ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016 Ζυγος

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

 

ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016 Ζυγος

Αστρολογια zwdia ωροσκοπος ζυγός

ζωδια ζυγος  ΑΓΑΠΗ

Προετοιμαστείτε καθώς ο πλανήτης Δίας θα βρίσκετε πίσω από κάθε πτυχή της ζωής σας , ενώ ετοιμάζεται να εισχωρήσει στο ζώδιο σας το έτος 2017- φέρνοντας την τύχη στη ζωή σας.

zodia-taro-45

 

Ομως τι θα πρέπει να κάνετε καθώς αναμένετε να συμβεί το προαναφερόμενο ουράνιο γεγονός; Πρώτα από όλα θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε την ερωτική σας ζωή πολύ πιο σταθερή και βάσιμη μιας και αυτό ακριβώς ζητάει από εσάς ο πλανήτης Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη πια.

Και μιας και σας το ζητά να περιμένετε και κάθε βοήθεια από τον Κρόνο πάνω στο εν λόγω θέμα. Αν η σχέση σας έχει αρχίσει αρκετά χρόνια πριν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή μαζί σαν ζευγάρι. Για παράδειγμα θα ήταν πολύ καλό το να κατοικήσετε κάτω από την ίδια σκεπή. Αυτή η κίνηση όχι μόνο θα ενδυναμώσει την σχέση αυτή αλλά θα ενδυναμώσει τα μεταξύ σας αισθήματα που τρέφεται ο ένας για τον άλλον και τέλος θα ωριμάσει τη σχέση σας γρήγορα αλλά βάσιμα.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου , θα κάνουν αρκετές γνωριμίες και σε αντίθεση με το παρελθόν όπου οι γνωριμίες αυτές λειτουργούσαν σας τροπικές καταιγίδες -κάτι έντονο αλλά μικρής χρονικής διάρκειας- αυτή τη φορά , θα αναπτύξετε με τα άτομα αυτά μια βαθύτατη φιλία και όσα μπουν στην κατηγορία όπου η φιλία εμπλέκεται και με τα ερωτικά, θα τα πλησιάσετε αργά και σταθερά για πρώτη σας φορά , δημιουργώντας βάσεις  εμπιστοσύνης και μιας φιλικής αγάπης πρώτα από όλα και έπειτα θα προχωρήσετε παρακάτω στα πιο προσωπικά και διαπροσωπικά μηνύματα και καταστάσεις.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια ζυγος ΚΑΡΙΕΡΑ- ΧΡΗΜΑΤΑ

Όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε τους μήνες που μας πέρασαν , με τον Κρόνο να κρατάει τα μπόσικα , δεν γίνεται παρά να αναγνωρισθεί και να σας ανταμείψει αναλόγως. Θα παρατηρήσετε επίσης και την ύπαρξη σταθερότητας γενικότερα στον εργασιακό τομέα του βίου σας όλο αυτό το διάστημα.

Βρισκόμενοι κάτω από την προστασία του ουρανού, ακόμα και αν ο Δίας δεν έχει αποκτήσει πλήρως τις θετικές τους δυνάμεις- να περιμένετε κατά τους χειμερινούς μήνες, την αύξηση της μισθοδοσίας σας, μια προαγωγή σε καλύτερη θέση από την τωρινή, μία επιχειρηματική ευλογία που θα φέρει στο φως την επιχειρηματική σας διάνοια τυχαία μπροστά στα πιο κατάλληλα άτομα, όπως επίσης και μια πολύ σημαντική αναγνώριση από όλους τους εμπλεκόμενους στον τομέα της εξειδίκευσης σας εργασιακά.

Μην ξεχάσετε πως ακόμη και αν πχ πάρετε κάποια μικρή αύξηση μισθού, δεν σημαίνει ότι λάβατε ακριβώς το μερίδιο που το σύμπαν ετοίμασε για εσάς.Άρα καθημερινά φροντίστε να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας στον εργασιακό τομέα του βίου σας και για κανένα λόγο μην αρκεστείτε στα λίγα όταν μπορείτε να έχετε αυτά που σας αξίζουν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-agnh

Στην περίπτωση τώρα που αναζητάτε μία νέα δουλειά σας συμβουλεύω να πράξετε το εξής: μιας και αυτός ο χειμώνας δεν ευνοεί τόσο πολύ την εύρεση της αντίστοιχης των προσόντων σας εργασία, και αφού ο Κρόνος ήδη διοικεί αρκετές περιοχές του ζωδιακού σας κύκλου, η καλύτερη σας κίνηση θα ήταν να βρείτε σεμινάρια ή εκπαιδευτικά ενημερωτικά προγράμματα τα οποία σχετίζονται με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της εργασίας και από τα οποία θα μπορέσετε να έχετε και αντίστοιχο έγγραφο παρακολούθησης και ειδικής γνώσης πάνω σε αυτή την νέα τεχνολογία.

Έτσι όχι μόνο δεν θα μείνετε πίσω στις γνώσεις σας αλλά θα γυρίσει υπέρ σας , θα είναι και το χαρτί που θα κάνει τους καλούς εργοδότες δηλαδή αυτούς για τους οποίους θα θέλατε τρομερά να εργαστείτε να σας προτιμήσουν ανάμεσα στους υπολοίπους υποψήφιους. Όσοι δεν έχετε ήδη σκεφτεί να αλλάξετε επάγγελμα θα το κάνετε τους ακόλουθους μήνες καθώς ο Δίας θα σας οδηγεί μέρα με την μέρα σε αυτή την σκέψη λίγο πριν την αλλαγή και την έναρξη της νέας χρονιάς.

Και μιας και το πιθανότερα είναι ότι τελικά από την νέα χρονιά θα προβείτε σε αυτή την ενέργεια , θα ήταν ιδιαίτερα προνοητικό από μεριάς σας αν κάνατε κάποια σχετική αποταμίευση των χρημάτων σας , αρχίζοντας από σήμερα τώρα. Για αυτό φροντίστε να βάλετε ένα οικονομικό πλάνο το οποίο να τηρήσετε με ευλάβεια και πλήρη προσήλωση ώστε να αποταμιεύσετε χρήματα στην άκρη που θα σας χρειαστούν λίγο αργότερα.

zodia-zvdia-yy

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια ζυγος ΤΥΧΗ

Η πραγματική τύχη για εσάς αγαπητοί μου Ζυγοί ξεκινά με το νέο έτος δηλαδή με την έναρξη του έτους 2016. Όμως όπως πάντα η αλλαγή και το μονοπάτι προς την ευτυχία και την ευημερία έχει ήδη χαραχθεί από το Σύμπαν και την μοίρα σας και ήδη βρίσκεστε να το περπατάτε καθημερινά , ακόμα και αν οι αλλαγές είναι μικρές και όχι τόσο φανερές.

Βλέπετε δεν θα σας άφηνε έτσι ούτε η τύχη ούτε η μοίρα σας. Φυσικά και θα φρόντισε ώστε να σας προετοιμάσει για την αλλαγή της μετέπειτα πορεία της ζωή σας. Η αλήθεια είναι πως ο Κρόνος είναι σκληρός πλανήτης και αν δεν πάρει ότι ζήτησε δεν θα σας δώσει και ότι σας υποσχέθηκε για αυτό και εσείς αυτούς τους φθινοπωρινούς και χειμωνιάτικους μήνες θα βάλετε όλη σας τη δύναμη ψυχική και σωματική για να τα καταφέρετε βέβαια. Ta άστρα λοιπόν γενικά τονίζουν τα κάτωθι για εσάς: καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολλά ταξίδια με αμάξι , ιδίως αν δεν είστε πάρα πολύ νεος . Θα επιβαρύνεται άσκοπα την υγεία σας και μάλιστα για το τίποτα.

Επίσης αυτούς τους κρύους μήνες αφήστε την άκρη την όποια σχέση μπορεί να έχετε με λοταρίες ή τυχερά παιχνίδια μιας και η τύχη δεν θα είναι καθόλου με το μέρος σας , ενώ απεναντίας ασχοληθείτε με ότι δικαστικό υπάρχει στο βίο σας – διαμάχες κλπ μιας και εκεί θα βγείτε εκατό τοις εκατό νικητής. Και σας το προτείνω διότι όπως πάντα οι δικαστικές υποθέσεις θέλουν κάποιο επιπλέον χρονικό διάστημα και αν τις αρχίσετε τώρα που ευνοήστε θα ξεκινήσουν με το νέο έτος που η τύχη θα σας λούζει από πάνω μέχρι κάτω πραγματικά οπότε αποκλείεται να χάσετε ή να μη κερδίσετε αυτό που αποσκοπείτε.

Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zwdia