ζωδια Φεβρουαριος λεων μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-lewn

Οι μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα για τον Φεβρουάριο του 2017 δείχνουν ότι αν αισθανθείτε ότι ο παλιός, κακός εγωισμός σας ξεφύγει λίγο την 1η, 2 και 3 του μήνα ίσως θα είναι καλό να ελέγξετε αυτό τον εγωισμό.

Κάντε μια μικρή συζήτηση μαζί του. Βρείτε αν αυτό που θέλετε και αν αυτό που θέλει ο εγωισμός σας είναι το ίδιο. Αν όχι, πείτε στον εγωισμό σας πως θα βρεθεί σε δεύτερη μοίρα Εσείς έχετε τον έλεγχο, Λέοντες, όχι αυτός ο άτακτος εγωισμός.
Λέοντες, οι φίλοι σας θα δείξουν κατανόηση αν θα πρέπει να ακυρώσετε τα σχέδιά σας στις 5 του μήνα. Κάποιες φορές πρέπει απλά να πάτε σπίτι σας και να ξεκουραστείτε.

 

Κάντε ένα μάθημα ιστορίας σε ένα τοπικό πανεπιστήμιο στις 8. Μπορεί να μάθετε πολλά!
Οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα για τον Φεβρουάριο του 2017 δείχνουν ότι στις 13 μπορεί να χρειάζεστε κάποια βοήθεια. Οπότε πάρτε τηλέφωνο τους φίλους σας και πείτε τους τι νιώθετε και ότι θα θέλατε να τους καλέσετε σπίτι σας για μια αυθόρμητη, μικρή συγκέντρωση. Θα το λατρέψουν, Λέοντες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Και θα λατρέψετε όλα τα καλά πράγματα που έρχονται στον δρόμο σας τις εξαιρετικά τυχερές 16 και 17 Φεβρουαρίου 2017. Μέχρι τις 22 και 23 είστε έτοιμοι να εξετάσετε κάποια παλιά συναισθηματικά θέματα, πραγματικά βαθιά. Από πού προέρχεται πραγματικά η αίσθηση του πόσο αξίζω; Ακούστε τους φίλους που εμπιστεύεστε περισσότερο απ’ όλους για ένα σημαντικό θέμα στις 27 και 28 Φεβρουαρίου.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2017
Λέοντες, για να φτάσετε στα επίπεδα επιτυχίας που έχετε φτάσει ο εγωισμός σας έχει βοηθήσει πολύ. Και θα πρέπει οπωσδήποτε να τον τιμήσετε για όλη τη βοήθεια που σας έχει προσφέρει. Αλλά υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να περιορίσετε αυτό τον εγωισμό.

Αν εσείς και ένας επιχειρηματικός σας εταίρος έχετε διαφωνίες για παράδειγμα, την 1η, 2 και 3 του μήνα, ίσως είναι η ώρα να δαμάσετε αυτό τον εγωισμό. Πείτε στον εγωισμό σας: Γιατί επιμένεις να πάρεις όλη τη δόξα για κάτι που ο συνεργάτης σου προσπάθησε πολύ για να καταφέρει; Αν ο εγωισμός σας δεν έχει καλή απάντηση, στείλτε τον στη γωνία τιμωρίας, Λέοντες. Η ατμόσφαιρα θα γίνει λιγότερο έντονη απευθείας.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11
Το ωροσκόπιο σας προτείνει να επικοινωνείτε για το πρόγραμμά σας στις 5 του μήνα. Κάνετε θαύματα με τις νέες πληροφορίες, οπότε γιατί να μην κάνετε την προσπάθεια να μάθετε κάτι καινούργιο στις 8 του μήνα;
Ζητήστε τη βοήθεια του εργοδότη σας ή ενός μέντορα στις 13. Μπορεί να έχουν κάποιες εξαιρετικές συμβουλές για εσάς. Η τύχη πρόκειται να σας χαμογελάσει στις 16 και 17. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μην κάνετε τα μαθήματά σας. Φροντίστε αυτά τα θέματα που μαζεύονται στη δουλειά σας στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2017. Η καλύτερη καθοδήγηση έρχεται από αυτούς που εμπιστεύεστε στις 27 και 28.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75