ζωδια Παρθενος Μάιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-parthenos

 

Υπάρχει πολύ νευρική ένταση τον Μάιο του 2016. Εκνευρίζεστε εύκολα και βρίσκετε τις καθυστερήσεις πολύ ενοχλητικές. Μπορεί να είναι δύσκολο να μην σας ενοχλήσουν οι άνθρωποι αυτό το μήνα και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουν να επικοινωνούν. Διαλέγετε τα λόγια σας με προσοχή και καθυστερήστε όποιες αποφάσεις έχετε να πάρετε αν μπορείτε, καθώς μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές πάνω στην βιασύνη σας.

 

 

Προσέχετε σε τι δεσμεύεστε μέσω e – mailή μέσω κοινωνικών δικτύων, καθώς αν κάποια πράγματα βγουν εκεί έξω, είναι δύσκολο να τα πάρετε πίσω.
Είναι μια πολυάσχολη περίοδος για διαχειριστές, καθώς υπάρχουν φόρμες που πρέπει να συμπληρωθούν, αλληλογραφίες να διευθετηθούν, συμβόλαια να συνταχθούν, όπως και πωλήσεις και αγορές, αλλά δεν θα γίνουν όλα απαραίτητα ομαλά όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τελειώνετε με όλα αυτά πριν τις 22 του μήνα.

zwdia-zvdia-taro-00
Άλλοι μπορεί να προσπαθήσουν να ξεκινήσουν αντιπαραθέσεις μαζί σας, μην ανταποκριθείτε στις προκλήσεις τους- όσο πιο ήρεμοι παραμείνετε, τόσο καλύτερα για εσάς και τους δικούς σας σκοπούς.
Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε ευέλικτοι στον τρόπο σκέψης σας και στην καθημερινότητα σας επίσης, καθώς ο Μάιος είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτος και τα γεγονότα ή οι καταστάσεις θα αλλάζουν γρήγορα και με μικρή προειδοποίηση.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2016
Τα χρήματα δεν είναι τεράστιο θέμα για τους Παρθένους, ναι βέβαια, χωρίς αυτά τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Αλλά σε σχέση με την καριέρα τους, οι Παρθένοι θέλουν να κάνουν την διαφορά και να κάνουν κάτι εποικοδομητικό για την ανθρωπότητα ή το περιβάλλον. Αυτό το κίνητρο είναι ιδιαίτερο ισχυρό αυτό το μήνα και για αυτό οι Παρθένοι μπορούν να υπερέχουν σε καριέρες όπως στην περίθαλψη, τη ιατρική, την έρευνα, την διδασκαλία ή την θεραπεία. Έχετε μια περεταίρω ξεχωριστή ικανότητα στη διάγνωση ή στο να βρείτε τις σωστές λύσεις σε περίπλοκα και μπερδεμένα προβλήματα. Η ικανότητα σας να βλέπετε την καρδιά του προβλήματος και να εφαρμόζεται τέτοια δέσμευση στη λύση του, προκαλεί έμπνευση, ακόμα και στις δυσκολότερες των καταστάσεων.

zwdia
Εξαιρετικός μήνας για του Παρθένους που εργάζονται με τα χέρια τους, είτε για την θεραπεία, όπως στην φυσιοθεραπεία, ή την χειροπρακτική, είτε κάνοντας κάτι δημιουργικό, όπως η δημιουργία κοσμημάτων ή χειροτεχνιών.
Άλλος ένα στοιχείο του Μαΐου, είναι οι ώρες που θα αφιερώσετε σε αυτό που κάνετε, όχι επειδή θα έχετε κάποιο άμεσο όφελος, αλλά επειδή έχετε πίστη σε αυτό που κάνετε. Η πίστη είναι ένας ισχυρός οδηγός για τις πράξεις σας το Μάιο του 2016, τόσο στο σπίτι, όσο και στην εργασία σας. Μπορεί επίσης να υποστηρίξετε τους περιθωριακούς, ή να δώσετε φωνή σε κάποιον που δεν έχει.