ζωδια για ελεύθερους 18/09 Δευτέρα

erwtikes-22314

ζωδια για ελεύθερους 18/09 Δευτέρα

Ζωδια Κριος
Εξαρτάται από εσάς εάν θέλετε να μοιραστείτε κάποια αναπάντεχα νέα. Αμβλύνετε τον ευθύ τρόπο σας με λίγη γοητεία και μπορεί να συνδεθείτε με κάποιον/κάποια πέραν των προσδοκιών σας. Η αγάπη μπορεί να παρουσιαστεί με πολλές μορφές.

Ζωδια Ταυρος
Το ιντερνέτ δεν σας βοηθάει μόνο να βρείτε δουλειά. Μιλήστε με άτομα που σας αρέσουν και θαυμάζετε. Το πιο πιθανόν είναι ότι εκείνοι θα ξέρουν κάποια άλλα άτομα που μπορεί να βρείτε απίστευτα ευχάριστα. Και εκείνοι με τη σειρά τους μπορεί να έχουν κι άλλους γνωστούς.

 

Ζωδια Διδυμοι
Τα άστρα ευνοούν τη διάθεση σας να είστε μέσα στα πράγματα. Το δικό σας ζώδιο είναι από αυτά που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ για να είναι τρέντι. Ξέρετε ακριβώς που βρίσκονται τα καλύτερα στέκια λες και παίρνετε κρυφές ειδοποιήσεις. Ο έρωτας αυτή την περίοδο μοιάζει πολλά υποσχόμενος.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Είστε εξπέρ στο να κατανοείτε τις ανάγκες των άλλων αλλά αν γύρω σας υπάρχει υπερβολική διέγερση, υπάρχει πιθανότητα οι δικές σας ανάγκες να περιοριστούν. Αποφύγετε τα ομαδικά ραντεβού και τα θορυβώδη μέρη και προτιμήστε πιο ήρεμα, χαλαρωτικά περιβάλλοντα όπου θα λάμψετε με την παρουσία σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Σκεφτήκατε ποτέ να χαθείτε μέσα στο πλήθος; Μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος να βρείτε αυτό το ένα πρόσωπο που θα ξεχωρίσει. Το «όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο» είναι το μότο που σας εκφράζει περισσότερο αυτή την περίοδο. Βρείτε μια ομάδα και ξεκινήστε να κάνετε πράγματα.

Ζωδια Παρθενος
Η χημεία δεν είναι πάντα κάτι μόνιμο. Μια συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να βοηθήσει τη φλόγα να ανάψει και κάποιες άλλες συνθήκες με το ίδιο πρόσωπο να προκαλέσουν την οργή σας. Αγνοήστε το και συνεχίστε να προσπαθείτε. Το αληθινό πράγμα είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστεί.

Ζωδια Ζυγος
Τα άστρα σήμερα ρίχνουν έναν μπαλαντέρ στις ενέργειες που αιωρούνται σήμερα. Τα πιο αναπάντεχα (και αποκαλυπτικά) πράγματα βγαίνουν από το στόμα σας. Κρατήστε όλα σας τα χαρτιά ανοικτά σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σχέσεις και το ρίσκο σας μπορεί και να αποδώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ζωδια Σκορπιος
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, έχετε έναν δίδυμο και δεν είναι καθόλου διαβολικός. Το «δίδυμος» αναφέρεται περισσότερο στον εσώτερο εαυτό σας. Είναι το άλλο σας μισό, αυτός που θα ήσασταν αν δεν είχατε φόβους, αγωνίες ή παρανοήσεις. Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτού του είδους την ενέργεια τώρα.

Ζωδια Τοξοτης
Το να έχει κανείς τον τρόπο του με τα λόγια είναι κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει στο κέντρο της καρδιάς σας αυτή την περίοδο. Αράξτε σε βιβλιοθήκες, πηγαίνετε σε διαλέξεις και αναγνώσεις βιβλίων ή διαλέξτε ένα άλλο μέρος που οι λέξεις έχουν σημασία. Μπορεί κάπου εκεί να βρείτε και τον έρωτα.

Ζωδια Αιγοκερως
Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο! Ομαδικά ραντεβού, ομαδικές δραστηριότητες και πολυπληθή μέρη (συναυλίες σε μεγάλα στάδια και μεγάλα αθλητικά γεγονότα) σας δίνουν πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Από το πλήθος θα εμφανιστεί αυτό το μοναδικό άτομο, το σταλμένο από το άστρα.

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Το να ρισκάρετε με τα συναισθήματα σας μπορεί να είναι ριψοκίνδυνο αλλά αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που έχει τη δυνατότητα να πιάσει το τζακ-ποτ αυτό είστε εσείς. Πείτε ναι σε προσκλήσεις ακόμη και της τελευταίας στιγμής. Αυτές μπορεί να σας δώσουν την ευκαιρία που χρειάζεστε.

Ζωδια Ιχθυες
Δεν υπάρχει τίποτα κακό με έναν γοητευτικό απατεώνα, ειδικά αν αυτός ο γοητευτικός απατεώνας είστε εσείς. Όλοι δικαιούνται να έχουν μια ή δυο εντελώς επιπόλαιους ερωτικούς δεσμούς στη ζωή τους. Ονομάζεται διασκέδαση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera