ζωδια Ιουλιος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

skorpios-kai-xrima2

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουλίου 2017 για τους Σκορπιούς, προβλέπει ότι μια σούπερ βαθιά συζήτηση κάνει κάτι που είχατε στο μυαλό σας απολύτως σαφές, ξαφνικά, την 1η. Φυσικά δεν μπορείτε να ζήσετε με αυτή την κατάσταση όπως είναι!

Ευχαριστήστε το φίλο που σας βοήθησε να την ξεκαθαρίσετε. Τώρα που όλα βγάζουν νόημα, θα έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια για να απολαύσετε τις εξαιρετικά καλές μέρες που έρχονται στο δρόμο σας στις 5 και 6. Φροντίστε να συμπεριλάβετε τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας στις εξορμήσεις σας (ακόμα και αν είναι απλώς μια αυθόρμητη απόδραση) στις 9 και 10.

 

Οι νέες ιδέες κάνουν τους χυμούς της φαντασίας σας να ρέουν στις σούπερ δημιουργικές 15η, 16η και 17η. Είναι καιρός να καταβάλλετε μια πραγματική προσπάθεια για να επιλύσετε τα θέματά σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με έναν παλιό φίλο στις 23 και 24. Οι διαισθητικές δυνάμεις σας είναι πάντα ισχυρές, αλλά είστε αλάθητοι στις 28 και 29. Απλά δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να τα λένε όπως τα βλέπουν με τέτοια ακρίβεια! Μέχρι τις 30 και 31, ίσως να θελήσετε να ρίξετε λίγο τους τόνους στο γραφείο, εάν το αφεντικό σας είναι περίεργο. Αλλά πιθανότατα το ξέρατε αυτό ήδη.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουλίου 2017
Σκορπιοί, αν αισθάνεστε λίγο χαμένοι όταν πρόκειται για την ευρύτερη εικόνα του πώς προχωρά η καριέρα σας ή πώς μπορεί να προχωρήσει ή να προχωρήσει ιδανικά, πρέπει να καθίσετε με μερικούς φίλους που πραγματικά εμπιστεύεστε την 1η.

Μιλήστε, ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε αν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο (ή στον λάθος ή σε μια ενδιάμεση τέλεια διαδρομή ή σε ένα κομμάτι που είναι παράλληλο με την τέλεια διαδρομή χωρίς να την αγγίζει ποτέ). Λοιπόν, αυτά τα πράγματα δεν επιλύονται από μόνα τους!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Σε όποια συμπεράσματα κι αν φτάσετε, θα σας βοηθήσουν πραγματικά να ξεκινήσετε τις πολύ καλές μέρες που θα έρθουν στις 5 και 6 Ιουλίου 2017.
Ξεδώστε λίγο στις 9 και 10, μην φοβάστε να φλερτάρετε! Η δημιουργικότητά σας ήταν πάντα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα σας. Χρησιμοποιήστε τη στις 15, 16 και 17. Επιλύστε ένα ζήτημα με έναν συνάδελφο στις 23 και 24. Είναι αρκετά δύσκολο να σας ξεγελάσουν στις 28 και 29! Απλά ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει. Αποφύγετε την κακή διάθεση του αφεντικού σας στις 30 και 31. Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά όλο το μήνα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75