ζωδια ερωτικες συμβουλες Πεμπτη 03/09

zwdia-afriditi-krios

ζωδια ερωτικες συμβουλες Πεμπτη 03/09

ζωδια Κριός

Έχετε την εύνοια των γύρω σας οπότε εκμεταλλευθείτε το και απολαύστε την. Να είστε πολύ προσεκτικοί με το φαγητό. Πρέπει να βρείτε την φόρμα σας σωματικά.

 

ζωδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η κίνηση των πλανητών δείχνει ότι τα πράγματα θα γίνουν έντονα. Θα έχετε κάποια καλά νέα. Πρόκειται να χάσετε την ψυχραιμία σας και αυτό θα εξαντλήσει την ενέργειά σας. Χαλαρώστε λίγο, έχετε χρόνο.

 

ζωδια Δίδυμοι

Έχετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε σε ότι είναι σημαντικό και είστε πολύ σοβαροί. Θα πρέπει να δείξετε την ικανότητά σας να αυτοσχεδιάζετε. Μην συγκρατείστε.

 

ζωδια Καρκίνος

Προβάλετε τις προσωπικές σας επιθυμίες στους άλλους και τώρα δεν είναι η στιγμή να συμμετάσχετε και σε άλλες διαμάχες. Όλα δείχνουν ότι πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας χωρίς να ανησυχείτε τι συμβαίνει κάθε στιγμή.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

ζωδια Λέων

Σήμερα είναι καλή ημέρα με ότι έχει να κάνει την γραφειοκρατία και τα νομικά έγγραφα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Κάποιοι άνθρωποι θα ζητούν πολλά από εσάς αλλά φροντίστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε ότι αναλαμβάνετε. Μην ξεχνάτε τον εαυτό σας.

 

ζωδια Παρθένος

Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για εσάς και οι άλλοι θα το καταλάβουν. Είστε σε εξαιρετική φυσική κατάσταση αλλά το σώμα σας ζητά ξεκούραση. Είναι καλή ιδέα να την προσφέρετε.

 

ζωδια Ζυγός

Θα έχετε την ευκαιρία για μια αλλαγή. Κάντε την χωρίς ενοχές. Χρειάζεται να είστε μόνοι σας για να ηρεμήσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η πνευματική διαδικασία ζητά ξεκούραση.

 

ζωδια Σκορπιός

Αισθάνεστε ότι πλησιάζετε την αλήθεια. Πείτε την θέση σας χωρίς δισταγμό αλλά και χωρίς επιθετικότητα. Είστε σε καλή κατάσταση και η ενέργειά σας είναι σταθερή.

 

ζωδια Τοξότης

Είστε σε καλή και χαλαρή διάθεση και η αισιοδοξία σας είναι έντονη. Είστε σε καλή κατάσταση και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας. Θα πρέπει να σταματήσετε πριν εξαντληθείτε εντελώς.

 

ζωδια Αιγόκερως

Είστε απορροφημένοι από τις υποχρεώσεις σας αλλά μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να εξαντλείται. Πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Πρέπει να χαλαρώσετε ενώ ταυτόχρονα σκέπτεστε τα πάντα διεξοδικά.

 

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει το επίκεντρο οπότε κάντε την κίνησή σας. Θα πρέπει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να κοιμηθείτε περισσότερο αν θέλετε πραγματικά να επιτύχετε.

 

ζωδια Ιχθύες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δημιουργικότητά σας ώστε να επιλύσετε κάποια πρακτικά ζητήματα και να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη. Δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο φαγητό αλλά προσέξτε τα λιπαρά. Θα πρέπει να αποτοξινώσετε το συκώτι σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67