τα ιδανικά σας; Εάν δώσετε προσοχή, μείνετε θετικοί και προωθήσετε την αλλαγή, οι φαντασιώσεις μπορούν να είναι πολύ, πολύ υγιείς.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2017 για τους Διδύμους, λένε να προσεγγίσετε ένα εμπόδιο ως μάθημα στις 5. Εξάλλου, αν όλα πήγαιναν πάντα ομαλά, δεν θα μαθαίνατε ποτέ τίποτα, σωστά; Το ξεπερνάτε σαν πρωταθλητές στις 7 και 8, και ανταμείβεστε επαρκώς. Υπέροχα!

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Διδύμους δείχνουν επίσης ότι από τις σούπερ-έξυπνες 12η και 13η, βάζετε σε τεστ το μυαλό σας και βγαίνετε νικητές. Διασκεδάστε στο σπίτι στις 16 ή 17. Θα πρέπει να βάλετε την τεράστια κοινωνική σας ενέργεια σε καλή χρήση!
Δίδυμοι, η 20η και η 21η είναι καλές μέρες για συζητήσεις από καρδιάς. Συζητήστε με το σύντροφό σας, τα αδέλφια σας ή τον καλύτερό σας φίλο για αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Μην αφήσετε μια πάλη ισχύος να σας ρίξει στις 25 ή 26. Είναι ανόητο και απλά δεν αξίζει τον κόπο. Κλείστε τον μήνα στις 30, εκφράζοντας μερικές από τις πιο σημαντικές ελπίδες και όνειρά σας στον κόσμο!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη της φαντασίας. Αν διαπιστώσετε ότι ονειροπολείτε περισσότερο όταν δουλεύετε απ’ ότι κάνετε κάτι την 1η, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι δεν αισθάνεστε τελείως πλήρεις. Έτσι, προσέξτε τι ήταν αυτό που φανταζόσασταν κατά τη διάρκεια της απόδρασής σας.

Ήσασταν εκπαιδευτές θαλάσσιου σκι σε τροπικά μέρη; Εκπρόσωποι εθνών; Αστέρι στην τηλεόραση; Θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε σοβαρά τις φαντασιώσεις σας και να αρχίσετε να αναπροσανατολίζετε την επαγγελματική σας ενέργεια. Και μην αφήσετε το πρώτο εμπόδιο (το οποίο μπορεί να συναντήσετε στις 5) να σας αποτρέψει. Νομίζατε ότι θα είναι εύκολο να αποκτήσετε το δικό σας ριάλιτι;

Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2017 για τους Διδύμους, δείχνουν ότι η αποφασιστικότητα σας βοηθά να ξεπεράσετε τα πρώτα εμπόδια στις 7 και 8. Το μυαλό σας είναι το καλύτερο όπλο σας στις 12 και 13. Χρησιμοποιήστε τα δίκτυά σας στις 16 και 17. (Ένας γείτονας που είχατε κάποτε, δεν δούλευε για ένα κανάλι; Πάρτε τον τηλέφωνο!).
Η 20η και η 21η είναι καλές μέρες για να μιλήσετε. Παλέψτε στις 25 ή 26 και θα πετύχετε. Πείτε σε όποιον ακούει για τα επόμενα μεγάλα βήματά σας στις 30.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις