ζωδια και ωροσκοπος για τον Ιούνιο

surreal_chess_world-1280×720

Ζώδια και ωροσκόπος για τον Ιούνιο

Ζώδια της Φωτιάς με ωροσκοπο σε ζώδιο της Φωτιάς
Επικοινωνείτε με όλους πια πολύ καλύτερα. Οι όψεις του Άρη από τον Σκορπιό, σας δίνουν μια υπεροχή, έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά στις προβληματικές καταστάσεις, που απασχολούν την ερωτική σας ζωή και να τις επιλύσετε. Τίποτα δεν μένει άλυτο.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 10/04, 18/08, 06/12

Ζώδια της Φωτιάς με ωροσκοπο σε ζώδιο της Γης
Οι επιλογές που έχουν γίνει, ίσως και πια να μην καθρεφτίζουν τα θέλω σας. Σαφώς, και πια υπάρχει η δυνατότητα για τροποποιήσεις που θα κάνουν την ερωτική σας ζωή, αλλά και τον δεσμό σας πιο υγιή. Ακόμη και όσοι είναι ελεύθεροι, μέσα στο Καλοκαίρι, θα βρουν το άτομο των προδιαγραφών τους.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 06/04, 15/08, 10/12

 

Ζώδια της Φωτιάς με ωροσκοπο σε ζώδιο του Αέρα
Είσαστε σε μια υπερένταση, και αυτό μόνο σε καλό τελικά μπορεί να σας βγει, καθώς πια δεν θα θελήσετε να παραμένετε θεατές και μέσα σε σχέσεις, που δεν έχουν άλλη εξέλιξη. Από την Νέα Σελήνη του Ιουνίου, και ύστερα, μπορείτε να προβείτε σε όλες αυτές τις καταλυτικές αλλαγές, που θα σας ισορροπήσουν.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 05/04, 14/08, 20/12

zodia-taro-45

Ζώδια της Φωτιάς με ωροσκοπο σε ζώδιο του Νερού
Κινήστε πάντα με σχέδιο, και σε αυτό θα έχετε συμμάχους τον Άρη και τον Δία. Όλος ο Ιούνιος είναι ένας μήνας, γεμάτος από νέο κόσμο και ευκαιρίες που θα σας δώσουν μια άλλη ματιά της αγάπης και των αληθινών συναισθημάτων. Ακούστε την καρδιά σας και κάντε πλέον τις σωστές επιλογές.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 01/04, 20/08, 19/12

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ζώδια της Γης με ωροσκοπο σε ζώδιο της Γης
Έχετε τρεις – τέσσερις γεμάτους μήνες, που ο Δίας με την παραμονή του στην Παρθένο, θα σας τροφοδοτεί με εξελίξεις σε κάθε τομέα της ζωής σας. Εξηγήστε στον άνθρωπο σας, τα όποια τυχόν παράπονα έχετε, αλλά ταυτόχρονα εκφράστε και τις προτάσεις σας για το Καλοκαίρι, και τις κοινές σας δραστηριότητες.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 15/05, 26/08, 29/12

Ζώδια της Γης με ωροσκοπο σε ζώδιο του Αέρα
Ο ζωδιακός σας συνδυασμός, ίσως να είναι και ο πιο τυχερός – ευνοημένος του Καλοκαιριού. Όλες οι αστρολογικές όψεις, σας στρώνουν στους δρόμους σας, οικονομικές ευκαιρίες, νέους έρωτες αλλά και τις λύσεις σε οτιδήποτε σας καθυστερεί. Μην χαλαρώνετε, ενεργοποιηθείτε και θα δείτε την ζωή σας να καλυτερεύει, και με γοργούς ρυθμούς.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 03/05, 12/09, 06/01

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια της Γης με ωροσκοπο σε ζώδιο του Νερού
Πολλές οι επισημάνσεις που θα σας γίνουν, προσεχώς, από τον σύντροφο σας. Ήσασταν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σε μια απομάκρυνση και το μόνο που έμεινε, ήταν η ‘ανάμνηση’ σας. Κάντε κάτι άμεσα, για να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη των γύρω σας.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 12/05, 17/09, 10/01taro-oroskopio-54

Ζώδια του Αέρα με ωροσκοπο σε ζώδιο του Αέρα
Όλα είναι στον αέρα. Ο απίθανος συνδυασμός σας, και μέχρι τις 21/06, πριν λήξει η εποχή των Διδύμων, σας δίνει όλες τις ευκαιρίες και τους εύκολους δρόμους, προκειμένου να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Ακόμη και αν αυτό λέγεται, η προσπάθεια σας προκειμένου να φέρετε πίσω, μια παλιά σας γνωριμία.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 14/06, 10/10, 24/01

Ζώδια του Αέρα με ωροσκοπο σε ζώδιο του Νερού
Είσαστε μέχρι και τις 12-06, κάτω από την αστρολογική εύνοια, πολλών πλανητών. Αυτό θα σας δώσει την υπεροχή λόγου και των κινήσεων, για να κάνετε τις προσπάθειες σας για να λύσετε τις διαφορές σας, με τον άνθρωπο σας. Όσοι είναι μόνοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με πικάντικους πειρασμούς μετά την πανσέληνο.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 17/06, 15/10, 05/02

Ζώδια του Νερού με ωροσκοπο σε ζώδιο του Νερού
Διαφοροποιηθείτε από τα γνωστά σας μονοπάτια. Αυτός ο μήνας είναι ένας προπομπός που θα σας δώσει την απόλυτη ευχέρεια κινήσεων, προκειμένου να τακτοποιήσετε όλες τις αισθηματικές σας εκκρεμότητες, πριν έρθει ο Ήλιος στον δικό σας ζωδιακό οίκο.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 05/07, 20/11, 03/03