ζωδια Μαρτιος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

Pisces09

 

Σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2017 για τους Ιχθύες, καθώς αρχίζει ο μήνας έχετε πολλές καλές ιδέες για το πώς να βοηθήσετε αυτό το άτομο να κάνει επαγγελματικές επαφές, και το άλλο άτομο να κάνει μια ρομαντική σχέση. Θέλετε να γνωρίσετε σε έναν άλλο φίλο σας ένα νέο, πολύ ωραίο μάθημα γιόγκα, και στο πρώην αφεντικό σας τον ιδανικό εργαζόμενο.

Είστε πραγματικά καλοί στις δημόσιες σχέσεις και την 1η και 2η, θα πρέπει σίγουρα να ασχοληθείτε με αυτό! Εντάξει, δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχέσεις που θα δημιουργήσετε. Αλλά ορισμένες σίγουρα θα το κάνουν!
Θα ανταμειφθείτε επαρκώς για όλη σας την καλή δουλειά με υπέροχα, ζεστά και τρυφερά συναισθήματα που έρχονται προς το μέρος σας στις εξαιρετικά επιτυχημένες 3 και 4.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Προετοιμαστείτε για καταπληκτικά νέα, Ιχθύες! Οι 9 και 10 του μήνα είναι ρομαντικά προσανατολισμένες ημέρες. Αγαπάτε την αγάπη – και κάποιος αξιαγάπητος θέλει να αγαπήσει την αγάπη σας πίσω. Εξαιρετικά!
Η διατροφή σας είναι ζωτικής σημασίας για την ευεξία σας στις 15 και 16. Αν παραλείπετε γεύματα και ξεχνάτε να παίρνετε όλες τις βιταμίνες σας, θα εξουθενώσετε το σώμα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και συνειδητοποιημένοι.
Προσέξτε: κάποιος δεν είναι το χρήσιμο άτομο που φαίνεται να είναι στις 21 ή 22. Δώστε ένα χεράκι στις 27. Κλείνετε το μήνα σας με δύο υπέροχες ημέρες στις 30 και 31. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι στην υπέροχη θέση σας;

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της αστρολογίας για τον Μάρτιο του 2017, κάνετε δικτυώσεις καθώς ξεκινά ο μήνας την 1η και 2. Και όχι μόνο για τον εαυτό σας: με την ευκολία σας στους γρίφους και την αγάπη σας για τα παζλ, βλέπετε ότι ένα πολύ χαρισματικό άτομο θα ήταν τέλειο για την καταπληκτική εταιρία εκδόσεων ενός φίλου σας, και ότι το άτομο που μόλις έχει χάσει τη δουλειά του θα μπορούσε να δουλέψει στο νέο κατάστημα κοσμημάτων που δουλεύει ο γνωστός σας. Φοβερά.

zwdia-fotia

Αν έστω και λίγες από αυτές τις διασυνδέσεις πάνε καλά, θα έχετε κάνει μερικές χάρες.
Καταπληκτικά νέα βρίσκονται στα εισερχόμενά σας στις πραγματικά διασκεδαστικές και ωφέλιμες 3η και 4η. Ο ρομαντισμός σας αποσπά την προσοχή από την εργασία στις 9 και 10. Αλλά αυτό είναι υγιές, πότε-πότε.

Ιχθύες, μην αφήνετε το πρόγραμμα της δουλειάς σας να χαλάσει το πρόγραμμα γυμναστικής σας στις 15 και 16. Και μην ξεχνάτε να τρώτε υγιεινά. Έχετε το νου σας σε κάποιον ανέντιμο (ή ψεύτη) συνεργάτη (ή πιθανό επιχειρηματικό συνεργάτη) την 21η ή 22η. Βοηθήστε κάποιον στις 27 και θα σας βοηθήσει αργότερα. Γιορτάστε στις 30 και 31. Έχετε καταπληκτικά νέα!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera