ζωδια Αυγουστος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

Αιγόκεροι, έχετε σχέδιο; Σίγουρα έχετε την 1η και 2η Αυγούστου 2017! Ναι, έχετε ένα σχέδιο. Για την ακρίβεια, πιθανότατα να έχετε περισσότερα από ένα σχέδια. Για την ακρίβεια, έχετε έναν σκασμό σχέδια! Και αυτό είναι υπέροχο, επειδή τα σχέδιά σας είναι καλά και έχουν μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας αυτή τη στιγμή.

Αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι, επειδή τα πράγματα δεν προχωρούν ταχύτερα στη δουλειά σας στις 3 και 4; Πάρτε πέντε λεπτά και βγείτε έξω, περπατήστε γύρω από το τετράγωνο. Ο καθαρός αέρας κάνει θαύματα στην ψυχή, ως γενικός κανόνας. Έχετε πάρει φωτιά σε ό,τι αφορά τα θετικά αποτελέσματα από όλες τις εξαιρετικές ιδέες σας, στις υπέροχες 9η, 10η και 11η. Απλά προσέξτε να διατηρήσετε την αντοχή σας: ναι, η τακτική άσκηση απαιτεί χρόνο. Αλλά καλύτερα να βρείτε το χρόνο, εάν θέλετε να διατηρήσετε τη μακροπρόθεσμη παραγωγικότητά σας.

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Αυγούστου 2017 για τους Αιγόκερους, προβλέπει ότι είστε σούπερ δημιουργικοί στις 15 και 16. Όχι μόνο αυτό, αλλά κάποιος πιστεύει ότι είστε και αρκετά χαριτωμένοι. Από τις πολύ καλές για κουβεντούλα 22η και 23η, μπορεί να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις σε ένα πάρτι. Σχεδιάστε λίγο περισσότερο στις 28. Κλείστε το μήνα με μια καινούργια ιδέα στις 31. Είστε απίστευτοι!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Αυγούστου 2017
Αιγόκεροι, ποιο είναι το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας σας στην καριέρα σας; Είστε πραγματικά, πραγματικά καλοί στο σχεδιασμό. Και πρέπει να σχεδιάσετε την 1η και 2η! Αυτή τη στιγμή έχετε ιδιαίτερα καλά σχέδια στο μυαλό σας, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την έξοχη ενέργεια σχεδιασμού και έμπνευσης.

Μια μικρή απογοήτευση μπορεί να είναι καλή για εσάς στις 3 και 4. Πώς; Μα τα εμπόδια μπορούν να μας αναγκάσουν να είμαστε δημιουργικοί, με τρόπους που ποτέ δεν θα σκεφτόμασταν διαφορετικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Το ωροσκόπιο του Αυγούστου 2017 για το ζώδιο του Αιγόκερω, δείχνει ότι έχετε το άγγιγμα του Μίδα όταν πρόκειται για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την εργασία σας, στις πραγματικά εκπληκτικές και γεμάτες επιτυχία 9η, 10η και 11η. Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί όπου θέλει στις 15 και 16, και θα βρείτε πραγματικά πρωτότυπες ιδέες για το πώς να κάνετε τα πράγματα. Οι συνάδελφοί σας θα ζηλέψουν τις δημιουργικές σας ιδέες!

Αν δεν επικοινωνήσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας, κανείς δεν θα ξέρει τι σκέφτεστε (συμπεριλαμβανομένου του προϊσταμένου σας, του οποίου η έγκριση χρειάζεται για να προχωρήσετε με αυτό το σχέδιο) στις 22 και 23. Κάντε μερικά ακόμα σχέδια στις 28. Θα βρείτε κάτι έξοχο στις 31!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75