ζωδια Οκτωβριος καρκινος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-karkinos

Ο Οκτώβριος φέρνει πολλά μαθήματα για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Κρόνος θα παραμείνει στον 6ο Οίκο σας καθ’ όλη τη διάρκεια και αυτού του μήνα, συνεχίζοντας να λειτουργεί ως πατρική φιγούρα – ειδικά όσο αφορά την πειθαρχία στα εργασιακά και τις υποχρεώσεις σας. Ο 6ος Οίκος είναι ιδιαίτερα βολικός για τον Κρόνο, γιατί συνδέεται με την εργασία, την προσφορά, την σωματική υγεία και τις καθημερινές συνήθειες.

Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις στη διάρκεια του Οκτώβρη εξαιτίας της αυστηρής επιτήρησής του, αυτές όμως θα αποτελέσουν και τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για την πρόοδό σας! Ενίοτε, τα πιο σκληρά μαθήματα είναι αυτά που αποδίδουν τα περισσότερα στο τέλος…

 

Αυτό θα σας αποκαλυφθεί σε όλη του την έκταση γύρω στον Δεκέμβριο, που θα ολοκληρωθεί η εξουσία του Κρόνου στον 6ο Οίκο σας. Μέχρι τώρα καλείστε να εστιάσετε την προσοχή σας στην επίλυση θεμάτων στην καριέρα σας, στον επαγγελματικό σας χώρο και στις σχέσεις μας μέσα σε αυτόν. Οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε όσα δεν λειτουργούν πλέον για εσάς, ώστε να γίνετε πιο παραγωγικοί. Όταν θα έχετε ξεπεράσει όλα αυτά τα πιθανά εμπόδια, θα νιώσετε εξαιρετική ώθηση και θα προχωράτε πολύ πιο γρήγορα στην επίτευξη των στόχων σας!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Κρόνος θα αναδείξει επίσης τον ανώτερο εαυτό σας, επιστρατεύοντας τη διάθεσή σας για προσφορά. Είστε από τη φύση σας δοτικοί, γι’ αυτό η «ανταπόδοση» θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Αναζητήστε χώρους που μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας εθελοντικά, κάντε κάποιες δωρεές σε υλικό ή οικονομικό επίπεδο – αν έχετε το περιθώριο. Το σύμπαν θα φροντίσει να πιάσουν τόπο αυτές οι κινήσεις σας!

Η Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό μεταίχμιο για εσάς, όσο αφορά την αντανάκλαση των στόχων σας. Ποια θέματα σας προβλημάτισαν τελευταία και χρειάζεται να τα χειριστείτε; Ποιοι τομείς της ζωής σας νιώθετε να έχουν ελλείψεις και ποιοι είναι πλήρεις; Φροντίζετε επαρκώς τον εαυτό σας; Αυτά και άλλα αντίστοιχα, θα είναι ερωτήματα που θα θελήσετε να δώσετε τις πιο καταφατικές απαντήσεις με τις πράξεις σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768
Στις 23 Οκτωβρίου ο Άρης ορίζει την χειμερινή ισημερία του. Ίσως να προκύψουν κάποιες αλλαγές στην καριέρα ή την επαγγελματική σας καθημερινότητα. Όσο τρομακτικό κι αν σας φανεί αυτό αρχικά, να ξέρετε ότι είστε σε καλά χέρια και αυτή η αλλαγή είναι απαραίτητη για να περάσετε σε καλύτερες συνθήκες! Αυτή η ευκαιρία θα σας επιφέρει και οικονομικά οφέλη, άρα μπορείτε να αδημονείτε γι’ αυτή με αίσια οπτική!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Οκτωβρίου ενδέχεται να προσέξετε ότι τα όνειρά σας είναι ιδιαιτέρως δραστικά. Ως ζώδιο του νερού διαθέτετε έναν υψηλό δείκτη διαίσθησης, γι’ αυτό πρέπει να δίνετε σημασία στο υποσυνείδητό σας – που συχνά σας στέλνει μηνύματα μέσω των ονείρων σας.

zodia-zvdia-75

Αν σας αρέσει να γράφετε, θα σας κάνει καλό να καταγράψετε όσα ονειρεύεστε ή όσα «ιδιαίτερα» σας συμβαίνουν και νιώθετε. Θα δείτε να ξεδιπλώνεται μπροστά σας κάποιο μοτίβο, που θα σας ανοίξει εντελώς καινούργιους ορίζοντες! Εμπιστευτείτε τους εσωτερικούς σας διαλόγους, γιατί ο ανώτερος εαυτός σας είναι ο αποστολέας αυτών των συμβόλων και μηνυμάτων!

Παράλληλα, τα άστρα σας προτρέπουν αυτό το μήνα να έρθετε σε επαφή με το παιδί που έχετε μέσα σας. Τολμήστε να αναζητήσετε ή να οργανώσετε διασκεδαστικές συναντήσεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, παρά το γεγονός ότι συνήθως είστε εστιασμένοι στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Είναι σημαντικό να ξεφεύγετε ενίοτε από την ένταση της ζωής και να απολαμβάνετε τις απλές χαρές της. Διατηρήστε ψηλά το ηθικό σας, ξέροντας ότι το σύμπαν θα καθοδηγεί σωστά το κάθε βήμα σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera