ζωδια Δεκεμβριος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

 

Ταύροι, τον Δεκέμβριο του 2016 οι πιέσεις φεύγουν και θα μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης και να απολαύσετε τις γιορτές.
Αυτά θα είναι πολύ συναισθηματικά Χριστούγεννα, όπου θα επιδιώξετε να κάνετε μια σύνδεση με το παρελθόν. Μπορεί ίσως να θυμηθείτε ή να αναδημιουργήσετε μια εμπειρία Χριστουγέννων από την παιδική σας ηλικία, είτε ίσως να μοιραστείτε με το σύντροφό σας ή τα παιδιά σας μια εμπειρία σας από το παρελθόν – κάτι που να σημαίνει κάτι σημαντικό για εσάς.
Δίνετε μια έμφαση σε αυτή την εορταστική περίοδο, στο να περάσετε κάτι που έχει διαρκή αξία – δηλαδή οικογενειακά κειμήλια, άλμπουμ ή ακόμα και ιστορίες που μπορούν να εμπλουτίσουν το παρόν σας με τις αναμνήσεις εκείνων που δεν είναι πια μαζί σας.

 

Θα περάσετε πολύ χρόνο κοιτάζοντας πίσω, αναπολώντας και κάνοντας απολογισμό. Και αυτό δεν θα είναι μια μελαγχολική διαδικασία, αλλά θα είναι γεμάτη με ζεστασιά και ίσως μια πιο θετική μοιρολατρική όψη σε πολλά από τα πράγματα που έχουν συμβεί.
Βλέπω μια τρελή βιασύνη μετά την 20η, οπότε προσπαθήστε να προετοιμαστείτε από νωρίς. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που έχετε να κάνετε από αυτά που πιστεύετε και μπορεί να δεχτείτε ανθρώπους που φτάνουν απροσδόκητα ή να πάρετε προσκλήσεις την τελευταία στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι το κουστούμι σας και το σέξι μαύρο φόρεμα με το κόκκινο κραγιόν σας είναι στον πάγο, έτοιμα για να τα χρησιμοποιήσετε αν χρειαστεί στα ξαφνικά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016
Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι ένας πολύ παραγωγικός μήνας για τους Ταύρους που εργάζονται στη μουσική, τις τέχνες και τους πνευματικούς τομείς. Θα έχετε αρκετή δουλειά και μπορεί να είναι οικονομικά και συναισθηματικά πολύ ικανοποιητική δουλειά. Θα έχετε αρκετή ελευθερία να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα και τη φαντασία σας. Θα χτυπήσετε τις σωστές νότες όσο αφορά το κοινό σας, και οι επιδόσεις σας θα έχουν μεγαλύτερη επίδραση απ’ ότι συνήθως.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Οι πλανητικές όψεις του Δεκεμβρίου είναι ευοίωνες για τυχόν εποχιακές δραστηριότητες προώθησης ή φιλανθρωπικού προσανατολισμού που μπορεί να αναλάβετε ως μέρος της επιχείρησής σας, αρκεί να είναι εξαιρετικά δημιουργικές και ευφάνταστες. Οι ξεπερασμένες ιδέες και το θέμα του περασμένου έτους δεν θα είναι αρκετά και επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσετε την καλλιτεχνική πλευρά σας.
Η ισχυρή κοινωνική συνείδηση που σας είπα τον περασμένο μήνα, εξακολουθεί να είναι πολύ εμφανής και μπορεί να δουλέψετε εθελοντικά κατά τη διάρκεια των διακοπών – ή ίσως μέσω της εταιρείας σας να δωρίσετε ή να προσφέρετε υπηρεσίες για να βοηθήσετε έναν φιλανθρωπικό σκοπό.


Ταύροι, το Δεκέμβριο του 2016 είστε σε μια πολύ ανιδιοτελή διάθεση δοσίματος, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσετετις δημιουργικές σας ικανότητες για να ψυχαγωγήσετε ή να βοηθήσετε τους άλλους με κάποιο τρόπο.
Έχετε αντλήσει μεγάλη δύναμη και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας για να πετύχετε στην καριέρα σας αυτό τον χρόνο – να περάσετε κάποιο χρόνο για να αναγνωρίσετε όλα όσα έχετε περάσει και τις ανατροπές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίσατε κατά τη διάρκεια του έτους. Το 2016 δεν είχε να κάνει με τα λεφτά, είχε να κάνει με εσάς και με το να βρείτε μια δύναμη που νομίζατε ότι είχε χαθεί και με το να ανακαλύψετε εκ νέου τις ικανότητες και τα ταλέντα που είχαν ξεχαστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75