ζωδια Νοεμβριος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

skorpios-pathos

Ο Νοέμβρης του 2016 είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή τόσο για τις επαγγελματικές όσο και για τις ερωτικές σχέσεις. Είστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, για να κάνετε επαφές και να συναντήσετε ανθρώπους που μπορούν να είναι σας φέρουν καλοτυχία, τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά.

Το καλό κάρμα αυτών των επόμενων μηνών, είναι το αποτέλεσμα παρελθοντικής φιλικότητας και γενναιοδωρίας του πνεύματος. Υπάρχει μια καλή αίσθηση στο Νοέμβρη του 2016. Ωστόσο δεν πρέπει να αφήσετε αυτό το συναίσθημα του ότι όλα είναι καλά, να σας οδηγήσει σε επιπολαιότητα και σε σπατάλη χρημάτων χωρίς λόγο.

 

Η ελευθερία είναι σημαντική για εσάς, και θα είστε αρκετά απότομοι με εκείνους που επιδιώκουν να σπαταλήσουν το χρόνο σας και να περιορίσουν την ελευθερία της σκέψης και της κίνησής σας. Η εντιμότητα και το να είσαι αυτός που είσαι και να λες αυτό που εννοείς, έχει μεγάλη σημασία για εσάς – η πλαστότητα και τα κενά χαμόγελα δεν θα έχουν καμία εξουσία πάνω σας. Θέλετε να μπείτε κατευθείαν στην καρδιά του θέματος χωρίς ανειλικρινείς λεπτότητες. Οι Σκορπιοί δεν υπεκφεύγουν, κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε και δεν αφήνετε τίποτα να μπει στο δρόμο σας.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2016
Οι συμφωνίες που γίνονται τώρα, θα σας ωφελήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε συμφωνίες και σημαντική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Ένας εξαιρετικός μήνας για να βρείτε νέους πελάτες και να αναπτύξετε νέες σχέσεις εργασίας στην επιχείρησή σας.

Τα προβλήματα μεταφοράς και παράδοσης μπορεί να προκαλέσουν χάος το Νοέμβριο του 2016. Γι’ αυτό παρακολουθείτε σημαντικά δέματα – και αν η μεταφορά είναι ζωτικό μέρος της επιχείρησής σας, κάντε τις παραδόσεις πριν την τελική προθεσμία. Εάν οδηγείτε ως μέρος της εργασίας σας, προσέχετε επιπλέον και εξασφαλίστε ότι το αυτοκίνητό σας είναι εξοπλισμένο για ακραίες καιρικές συνθήκες.

zwdia shmera

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι επόμενοι μήνες θα δώσουν μεγάλη έμπνευση σε όσους από εσάς εργάζονται σε τομείς όπου η έμπνευση και η αίσθηση είναι πολύ σχετικές με την εργασία σας: αυτό μπορεί να είναι η τέχνη, ο αθλητισμός ή ακόμη και τα τυχερά παιχνίδια (οι τακτικοί παίκτες που τζογάρουν, έτσι κι αλλιώς θα έχουν καλή τύχη – δεν συνιστάται όμως να ξεκινήσετε τον τζόγο).
Ο Νοέμβρης του 2016 είναι μια θαυμάσια και παραγωγική εποχή για τους Σκορπιούς στα θεραπευτικά επαγγέλματα ή που αναλαμβάνουν εργασίες φιλανθρωπίας – θα λάβετε μια πραγματική αίσθηση επιτυχίας και πλήρωσης από την εργασία σας.

zwdia-fotia