ζωδια Τοξοτης Ιούλιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

 

Αυτό που ορίζετε ως επιτυχία και επίτευξη είναι υπό εξέταση στη ζωή σας – μπορεί να εκτιμούσατε τα χρήματα και τη φήμη στο παρελθόν, ωστόσο, τώρα είναι πολύ σημαντικό για σας το τι σκέφτονται οι άνθρωποι και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προφίλ ή τη θέση σας ως πρότυπο για να επηρεάσετε τους άλλους. Θα ψάξετε μια πλατφόρμα για να μιλήσετε στους άλλους γιατο τι πιστεύετε πως είναι σημαντικό – μπορεί να χρησιμοποιήσετε το Twitter σας ή τον g + λογαριασμό σας, ή ίσως, αν είστε καθηγητές ή έχετε μια θέση εξουσίας στην κοινότητά σας, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να εκπαιδεύσετε τους ανθρώπους σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα δικαιώματα της υγείας, την πρόνοια, τα πολιτικά, τους ανθρώπους και τα ζώα.

 

Τον Ιούλιο του 2016 είναι πολύ σημαντικό το πώς θα διαχειριστείτε τη φήμη σας, τόσο ιδιωτικά, όσο και προσωπικά – να προσέχετε τι εκθέτετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ότι έχει βγει εκεί έξω μπορεί να επιστρέψει για να σας στοιχειώσει. Αν είστε πρότυπο για κάποιον, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς συμπεριφέρεστε και αν τα μηνύματα που εκπέμπετε είναι συνεπή – μπορείτε να κατηγορηθείτε πως δεν κάνετε αυτά που λέτε;

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016
Ζητήματα που έχουν να κάνουν με δάνεια και φόρους μπορεί να στραγγίξουν την ενέργεια σας και το χρόνο σας, τον Ιούλιο του 2016. Οργανωθείτε και βάλτε τη φορολογική σας γραφειοκρατία στη σειρά – καλύτερα να το κάνετε τώρα και να ξεμπερδεύετε με αυτό. Βελτιώστε επίσης τα συστήματα αρχειοθέτησης σας. Εάν εργάζεστε, σκεφτείτε περισσότερο τα φορολογικά σας και ίσως πάρτε συμβουλές για να δείτε πώς μπορείτε να γλιτώσετε φόρους – πάρτε περισσότερες πληροφορίες και οργανώστε τα χρήματά σας αναλόγως.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Διαχειριστείτε το διαδικτυακό προφίλ σας και ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να αφήσουν σχόλια ή αξιολογήσεις στα διαδικτυακά φόρουμ. Η φήμη η δική σας και της εταιρείας σας είναι πολύ σημαντική και θέλετε να εξασφαλίσετε ότι όταν σας αναζητούν διαδικτυακά, βλέπουν τα καλύτερα για εσάς – βεβαιωθείτε ότι αναφέρεστε σε όλους τους τοπικούς καταλόγους επιχειρήσεων.

Φτιάξτε νέες επαγγελματικές κάρτες και ξαναφτιάξτε το λογότυπο / ιστοσελίδα σας, για να διασφαλίσετε ότι περνάτε τα σωστά μηνύματα για να προσελκύσετε τους πελάτες που αναζητείτε. Ο Ιούλιος είναι καλός μήνας για να ασχοληθείτε με μέλη του αντίθετου φύλου, ειδικά αν είναι σε ανώτερη θέση, δηλαδή το αφεντικό σας.
Ο Ιούλιος είναι πολύ καλός μήνας για όσους δίνουν επαγγελματικές εξετάσεις, δηλαδή ορκωτού λογιστή, επιθεωρητή, οικονομικού σύμβουλου κ.λπ.

zwdia - love