ζωδια για ελεύθερους 20/09 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 20/09 Τετάρτη

ζωδια κριός
Είναι σημαντικό να έχετε ξεκάθαρη εικόνα του παρόντος, πριν καταλήξετε σε αυτά που πραγματικά θέλετε. Αυτό σημαίνει να κοιτάξετε με ειλικρίνεια το παρελθόν σας στον τομέα της αγάπης, χωρίς να παραλείπετε τα δυσάρεστα σημεία!

ζωδια ταύρος
Θα είναι καλό για εσάς αυτές τις μέρες να μείνετε κοντά στην «εστία» σας. Οι φίλοι σας μπορεί να θέλουν να βγείτε και να κυκλοφορήσετε, όμως εσείς είστε σε μια πιο τρυφερή και εστιασμένη διάθεση. Καλύτερα να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να μην πιέζετε τον εαυτό σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Η συζήτηση των προσωπικών σας θεμάτων με ένα άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, μπορεί να σας δείξει ανεκτίμητες προοπτικές. Μην ξεχνάτε ότι σε αυτό το περιβάλλον τέθηκαν οι μελλοντικές σας βάσεις όσο αφορά την αγάπη. Κατανοήστε το παρελθόν σας για να ζήσετε το παρόν σε όλο του το μεγαλείο.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η κοινή λογική λέει ότι πρέπει να κοινωνικοποιήστε για να γνωρίζετε κόσμο, όμως η λογική υποστήριζε για αιώνες ότι η γη είναι επίπεδη! Ακολουθήστε τη διάθεσή σας και μείνετε στο σπίτι. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από την επίσκεψη που θα δεχθείτε εκεί!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Να περπατάτε προσεκτικά και να παίρνετε βαθιές ανάσες πριν μιλήσετε. Μπορεί να ειπωθεί κάτι από ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα, που να κεντρίσει κάποια βαθιά και αθέατα αισθήματά σας… Πάρτε όσο χρόνο είναι απαραίτητος πριν απαντήσετε!

ζωδια παρθένος
Λένε ότι κάποια στιγμή όλοι πρέπει να αφήνουν πίσω τους την πατρική εστία. Όμως όπου και να πάτε, πάντα κουβαλάτε μαζί σας ένα κομμάτι αυτής της εστίας – και το εντάσσετε σε κάθε νέα σχέση. Μήπως είναι καιρός να εξερευνήσετε τι πραγματικά κουβαλάτε;

ζωδια ζυγός
Όταν προκύπτουν οικογενειακά θέματα, η ανάγκη σας είναι να είστε κοντά – ως παρουσία ή τηλεφωνικά. Αυτό ανανεώνει συνεχώς τους δεσμούς σας με αυτά τα άτομα της ζωής σας, έρχεστε ξανά κοντά στην αγάπη που έχετε μοιραστεί πριν μπείτε καν στην αρένα των ραντεβού και των προσωπικών σας σχέσεων!

zwdia-fotia

ζωδια σκορπιός
Τι σας λέει το ένστικτό σας για μια καινούργια ρομαντική γνωριμία; Εξωτερικά το φως μπορεί να είναι πράσινο, αλλά μέσα σας κάτι αναβοσβήσει στο κόκκινο! Πάντα είναι κακή ιδέα να αγνοείτε το ένστικτό σας, όσο παράλογο κι αν σας φαντάζει.

ζωδια τοξότης
Κάποιες μακρινές αναμνήσεις σας φαντάζουν εξαιρετικά όμορφες. Ρεαλιστικά, αυτό συμβαίνει με πολλές αναμνήσεις… Φροντίστε να μην ξεχνάτε τις άσχημες στιγμές παλιών σχέσεών σας, επειδή μπορεί να είναι βολικό. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, γιατί και αυτό το κομμάτι είναι δικό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια αιγόκερως
Το ρομάντζο έρχεται και σας συναντά, όταν αφήνετε χρόνο και περιθώριο στον εαυτό σας να θεραπευθεί από πρότερες πληγές… Ένα παλιό συναισθηματικό θέμα έχει βγει ξανά στην επιφάνεια και πρέπει πλέον να το χειριστείτε. Όταν το κάνετε, θα είστε πραγματικά έτοιμοι να προχωρήσετε σε καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα!

ζωδια υδροχόος
Η σχέση που αναπτύσσει κάθε άτομο με τη μητέρα του, είναι ένα θέμα που απασχολεί ανά τους αιώνες! Είναι δεδομένο ότι από αυτήν εξαρτάται ο χειρισμός και η πορεία των προσωπικών σχέσεων όλων στην ενήλικη ζωή. Τώρα το σύμπαν σας καλεί να τιμήσετε την ενέργεια που παίρνετε από αυτή τη σχέση και να μάθετε πώς να τη διοχετεύετε στην καθημερινότητά σας.

ζωδια ιχθύες
Κάποιος άνθρωπος του οικογενειακού σας κύκλου σας προτείνει να σας συστήσει ένα ιδιαίτερο άτομο, και το πρώτο που θέλετε να κάνετε αυθόρμητα είναι να αρνηθείτε. Τα άστρα σας συστήνουν να μην βιαστείτε, γιατί η πραγματική αγάπη είναι ήδη καθ’ οδόν για εσάς. Τολμήστε αυτό το ρίσκο τώρα!