ζωδια Σκορπιος Σεπτεμβριος μηνιαιες προβλεψεις

scorpio-sign1

 

Να είστε προετοιμασμένοι για κάποια αναστάτωση στη ζωή σας, που θα είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Οι Σκορπιοί θέλουν να έχουν τον έλεγχο, δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις και τον Σεπτέμβρη του 2016 θα πρέπει να μάθετε να τις αντέχετε.

Μερικές από αυτές τις εκπλήξεις του Σεπτεμβρίου μπορούν να θεωρηθούν ως κάτι που το σύμπαν προσπαθεί να επιστήσει την προσοχή σας σε αυτό, το οποίο έχετε είτε απωθήσει στο πίσω μέρος του μυαλού σας, είτε έχετε αγνοήσει εντελώς. Προβλήματα που έχετε αποφύγει μπορεί συχνά να ξεπετάγονται τώρα με απροσδόκητους τρόπους και να απαιτούν αντιμετώπιση.

 

Μπορεί να είναι μια περίπτωση που ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, φτάνετε στο τέλος της αντοχής σας σχετικά με ένα θέμα, και στην προσπάθειά σας να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από το πρόβλημα, παρατάτε τα καλά μαζί με τα άσχημα. Θα έχετε την τάση να μιλάτε και να ενεργείτε απερίσκεπτα, και έτσι τα πράγματα μπορεί να γίνονται πολύ κρίσιμα σε μικρό χρονικό διάστημα. Δεν είναι ένας μήνας που κρατιέστε πίσω.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα πως μερικές φορές κάτι ζυμώνεται στην ατμόσφαιρα, ή την αίσθηση της έντασης πριν η καταιγίδα είναι έτοιμη να ξεσπάσει. Τον Σεπτέμβριο του 2016, είναι οι Σκορπιοί που μπορεί να δράσουν για να καθιζάνουν ή να θέσουν σε κίνηση αυτό που είναι στα πρόθυρα του να συμβεί, σχεδόν σαν να πρέπει να προβάλετε αυτό που άλλοι κρατούν πίσω.

Έχετε ισχυρές απόψεις και δεν είστε σε συμβιβαστική διάθεση. Είναι αρκετά πιθανό να έχετε κάποιο μυστικό ή κάποιες επιβλαβείς πληροφορίες, που θα πρέπει να αποφασίσετε πώς να τις χειριστείτε. Ο τρόπος που επικοινωνείτε και τι θα επιλέξετε να αποκαλύψετε και πότε, μπορεί να έχει μακροχρόνιες και ίσως ακόμη και σοβαρές συνέπειες.
Καθυστερείστε τα ταξίδια και να είστε πολύ προσεκτικοί στις διαδρομές ρουτίνας, καθώς τα ατυχήματα είναι μια πιθανότητα τον Σεπτέμβριο το 2016.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2016

Αγαπητοί Σκορπιοί, ο Σεπτέμβριος του 2016 είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τους Σκορπιούς που εργάζονται στην κατασκευή, σε έργα πολιτικού μηχανικού, στη διοίκηση επιχειρήσεων, στη λογιστική και στο εμπράγματο δίκαιο. Ωστόσο για κάθε Σκορπιό είναι μια πολύ καλή εποχή του χρόνου για να πετύχετε σημαντικά βήματα στη καριέρα σας και στις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να θέλετε να μαθητεύσετε για να αποκτήσετε ένα ακόμα πτυχίο, έτσι ώστε να ενισχύσετε τις προοπτικές ή τη φήμη σας, ή μπορεί να ζητήσετε να μεταφερθείτε σε μια διαφορετική θέση για να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία.

Αλλαγές στην καριέρα τώρα θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή σας. Δηλαδή μπορεί να μετακομίσετε, να πηγαίνετε στη δουλειά με διαφορετικό τρόπο, να χρειαστείτε νέα ενδυμασία, μπορεί να χρειαστεί να γυμναστείτε περισσότερο για να περάσετε μια εξέταση, κ.λπ. Υπάρχουν κάποιες προσωπικές αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε τώρα, για να σας βοηθήσουν στο νέο ρόλο της δουλειάς σας ή στην καριέρα σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είστε πολύ καλά οργανωμένοι και μεθοδικοί αυτή τη στιγμή, το οποίο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε έναν μεγάλο όγκο εργασίας συστηματικά. Είστε καλά εξοπλισμένοι τώρα για να διαχειριστείτε χρήματα, και θα είστε τυχεροί με τα χρήματα. Στην επιχείρησή σας θα καλύψετε το κόστος και θα βγάλετε κέρδη, και στην προσωπική σας ζωή θα είστε σε θέση να καλύψετε τις δαπάνες σας και ίσως να βάλετε και κάποια χρήματα στην άκρη.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας σημαντικός μήνας για τη διαχείριση των συνταξιοδοτικών σας ή ακόμα και για να πάρετε κάποια επαγγελματική συμβουλή για τις αποταμιεύσεις συνταξιοδότησής σας και πώς να πάρετε περισσότερα από αυτές τις αποταμιεύσεις. Αν δεν έχετε ξεκινήσει μια τέτοια επένδυση, σκεφτείτε το τώρα.

Έχετε υψηλό βαθμό αυτοπειθαρχίας, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει πάρα πολύ σε όλες τις φυσικές και τις αθλητικές σας προσπάθειες – μπορείτε να προσπεράσετε τον πόνο και την κούραση, με εστίαση και αποφασιστικότητα.
Παρά τις ισχυρές σας απόψεις, μπορείτε να λάβετε εντολές από τους ανωτέρους σας και να τις ακολουθήσετε κατά γράμμα, γεγονός το οποίο θα σας χαρίσει επαίνους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75