ζωδια Οκτωβριος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

parthenos-kiniseis-allagi

Για τον Οκτώβριο του 2017, εσείς πρέπει να λέγεστε Ενάρετοι Παρθένοι! Ο Δίας, ο πλανήτης της διάνοιας και της τύχης βρίσκεται σε κίνηση και επηρεάζει κυρίως εσάς στη διάρκεια αυτού του μήνα, σηματοδοτώντας μια νέα αρχή και καινούργια ξεκινήματα! Ο Δίας μπήκε στον τομέα των οικονομικών σας στα τέλη του Σεπτέμβρη, ενώ η ενέργειά του θα μεγεθυνθεί από τις 3 του Οκτώβρη και μετά – με την σεληνιακή έκλειψη.

Αν νιώθετε πιεσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο από τις πολλές ώρες εργασίας, θα δείτε σύντομα τους κόπους σας να αποδίδουν γενναιόδωρα. Στις 10 Οκτωβρίου ο Δίας θα περάσει στον 3ο Οίκο σας της Επικοινωνίας, κάτι που θα σας επηρεάσει άμεσα στον εργασιακό τομέα και θα δείτε να βελτιώνονται πολύ οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους, τους πελάτες και τους προϊσταμένους σας.

 

Δεν υπάρχει τίποτα που να σας σταματήσει τώρα να πιάσετε το ζενίθ των δυνατοτήτων σας για εξέλιξη της καριέρας σας! Να αναμένετε να βρεθείτε μπροστά σε νέες ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας, χωρίς να αποκλείεται και μια προαγωγή. Είναι πιθανό να αξιοποιήσετε αυτή η εισροή χρημάτων σε κάποια μεγάλη επένδυση, καθώς προετοιμάζεστε ασυναίσθητα για μια σημαντική οικονομική αλλαγή προς το τέλος του χρόνου. Να ξέρετε ότι το σύμπαν έχει ευθυγραμμιστεί τέλεια υπέρ σας, προκειμένου να στηρίξει την οικονομική σας ασφάλεια!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τολμήστε να ανοίξετε εκείνο το μπουκάλι παλιό κρασί για να το γιορτάσετε! Αν μελετούσατε την πιθανότητα να αλλάξετε αντικείμενο καριέρας ή να προχωρήσετε σε ένα νέο εγχείρημα, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να υλοποιήσετε αυτά τα σχέδιά σας. Εκμεταλλευτείτε την πλανητική εύνοια, γιατί φυλά τα νώτα σας! Το πρακτικό πνεύμα σας θα διασφαλίσει τις προσεκτικές σας κινήσεις ενώ θα παίρνετε αυτό το επαγγελματικό ρίσκο. Τα άστρα είναι με το μέρος σας!

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη, οι πλανήτες θα κάνουν καινούργιες κινήσεις. Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας, κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να αφιερώσετε λίγη περισσότερη φροντίδα και αγάπη στον εαυτό σας. Περιποιηθείτε τον, όπως αξίζει σε ένα έργο τέχνης σαν εσάς! Αν και δεν σας χαρακτηρίζει η ματαιοδοξία, είστε ακλόνητοι στην πορεία της αυτοβελτίωσής σας και η φάση αυτή είναι καίρια για να αξιολογήσετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Εντοπίστε τα στοιχεία εκείνα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και αναβαθμιστείτε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Είστε πλάσματα που αποζητάτε την τελειότητα, με ομορφιά και φινέτσα εσωτερικά και εξωτερικά, είστε δεξιοτέχνες στην οργάνωση και ειδήμονες στο χειρισμό των λεπτομερειών. Τώρα η εξωτερική σας εμφάνιση πρέπει να αναδύει τον αέρα της οικονομικής σας ανάτασης, ενώ η ανακαινισμένη αυτοπεποίθησή σας θα κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται για το μυστικό σας!

Η υγεία σας θα είναι άρτια και σταθερή στη διάρκεια αυτού του μήνα, καθώς δεν προβλέπεται να σας προβληματίσει κάποια αδιαθεσία. Φροντίστε να τρώτε υγιεινά και να κοιμάστε αρκετά, ειδικά με τη δραστηριότητα που σας αναμένει στα επαγγελματικά σας! Ίσως χρειαστεί να αναδιοργανώσετε λίγο το πρόγραμμά σας γύρω στην τελευταία εβδομάδα του μήνα για να αξιοποιήσετε τις ευχάριστες κοινωνικές σας ευκαιρίες, αρκεί να μην μειώσετε την ξεκούρασή σας.

zodia-zvdia-75

Αν και είναι βέβαιο ότι θα εργαστείτε περισσότερες ώρες από τους συναδέλφους σας, βάλτε στόχο να φεύγετε από τη δουλειά αρκετά νωρίς ώστε να βλέπετε τους φίλους σας, να διασκεδάζετε και να βάζετε το εργασιομανές μυαλό σας στη σίγαση! Σας αξίζουν αυτές οι αποδράσεις!
Να ευχαριστήσετε τον Δία για τη συμβολή του στη διαμόρφωση της ζωής και της καλής σας τύχης αυτό το μήνα, που θα φαντάζει ανεξάντλητη. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε πολύ το μέλλον, γιατί ο Οκτώβριος θέλει να σας επιβραβεύσει με δώρα και ευκαιρίες για το παρόν. Εργαστήκατε σκληρά αυτή τη χρονιά και πρέπει να συλλέξετε τους καρπούς των κόπων σας, να χαλαρώσετε και να δείξετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν για την εξέλιξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera