ζωδια 16-17/07 Ερωτας και Επανασταση

zwdio-skorpios-afroditi

ζωδια 16 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (Καρκίνο / Κριό)

Ο κόσμος σας μπορεί να βιώσει ένα ταρακούνημα τώρα, καθώς το Σύμπαν αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να κάνει τα πράγματα πιο “ενδιαφέροντα”. Αυτή είναι μια κλήση αφύπνισης που έχει σχεδιαστεί για να σας χαλαρώσει από τους τρόπους που έχουν γίνει πολύ συνήθεις, κολλημένοι ή ρουτίνας.

Ο “ριζοσπαστικός κατεργάρης” μέσα σας μπορεί να τρώγεται να βγει και να προκαλέσει προβλήματα, τα οποία από τη μία πλευρά μπορεί να είναι αναγκαία, αλλά από την άλλη να προκαλούν πολλή αναστάτωση και ενδεχομένως ακόμη και καταστροφή. Να είστε σε επιφυλακή για νέες ιδέες και ευκαιρίες συγκαλυμμένες ως ατυχήματα ή κρίσεις.

 

Η συνήθη έννοια του εαυτού και του σκοπού μπορεί να γίνει κάπως άστατη τώρα, αλλά πιθανότατα ένας χώρος καθαρίζετε για να δημιουργηθεί νέος για ανάπτυξη και άλλες δυνατότητες. Αν προσπαθείτε να σπάσετε τις παλιές σας συνήθειες ή να απαλλαχτείτε από παλιούς περιορισμούς, αυτή μπορεί να είναι η ιδανική εποχή – αλλά θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα χάος που θα πρέπει να καθαρίσετε αργότερα.

zodia-taro-45

Αντισταθείτε στον πειρασμό να επαναστατήσετε μόνο για χάρη του να κάνετε κάτι διαφορετικό και αντ’ αυτού έχετε ως στόχο να απελευθερωθείτε από παλιές μορφές αυτό -έκφρασης και ιδανικών που δεν λειτουργούν πια για εσάς. Περιμένετε το απροσδόκητο και έπειτα σερφάρετε στα κρουστικά κύματα.

zwdia-fotia

 

ζωδια  17 Ιουλίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη (Λέοντα)

Κοινωνικές συνδέσεις, διπλωματική επικοινωνία και δεκτική συνειδητοποίηση σηματοδοτεί αυτή η διέλευση. Μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευθείτε συμβάσεις ή συμφωνίες, διότι η επικοινωνία συνήθως ρέει εύκολα. Εστιάστε την ευαισθητοποίηση σας στην επίτευξη μιας αμοιβαία ισορροπίας ανάμεσα σε εσάς και το άλλο πρόσωπο. Μια κερδοφόρα για όλους λύση είναι ιδιαίτερα εύκολη να επιτευχθεί τώρα – σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που θα μπορούσε να είναι δελεαστικό να πείτε ότι νομίζετε ότι το άλλο πρόσωπο θέλει να ακούσει (πράγμα που μπορεί να είναι έξυπνο ή να μην είναι).

Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος που εκτιμάτε και εκφράζετε την ομορφιά, την ευχαρίστηση και τον αισθησιασμό. Αν υπάρχει κάποιος που θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά (από άποψη έρωτα, φιλίας, επιχειρήσεων, συνεργασίας ή ακόμα και ενός αντιπάλου!), το να μιλάτε ευγενικά και να ακούτε με δεκτικότητα μπορεί να είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει αυτή την πόρτα. Μπορεί επίσης να πάρετε νέες δημιουργικές ιδέες από τις αλληλεπιδράσεις σας με τους ανθρώπους ή από την παρατήρηση τους.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια  17 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη ( Καρκίνο / Σκορπιό)

Η ενέργειά σας, ο σκοπός, η ζωτικότητα και η υγεία είναι πιθανό να είναι ισχυρά και καθαρά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Η αίσθηση του σκοπού υποστηρίζεται από την ικανότητά σας να διεκδικείτε για τον εαυτό σας και παίρνετε θέση για ότι θέλετε και πιστεύετε.

Σε γενικές γραμμές, αυτή η διέλευση είναι καταπληκτική στιγμή για να αναλάβετε δράση, ειδικά αν έχετε προετοιμάσει το δρόμο και έχετε βάλει τα πάντα σε μια σειρά. Εάν περιμένατε μια εκτόξευση της αυτοπεποίθησης σας ή κίνητρο, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στα σχέδια ή τους στόχους σας. Προσπαθήστε να είστε αυθόρμητοι και όχι παρορμητικοί και με αυτοπεποίθηση, αλλά όχι αλαζονικοί.

zwdia shmera