ζωδια Απριλιος κριος μηνιαιες προβλεψεις

ζωδια-κριος-3-krios

Κριοί, συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας την 1η. Αν σας λέει «να σταματήσετε εκεί ακριβώς που είστε», τότε σταματήστε εκεί ακριβώς που είστε. Αν σας λέει, «όπα, εκεί, φίλε» τότε μέχρι εκεί θα πάτε! Εξάλλου, η διαίσθησή σας είναι αρκετά έξυπνη. Και είναι σίγουρα στο πλευρό σας!

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Απριλίου 2017 για τον Κριό, δείχνουν ότι στις υπέρ-ενθουσιαστικές 2η και 3η, αυτή η διαίσθησή σας θα σας πει «προχωρήστε!» Μπρος ολοταχώς είναι η προσέγγιση που πρέπει να ακολουθήσετε – με τα πάντα – τώρα. Η 9η, 10η και 11η είναι καλές μέρες για ανοιξιάτικο καθάρισμα. Ξεσκονίστε αυτές τις γωνίες που είναι δύσκολο να φτάσετε, τινάξτε τις παλιές κουβέρτες, σιδερώστε τα τραπεζομάντιλα. Θα νιώσετε καταπληκτικά όταν τελειώσετε!

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κριοί, βγείτε με γοητεία από μια δύσκολη κατάσταση (ή μπείτε σε μια καταπληκτική!) στις 16 και 17. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε βάλετε στο όμορφο μυαλό σας! Φυτέψτε τα δάχτυλα των ποδιών σας και βάλτε κάπου σταθερά τις φτέρνες σας και τις καμάρες των ποδιών σας όσο πιο βαθιά στο έδαφος μπορείτε στις 22 και 23. Εξάλλου, όσο πιο γειωμένοι είστε, τόσο πιο επιτυχημένοι θα είστε αυτή τη στιγμή. Ετοιμαστείτε να ροκάρετε στις 29 και 30. Αυτή είναι η δική σας ώρα και θα πρέπει να σιγουρευτείτε πως απολαμβάνετε την κάθε στιγμή!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Ξέρετε τι θέλετε από την καριέρα σας, έτσι δεν είναι Κριοί; Μεγάλη επιτυχία, πολλά κέρδη, πολύ θετική ενθάρρυνση; Ή μήπως είναι μια αίσθηση του να προσφέρετε πίσω, να αισθάνεστε ότι κάνετε τη διαφορά; Ή μήπως είναι κάτι περισσότερο προς την κατεύθυνση των χρημάτων;

Ότι κι αν είναι αυτό που θέλετε, χρησιμοποιήστε την εντυπωσιακή διαίσθησή σας για να το πάρετε την 1η. Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου για τον Κριό, δείχνουν ότι το ένστικτό σας πέφτει μέσα και δεν θα σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Τι; Εσείς; Ανοιξιάτικο καθάρισμα; Ναι, αν θέλετε η επιτυχία σας να είναι η βέλτιστη κατά τους προσεχείς μήνες, θα κάνετε κάποιο σοβαρό ανοιξιάτικο καθαρισμό στις 9, 10 και 11.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ακόμα και (ή κυρίως) αν μισείτε το καθάρισμα, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Ρίξτε όλα τα παλιά πράγματα στην ντουλάπα, τακτοποιήστε το γραφείο σας, αναδιοργανώστε τα αρχεία σας.
Το Ωροσκόπιο Απριλίου 2017 για τον Κριό προβλέπει ότι πρέπει να μιλήσετε γλυκά για να βγείτε από μια προβληματική κατάσταση στις 16 και 17. Είστε πολύ καλοί σε αυτό, εξάλλου. Ελάτε σε επαφή με τον φυσικό σας εαυτό μέσα από κάποια σοβαρή άσκηση και οι ιδέες για την καριέρα σας θα γίνουν όλο και καλύτερες στις 22 και 23. Η εφίδρωση μπορεί να ακονίσει το μυαλό σας! Οι ιδέες στη δουλειά σας είναι τρομερές στις 29 και 30.

zwdia shmera