ζωδια Νοεμβριος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

Capricorn-HD-Wallpapers-12

Μια καλή αίσθηση και μια σίγουρη στάση θα σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να βάλετε μπροστά πράγματα και να ξεκινήσετε σχέδια τόσο για την εργασία σας όσο και για ευχαρίστηση.

Ένα διάλειμμα ή ένα Σαββατοκύριακο μακριά μπορεί να σας περιμένει, για να συμβάλει στην αναζωογόνηση σας και να σας ενεργοποιήσει. Το εγώ σας θα λάβει μια ώθηση, γεγονός εξαιρετικό – δεδομένου ότι μπορεί να σας δώσει λίγη επιπλέον εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για να επιτύχετε κάτι που προσπαθείτε.

 

Ο Νοέμβρης του 2016 είναι ένας πολύ καλός μήνας ψυχικά, είστε πολύ δημιουργικοί και έχετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας . Η διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μερικές πολύ σοφές αποφάσεις, κυρίως που έχουν να κάνουν με φίλους στον κοινωνικό σας κύκλο. Είστε καλοί ακροατές και μπορείτε να δείξετε μεγάλη κατανόηση στα προβλήματα και τα ζητήματα του άλλου, μπορεί επίσης να είστε σε θέση να δώσετε κάποιες εξαιρετικές συμβουλές μέσω μιας μοναδικής εικόνας που έχετε σε ένα πρόβλημα.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορεί να ταξιδέψετε για μια θεατρική ή μουσική εκδήλωση με τους φίλους σας. ‘Ισως να είναι μια γιορτή ή ένα οργανωμένο ταξίδι κάπου στο εξωτερικό, όπου θα μπορέσετε να βιώσετε τον πολιτισμό, την αρχιτεκτονική ή την ιστορία ενός τόπου.
Οι φίλοι και γενικότερα η φιλία είναι πολύ σημαντικά και σας ανταμείβουν τον Νοέμβριο του 2016. Θα ανανεώσετε παλιές φιλίες, θα κάνετε νέες και η εμπειρία σας μαζί τους θα είναι κάτι περισσότερο από επιφανειακή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2016
Οι Αιγόκεροι που εργάζονται σε δημιουργικά πεδία, δηλαδή στο χορό, το θέατρο, τη μουσική, τη τέχνη, μπορεί να κληθούν να ψυχαγωγήσουν ή να εμπλακούν με κάποιο θεραπευτικό τρόπο με νοσοκομεία, ξενώνες, φυλακές ή οίκους ευγηρίας. Υπάρχει ένα θέμα μέσα στο Νοέμβριο: να φέρετε τη δημιουργικότητα και τη χαρά των τεχνών, σε ανθρώπους που χρειάζονται συναισθηματική θεραπεία ή παρηγοριά. Εάν είστε δημιουργικοί, μπορεί να αναζητήσετε στη μουσική ή στη θεραπευτική τέχνη μια νέα κατεύθυνση στην καριέρα σας. Πολλοί Αιγόκεροι είναι κωμικοί και αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για αυτούς – μπορείτε να αυξήσετε την προβολή του προφίλ σας και να κλείσετε πολλές παραστάσεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Στην επιχείρησή σας θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις βασικές ικανότητές σας. Ίσως να απαλλαγείτε από τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρετε και σας αποφέρουν χαμηλή επιστροφή ή χασούρα. Όλοι έχουν συναισθηματικό δέσιμο με ορισμένες δραστηριότητες, και μπορεί να επιθυμούν να τις προσφέρουν ακόμη και αν δεν είναι κερδοφόρες, αλλά σκεφτείτε πως αποκόβοντάς τις θα απελευθερώσετε περισσότερο χώρο ή χρήματα για κάτι νέο.

Μπορεί να πουλήσετε ένα παλιό κομμάτι εξοπλισμού ή να απολύσετε ένα μέλος του προσωπικού σας, για να επικεντρωθείτε σε πιο κερδοφόρες δραστηριότητες.
Στην απασχόληση σε άλλο εργοδότη, μπορεί να έχετε μια συνομιλία με τον διευθυντή σας σχετικά με τη μετακίνησή σας σε άλλη υπηρεσία: μπορεί να έχετε βαρεθεί τις πωλήσεις και να σας ενδιαφέρει περισσότερο ένας άλλος τομέας. Δείξτε τον ενθουσιασμό σας για ένα νέο ρόλο, και πουλήστε τον εαυτό σας ως κάποιον που έχει τα προσόντα για να λάμψει σε αυτή τη νέα θέση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00