ζωδια Δεκεμβριος καρκινος μηνιαιες προβλεψεις

karkinos-oroskopos

 

Αγαπητοί Καρκίνοι, η λογική σκέψη, η ικανότητα να σκέφτεστε και να ενεργείτε γρήγορα και η αμεροληψία αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του Δεκεμβρίου του 2016. Δεν θα παρασύρεστε σε συναισθηματικές συζητήσεις, αλλά θα έχετε μια αμερόληπτη στάση, καθώς είστε πολύ ψύχραιμοι και ενημερωμένοι για την ευρύτερη εικόνα.

Αυτή η πνευματική διαύγεια και η προοπτική που έχετε τώρα, θα σας βοηθήσουν να έχετε μια τακτοποιημένη και σταθερή ανάλυση στα θέματα της δουλειάς και της απόλαυσης στο τέλος του έτους. Το τέλος του έτους αναμένεται να είναι δραστήριο, συναρπαστικό και γεμάτο με σχέδια και αισιοδοξία για το νέο έτος.

 

Τελειώνετε τη χρονιά με μια αισιόδοξη διάθεση και με μια ανανεωμένη αίσθηση επιτυχίας και δύναμης, που προκύπτουν από τα επιτεύγματά σας μέσα στο χρόνο.
Ο Δεκέμβριος του 2016 θα είναι πολύ δραστήριος για τους Καρκίνους και δεν θα πρέπει να δεσμευτείτε σε πολλά από πριν. Οι καλύτερες δραστηριότητες του Δεκεμβρίου θα είναι οι αυθόρμητες που έρχονται απροσδόκητα, οπότε μην ανησυχείτε αν το ημερολόγιό σας φαίνεται λίγο γυμνό, πολλά θα έρθουν στην πορεία.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου2016

Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι μια εξαιρετική στιγμή για σχεδιασμό, διαπραγμάτευση και οριστικοποίηση συμφωνιών, αρκεί να μπορείτε να ακούσετε την κριτική και να συνεργαστείτε με άλλους. Είστε γεμάτοι ιδέες και σχέδια αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να είστε κάπως φαρισαϊκοί στην προσέγγισή σας, το οποίο θα μπορούσε να είναι αντιπαραγωγικό.

Είστε πολύ καλοί στο να βλέπετε τα προβλήματα στα επιχειρήματα και τις ιδέες των άλλων. Ωστόσο μπορεί να είστε λίγο τυφλοί στα πιθανά προβλήματα των δικών σας μεθόδων και ιδεών. Η ιδέα είναι να μην είστε διανοητικά αλαζονικοί αυτή τη στιγμή, κάντε ένα βήμα πίσω και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να μεταμορφωθεί σε αυταρχισμό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera
Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και είστε εύθυμοι τώρα, αλλά η πρόκληση είναι να επικοινωνείτε με το σωστό τρόπο – δώστε προσοχή στον τρόπο που φαίνεστε και βεβαιωθείτε ότι δεν αποκλείετε τις ιδέες και τις γνώσεις των άλλων. Ο ρυθμός του Δεκεμβρίου του 2016 είναι αρκετά ταραχώδης, και έτσι – αν το διαβάσετε αυτό πριν τον Δεκέμβριο – βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε υπερβολικό φόρτο εργασίας και δεν αναλάβατε πάρα πολλές δεσμεύσεις, καθώς μπορεί να καταλήξετε να κάνετε παρακάμψεις.

Μπορεί να υπάρξουν κάποια διεθνή επαγγελματικά ταξίδια λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το οποίο είναι ένας ακόμα λόγος που πρέπει να οργανωθείτε από νωρίς.
Εφόσον παραμένετε ανοικτοί στις σκέψεις και τις ιδέες των άλλων, ο Δεκέμβρης του 2016 μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για τις επιχειρήσεις που αφορούν το εμπόριο, το δίκαιο, την εκπαίδευση, τις εκδόσεις, τη διαφημιστική εργασία, την προώθηση και τα μέσα ενημέρωσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia