ζωδια Ιουλιος λεων μηνιαιες προβλεψεις

Νέα. Όχι παλιά, όχι τα έχω ήδη κάνει. Όχι. Για εσάς, Λέοντες, την 1η Ιουλίου 2017, το «νέο» είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε. Πηγαίνετε λοιπόν σε μια νέα καφετέρια στο δρόμο για τη δουλειά. Δοκιμάστε ένα νέο χτένισμα.

Πείτε «γεια» σε ένα καινούργιο πρόσωπο στο λεωφορείο. Προσέξτε τα πράγματα από μια άκρως νέα οπτική.
Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουλίου 2017 για εσάς, προβλέπει ότι από τις απολύτως θεαματικές 2η, 3η και 4η, θα διαπιστώσετε ότι αυτή η νέα προσέγγιση σας δίνει πολλά νέα οφέλη! Τέλεια!

 

Βγείτε για ψώνια στις 9 και 10. Έχετε μάτι αετού! Στις 15, 16 και 17 υπάρχει η δυναμική για σύγκρουση, και καλά θα κάνατε να προσέχετε τα βήματά σας. Μην μπλεχτείτε σε έναν καυγά που δεν έχει καμία σχέση με εσάς! Δεν υπάρχει νίκη, μόλις προχωρήσετε σε εκείνο το δρόμο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00
Εγγραφείτε σε ένα μάθημα εκμάθησης γλωσσών στις 20, 21 ή 22 που ευνοούν την ανάγκη για εξερεύνηση. Εγγραφείτε σε μια τάξη τραγουδιού, ακόμα! Γραφτείτε σε ένα ακόμα νέο μάθημα στις 28 και 29. Το πλοίο σας ταξιδεύει πιο γρήγορα και πιο ομαλά από ποτέ! Αυτό είναι πολύ σαφές από τις υπέροχες 30 και 31. Αυτές οι μέρες είναι γεμάτες χαρά και ανακάλυψη.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουλίου 2017
Εάν αισθάνεστε σαν να κάνατε ακριβώς το ίδιο πράγμα όλη την ημέρα για μία ακόμη ημέρα, θα σας κάνει να αισθανθείτε πραγματικά, πραγματικά περιορισμένοι – σαν οι ορίζοντές σας στην εργασία να μικραίνουν και να μην επεκτείνονται την 1η, τότε υπάρχει μια προφανής λύση: δοκιμάστε κάτι νέο!

Πηγαίνετε στο γραφείο μια ώρα νωρίτερα. Δοκιμάστε τη συνήθη προσέγγισή σας, αλλά αντίστροφα. Ρωτήστε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφερθείτε αμέσως σε μια εντελώς διαφορετική θέση. Ό,τι κι αν μπορείτε να κάνετε αμέσως για να κάνετε μια αλλαγή, θα πρέπει σίγουρα να το κάνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75
Το Ωροσκόπιο του Ιούλη 2017 για το ζώδιο του Λέοντα, δείχνει ότι από τις τρομερά ικανοποιητικές 2η, 3η και 4η, θα δείτε ότι λειτουργεί! Περνάτε υπέροχα. Όπου οι άλλοι βλέπουν σκουπίδια, εσείς βλέπετε θησαυρό στις 9 και 10. Σώστε τον! Μην μπλεχτείτε σε περιττές αντιπαραθέσεις στις 15, 16 και 17. Αλλά μιλήστε, αν κάτι δεν είναι σωστό! Νέες θέσεις εργασίας, νέες εμπειρίες, νέοι άνθρωποι: αυτό θέλετε στις 20, 21 ή 22. Ο κόσμος είναι το καβούκι σας και μην το ξεχνάτε στις 28 και 29. Απολαύστε τις υπέροχες 30 και 31. Θα μπορούσατε να συνηθίσετε αυτό το «νέο»!