ζωδια Καρκινος Σεπτεμβριος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-provlepseis-karkinos

 

Αγαπητοί Καρκίνοι, αναστάτωση και γενική αποδιοργάνωση στο εσωτερικό του σπιτιού σας, μπορεί να σας προκαλέσει άγχος τον Σεπτέμβριο του 2016. Τα πράγματα θα έχουν την τάση να καταρρέουν και να πηγαίνουν στραβά, οπότε φροντίστε η ασφάλιση του νοικοκυριού σας να είναι ενημερωμένη και ελέγξτε την κάλυψή σας.

Θέματα που έχουν να κάνουν με τους γονείς σας μπορεί να παρουσιαστούν απροσδόκητα, και να σας προκαλέσουν κάποια ανησυχία. Κάτι δυσάρεστο από το παρελθόν μπορεί να έρθει στην επιφάνεια, και να πρέπει να το αντιμετωπίσετε και πάλι.

 

Νομίζω ότι είναι ακριβές να πούμε ότι όλες οι οικογένειες έχουν το μερίδιό τους από μυστικά – ή ακόμα και κρυμμένα θέματα κάτω από το χαλί – και αυτός είναι ένας μήνας που τα ζητήματα αυτά θα επανεμφανιστούν. Είναι καλύτερο να ασχοληθείτε με τα πράγματα ήρεμα. Οπότε μην φρικάρετε, δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται και μπορούν να θεραπευθούν με κάποια κοινή λογική. Είναι καλύτερα τον Σεπτέμβριο του 2016 να κρατήσετε ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σας, ή ανάμεσα σε εσάς και την κοντινή σας οικογένεια – να αντισταθείτε στον πειρασμό να κουβεντιάσετε τα προσωπικά σας ζητήματα με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Εμπιστευτείτε με φειδώ!

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 
Τον Σεπτέμβριο η ζωή στο σπίτι θα είναι μάλλον ταραχώδης, ακόμη περισσότερο εάν εργάζεστε από το σπίτι. Εάν μπορείτε να προγραμματίσετε για το μέλλον, μην αφήσετε πολλές προθεσμίες που πρέπει να καλύψετε τον Σεπτέμβριο, καθώς θα έχετε λιγότερο χρόνο από ότι υπολογίζετε. Μπορεί να ξεκινήσετε να σκέφτεστε τη μετακόμιση, ή να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη.
Ο Σεπτέμβριος δεν είναι καλός μήνας για να κλείσετε μια συμφωνία σχετικά με ακίνητη περιουσία. Αν ψάχνετε για ακίνητο, θα ήταν ίσως συνετό να νοικιάσετε, μέχρι να είστε σίγουροι για το τι είναι σωστό όσο αφορά το μέγεθος και την τοποθεσία.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σεπτέμβριος του 2016 είναι ένας πραγματικά καλός μήνας για τους ψυχολόγους, τους δικηγόρους, τους δικαστές και τους Καρκίνους που δουλεύουν σε επιχειρήσεις, καθώς μια καθαρή εικόνα για τους άλλους μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε πολύ καλές αποφάσεις, με μια μικρή προειδοποίηση: δεν πρέπει να γίνετευπερβολικά παρανοϊκοί για τα κίνητρα των συνεργατών σας.

Θα πρέπει να μάθετε να αναθέτετε και να μοιράζεστε την ευθύνη. Μια τάση να κυριαρχείτε μπορεί να αποξενώσει τους συνεργάτες σας, και έτσι θα πρέπει να κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια να λάβετε τις απόψεις των άλλων υπόψη σας, και να εμπιστευτείτε τους υφιστάμενούς σας ότι μπορούν να αποδώσουν. Προσπαθήστε να μην παρακολουθείτε την κάθε κίνηση των πάντων, σαν μια υπερπροστατευτική μητέρα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Είστε πολύ κοφτεροί ψυχικά και υπερέχετε σε εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια και έντονη συγκέντρωση και ανάλυση. Είστε διατεθειμένοι να μην μασάτε τα λόγια σας και να πείτε τα πράγματα ως έχουν. Να είστε προσεκτικοί, καθώς αυτό μπορεί να μην αποδώσει καλά και να είστε αντιπαραγωγικοί.

Η ενασχόλησή σας με τους άλλους – δηλαδή με αντιπάλους σας σε νομικές μάχες, με εκείνους που έχουν συμβατικές υποχρεώσεις μαζί σας και αυτούς που έχετε επιχειρηματικές διαφωνίες – μπορεί να είναι πολύ κουραστική και έντονη τον Σεπτέμβριο του 2016. Θα πρέπει να είστε πολύ σχολαστικοί και υπομονετικοί, και μην περιμένετε γρήγορες ή εύκολες λύσεις. Σχεδιάστε με λεπτομέρεια τα επιχειρήματα που προβάλετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75