ζωδια για ελεύθερους 19/09 Τρίτη

imerisies-3414

ζωδια για ελεύθερους 19/09 Τρίτη

ζωδια κριός
Μήπως είστε ο χειρότερος εχθρός σας όσο αφορά την αγάπη; Είναι στιγμή να αλλάξετε πρακτικές και να γίνετε ο καλύτερος φίλος σας! Έλξη προς ακατάλληλα άτομα, ραντεβού που δεν έχουν μέλλον; Απομακρυνθείτε από όλα αυτά και πηγαίνετε παρακάτω.

ζωδια ταύρος
Το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να είστε μέρος κύκλων που κουτσομπολεύουν και παρεκτρέπονται άνευ λόγου. Η ιδιωτικότητα είναι μια εξαιρετική ευλογία, ακόμη κι αν νιώθετε ενοχές κάποιες στιγμές που δεν βγαίνετε για να γνωρίσετε νέο κόσμο. Το κάθε πράγμα γίνεται στην ώρα του για τον καθένα, μην μιμείστε τους άλλους.

 

ζωδια δίδυμοι
Μπείτε σε φάση ετοιμότητας για κάθε ρομαντική προοπτική! Αν είστε σε περίοδο αναζήτησης συντρόφου, φροντίστε να γνωστοποιηθεί εκεί που πρέπει για να μην σπαταλάτε χρόνο σε ανούσιες εξόδους. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ένα σαγηνευτικό άτομο μπορεί να έχει πολλές πιθανότητες αλλά ενέχει και πολλούς κινδύνους. Φυσικά και μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη συντροφιά και να φλερτάρετε, θα νιώσετε πολύ όμορφα. Ωστόσο ξέρετε ότι είναι καλύτερο να μείνετε μακριά από κάποια πιο στενή εμπλοκή σας με αυτό το άτομο!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Όσο διατηρείτε τη συνηθισμένη ρουτίνα σας όποτε βγαίνετε ραντεβού, ξέρετε τι να περιμένετε αλλά τελικά θα χάσετε την ουσία της εξόδου. Κάντε και κάτι διαφορετικό για αλλαγή, βάλτε μια διαφορετική δραστηριότητα και θα διασκεδάσετε περισσότερο.

ζωδια παρθένος
Ένα ραντεβού με ελαφρότητα, αυτό σας χρειάζεται για να αποτινάξετε την κακή σας διάθεση. Τολμήστε να περιπλανηθείτε σε ένα παζάρι ή στο λούνα παρκ, για να εξωτερικεύσετε όλη την παιδικότητά σας. Τόσο εσείς όσο και η παρέα σας θα το διασκεδάσετε πολύ.

ζωδια ζυγός
Μήπως τα πιο στενά σας άτομα δεν είναι και τόσο καλοί ακροατές; Πώς να αντέξετε κάτι τέτοιο, ειδικά σε μια περίοδο που είστε αστρικά ευνοημένοι με τόση σοφία; Αφήστε τους στην άγνοιά τους και κατευθύνετε τις συμβουλές σας σε όσους πραγματικά την αποζητούν.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Ελέγξτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, ίσως έχει έρθει ήδη ένα μήνυμα ακριβώς όπως το λαχταράτε: γλυκό, τρυφερό και με χιούμορ. Φροντίστε να είναι σε άρτια λειτουργία όλες οι συσκευές σας, γιατί ο φτερωτός θεός έχει διάθεση «αποστολής» για εσάς!

ζωδια τοξότης
Η ανέμελη και προκλητική ιδιοσυγκρασία σας τραβά την προσοχή κάθε είδους ατόμων. Επειδή είστε ταυτόχρονα εξαιρετικά κοινωνικά άτομα, είναι βέβαιο ότι αυτή την περίοδο θα σαρώσετε όπου κι αν βρεθείτε – γι’ αυτό να γίνετε επιλεκτικοί!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια αιγόκερως
Τα άστρα σας καλούν να δραστηριοποιηθείτε σε κάθε επίπεδο αυτή την περίοδο! Αν προτιμάτε την κλασική μουσική, αναζητήστε χώρους με ροκ ή τζαζ μουσική, για να αλλάξετε λίγο τα ακούσματά σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, θα σας οδηγήσει στην πιο άρτια επιλογή!

ζωδια υδροχόος
Είναι γνωστή η ποιότητα του πνεύματός σας, όμως τα άστρα τώρα σας καλούν να εξωτερικεύσετε τη δύναμη της γοητείας σας. Θα είναι έντονη η ρομαντική δράση στο κοινωνικό σας ημερολόγιο, γι’ αυτό να είστε γρήγοροι και θετικοί!

ζωδια ιχθύες
Τίποτα δεν είναι καλύτερο από μια έξοδο με τους φίλους σας, για να βάλετε σε κίνηση κάθε ρομαντική πιθανότητα. Μια αλλαγή σκηνικού θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας – και ποτέ δεν ξέρετε πού θα κάνετε την πιο ενδιαφέρουσα γνωριμία!

zwdia-agnh