ζωδια: μηνιαίες προβλεψεις Δεκεμβριος-ταυρος

ζωδια: θα υπάρξουν κάποιες έντονες ανησυχίες όσον αφορά τα οικονομικά σας, κοντά στις 6 Δεκεμβρίου, όταν η πανσεληνος στο ζωδιο των διδυμων, προσγειωθεί στον 2ο οικο σας, τον οίκο του εισοδήματος. Αν συμβεί αυτό, προσπαθήστε να ελέγξετε τις ευαίσθητες αντιδράσεις που θα έχουν να κάνουν περισσότερο με την ανασφάλειά σας παρά με την πραγματικότητα. Αντί για αυτό, δημιουργήστε ένα σταθερό σχέδιο που θα σας ωφελήσει αρκετά στο μέλλον.

 

Ο κυβερνήτης σας, η αφροδιτη, περνάει στον 9ο οικο σας στις 10 του μηνός, και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015. Θα υπάρξουν κάποιες διεθνείς ευκαιρίες, πιθανότητες ταξιδιών ή ακόμα και η μελέτη ενός νέου, προχωρημένου θέματος. Ίσως υπάρξει ερωτική επαφή με κάποιον που έχει εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο από εσάς. Αν υπάρχει κάποιο νομικό θέμα στη ζωή σας, τότε μία ξαφνική ανακάλυψη πρόκειται να προκύψει κοντά στις 15 του μηνός. Προσπαθήστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις –ιδικά μετά τις 20 Δεκεμβρίου. Τα ερωτικά σας θα είναι έντονα και περίεργα στις 20, για αυτό προσέξτε τα λόγια σας και μην παρασυρθείτε από το δράμα.

 

Στις 21 του μηνός, έχουμε νεα σεληνη στον 9ο οικο σας, η οποία θα σας επιτρέψει να φυτέψετε σπόρους που θα αναπτυχθούν με τον καιρό, όσον αφορά την εκπαίδευση και τις πνευματικές σας επιδιώξεις.

zodia-taro-45

 

Τα μεγαλύτερα νέα αυτού του μήνα έχουν να κάνουν με τον πλανήτη κρόνο. Στις 23 Δεκεμβρίου, θα φύγει από τον τομέα των σχέσεων, όπου βρίσκεται από τον Οκτώβριο του 2012. Θα περάσετε σε μία φάση ανταμοιβής στις σχέσεις, αν κάνατε την δουλειά που σας ζήτησε ο κρονος. Πλέον θα περάσει στον 8ο οικο σας. Με εξαίρεση κάποιες εβδομάδες, ο κρονος θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017! Κατά τη διάρκεια αυτής τηε περιόδου θα μάθετε να βασίζεστε στις δικές σας πηγές. Δεν θα εξαρτηθείτε στους άλλους οικονομικά, δηλαδή η πιο εύκολη διέλευση για εσάς. Αν έχετε κάνει επενδύσεις, θα χρειαστεί να προσέξετε ιδιαίτερα. Να είστε απόλυτοι στον οικονομικό σχεδιασμό και τα λογιστικά θέματα. Αν δεν το κάνετε, τότε να είστε σίγουροι πως θα πληρώσετε το τίμημα.

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zwdia