ζωδια για ελεύθερους 12/09 Τρίτη

ζωδια για ελεύθερους 12/09 Τρίτη

Ζωδια Κριος
Δεν υπάρχει κάτι που να σας αρέσει περισσότερο από μια παθιασμένη συζήτηση, ιδιαίτερα εάν ο συνομιλητής σας είναι ενθουσιώδης και ευερέθιστος όπως εσείς. Απλώς σιγουρευτείτε ότι αυτή η φλόγα δεν θα μετατραπεί σε πόλεμο αν στην πραγματικότητα θέλετε να καταλήξει σε έρωτα.

Ζωδια Ταυρος
Αν σταματήσετε λίγο για να εκτιμήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, θα εκπλαγείτε από την πρόοδο που έχετε κάνει. Για τώρα, επαναπαυτείτε στις δάφνες σας. Η επόμενη κίνηση σας θα έρθει λίγο αργότερα.

 

Ζωδια Διδυμοι
Αν αισθάνεστε εξαρτημένοι, μπορεί να αντιστέκεστε σε κάποιες απαραίτητες αλλαγές που είναι στο δρόμο. Χαλαρώστε λίγο και δείτε το ως ένα φυσικό επακόλουθο. Θα βρείτε την ηρεμία σας – και την πιθανότητα μιας σχέσης ενώ το κάνετε.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Συμμετέχετε σε μια πνευματώδη συζήτηση από νωρίς το πρωί. Δεν υπάρχει τίποτα που να βρίσκετε πιο διεγερτικό από έναν «πόλεμο» σοφίας, ιδιαίτερα με κάποιο χαριτωμένο (αν και κάπως ανόητο) άτομο. Μέχρι το απόγευμα, θα θέλετε κάτι πιο σταθερό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Τα άστρα λένε ότι ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να συνεχίσετε με μια πιο ήρεμη προσέγγιση, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Μερικές φορές η εύνοια της τύχης μπορεί να ανακαλύψει πολύ πιο δημιουργικούς τρόπους για να επιλύσει τα προβλήματα από ότι θα φανταζόσασταν!

Ζωδια Παρθενος
Δεν μπορείτε να βιάσετε την αγάπη, οπότε θα πρέπει να είστε υπομονετικοί στις σχέσεις σας ιδιαίτερα αν αντιμετωπίσατε αναταραχές τον τελευταίο καιρό. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην το δείτε σαν χρόνο που θα καθορίσει την επιτυχία ή την αποτυχία μιας σχέσης.

Ζωδια Ζυγος
Ξέρετε εκείνη την παροιμία που λέει: «όποιος βιάζεται σκοντάφτει»; Να τη θυμάστε τώρα, ειδικά αν μπαίνετε στον πειρασμό να μπείτε βιαστικά σε μια ερωτική σχέση μόνο και μόνο για να αισθανθείτε ότι κάνετε κάποια πρόοδο. Μπορεί στην πραγματικότητα να πηγαίνετε προς τα πίσω.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Σκορπιος
Είναι εύκολο να παγιδευτείτε σε κάτι που νομίζετε ότι θα έπρεπε να κάνετε για να μπορέσετε να αυξήσετε τις πιθανότητες δημιουργίας μιας σχέσης. Βγάλτε αμέσως αυτές τις σκέψεις από το μυαλό σας. Δεν σας αξίζουν. Δώστε απλόχερα στον εαυτό σας την αίσθηση ότι αξίζετε έμφυτα την αγάπη.

Ζωδια Τοξοτης
Τα άστρα ενισχύουν τις ερωτικές σας δυνατότητες και σχεδόν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τόση δραστηριότητα – η λέξη κλειδί εδώ είναι «σχεδόν». Η αλήθεια είναι ότι σας αρέσει αυτός ο φρενήρης ρυθμός και όλες αυτές οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζωδια Αιγοκερως
Σταματήστε να έχετε οποιεσδήποτε υπερβολικές προσδοκίες και αναζητήστε καταφύγιο εκεί που ξέρετε ότι η καρδιά σας θα είναι ασφαλής. Χρειάζεστε χώρο για να σκεφτείτε ακριβώς τι θέλετε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο από όσο νομίζατε.

Ζωδια Υδροχοος
Κάντε αυτό που ξέρετε ότι θα είναι το καλύτερο για το μέλλον σας και αφήστε πίσω σας όλες αυτές τις αυτοκαταστροφικές τάσεις. Μάλιστα θέστε όρια και πινακίδες απαγόρευσης για να θυμάστε να μην επαναλάβετε άλλα λάθη που θα σας κοστίσουν τη συναισθηματική σας υγεία.

Ζωδια Ιχθυες
Ήρθε η ώρα για μια ανανέωση! Μια μικρή περιποίηση του εαυτού σας είναι ακριβώς αυτό που ορίζουν τα άστρα τώρα. Προχωρήστε και φροντίστε να δείχνετε στα καλύτερα σας. Εξάλλου, το αξίζετε πολύ – στην πραγματικότητα, αξίζετε πολύ περισσότερα από αυτό.