ταρω Ιούλιος 2017 Γ

taro-sex

ταρω Ιούλιος 2017 Γ

Τοξότης
ταρω τοξοτης – σχέσεις: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Ο Ιούλιος προβλέπεται να είναι ένας μήνας «εμπλουτισμού» για όλους τους Τοξότες, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο. Σας αναμένει ηρεμία, ισορροπία και αφθονία, που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες ευκαιριών για εσάς και όσους είναι ξεχωριστοί στη ζωή σας. Η οικογένεια – η πατρική αλλά και η δική σας – θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, που θα μπει σε νέα επίπεδα αγάπης και χαράς!

ταρω τοξοτης – επαγγελματικά: Το 8 των Ξιφών
Ίσως να βιώνετε αυτή την περίοδο μια αίσθηση περιορισμού και κατάπτωσης, όσο αφορά το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας που θα ανατρέψει αυτό το κλίμα και θα σας δώσει ικανοποιήσεις και δημιουργικά κίνητρα! Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με οδηγίες που σας κόβουν την πορεία, υπερασπίστε τις θέσεις σας και αρνηθείτε να τις υποστηρίξετε. Θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα αποβεί προς όφελος όλων.

 

ταρω τοξοτης – οικονομικά: Το 4 των Ράβδων
Αναφέρθηκε ήδη πιο πάνω η διεύρυνση των οριζόντων που έρχεται μέσα στον Ιούλιο για όλους τους Τοξότες, τόσο σε ρομαντικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η πρόοδος που θα ακολουθήσει, θα σας οδηγήσει και σε πλούσια συγκομιδή στον οικονομικό τομέα!
Αυτή η ευημερία θα είναι το στήριγμά σας για να αναβαθμίσετε την καριέρα σας, για να αντισταθείτε σε θέσεις που εναντιώνονται στις αρχές και την ηθική σας. Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε αυτές τις «συγκρούσεις», έχετε όσα χρειάζονται για να θριαμβεύσετε!

zodia-taro-45

ταρω τοξοτης – ψυχολογία: Οι Εραστές
Το σύμπαν είναι στο πλάι σας αυτό τον καλοκαιρινό μήνα, για να κατακτήσετε την πολυπόθητη ανεξαρτησία σας. Αυτή μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας, μια μετακόμιση, ακόμη και κάποιες μετακινήσεις ή ταξίδια που ονειρεύεστε. Να ξέρετε ότι οι συγκυρίες αυτές θα αποτελέσουν μια σημαντική αναγέννηση της ατομικότητάς σας, ωθώντας και την ερωτική σας ζωή!

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Αιγόκερως
ταρω αιγοκερως – σχέσεις: Το 3 των Κυπέλλων
Ενισχύστε κι άλλο την αισιοδοξία σας! Μπαίνοντας ο Ιούλιος, οι περισσότεροι Αιγόκεροι θα δείτε να λύνονται πολύ πιο εύκολα τα όποια συννεφάκια είχαν προκύψει στον τομέα των σχέσεών σας. Ακόμη κι αν μία συγκεκριμένη σχέση αλλάξει επίπεδο αυτή την περίοδο, παραμένει η αγάπη και η αφοσίωση που θα κρατήσει δεμένους εσάς και το άλλο άτομο.
Να ξέρετε ότι τώρα θα πραγματωθούν τα περισσότερα από τα όνειρά σας σε σχέση με την αγάπη. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να γίνετε και να παραμείνετε πιο αποφασιστικοί. Όταν είστε εσείς συνειδητοποιημένοι για τα αισθήματά σας, θα τα δουν και οι άλλοι ολοκάθαρα!

ταρω αιγοκερως – επαγγελματικά: Το Άρμα
Αρκετά θα είναι τα ταξίδια και οι μετακινήσεις μέσα σε αυτό το μήνα, για επαγγελματικούς λόγους. Μπορεί να αφορούν ένα συνέδριο, μια επιπλέον εκπαίδευση, ακόμη και την επιθεώρηση παραρτημάτων ή του ανταγωνισμού στον εργασιακό σας τομέα.
Το βέβαιο είναι ότι έχετε πολλά να διδάξετε άλλους, όπως και πολλά να μάθετε οι ίδιοι. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει ως τώρα για την καριέρα σας θα αποδειχθούν πολύτιμες και θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς και να λειτουργούν προς όφελός σας!

zwdia-768

ταρω αιγοκερως – οικονομικά: το Αστέρι
Το αστέρι φωτίζει την πραγμάτωση των ονείρων σας αυτό τον Ιούλιο, ειδικά όσο αφορά τα χρήματα! Είναι γεγονός ότι τους τελευταίες μήνες περάσατε κάποιες οικονομικές δυσχέρειες, όμως πλέον να αναμένετε ότι θα έρθει η πολυπόθητη γαλήνη στη ζωή σας σε αυτό τον τομέα.
Μην τρομάξετε αν προκύψει κάποιο έκτακτο γεγονός που θα απαιτήσει επιπλέον δαπάνες, γιατί θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία. Αυτό που θα επικρατήσει αυτό το μήνα, θα είναι η ικανοποίηση της επένδυσης των χρημάτων σας για να αποκομίσετε μεγαλύτερη οικονομική άνεση!

ταρω αιγοκερως – ψυχολογία: Το 2 των Κυπέλλων
Οι αλλαγές που θα γίνουν μέσα στον Ιούλιο σε μια συγκεκριμένη προσωπική σας σχέση ή συνεργασία, είναι φυσικό να επηρεάσουν την ψυχολογία σας όσο αφορά τα συναισθήματά σας. Όμως αυτό που θα επικρατήσει, είναι η επίγνωση ότι θυσιάσατε κάτι για να κερδίσετε κάτι σπουδαιότερο. Θα είναι σημαντικό για εσάς αυτή την περίοδο να εξωτερικεύετε τα αισθήματά σας, για να γίνετε πολύ πιο προσιτοί.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υδροχόος
ταρω υδροχοος – σχέσεις: Το 9 των Πεντάκτινων
Τα πάντα φαντάζουν θαυμάσια με την είσοδο του Ιουλίου στη ζωή σας. Η καρδιά σας είναι ήρεμη, τα οικονομικά σας είναι σε ισχυρό σημείο. Θα είναι πολλές οι συναρπαστικές ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες σε πολλά επίπεδα!
Είναι πιθανό να ανακαλύψετε αυτή την περίοδο ότι ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος σας εξαπάτησε. Επειδή όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σας, μην δώσετε στο γεγονός μεγαλύτερη έκταση από την απολύτως απαραίτητη. Για κάποιους αυτό θα είναι το έναυσμα να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες, για άλλους να αποφασίσουν να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο της ζωής τους.

ταρω υδροχοος – επαγγελματικά: Το 2 των Ξιφών
Θα υπάρχει αρκετό άγχος και κόπωση στα επαγγελματικά σας μέσα στον Ιούλιο. Όμως θα πάρετε τη συνετή απόφαση να απομακρυνθείτε από άτομα και συγκυρίες που σας δυσχεραίνουν την καθημερινότητα, προκειμένου να επιφέρετε αρμονία στην εργασία σας. Όσο προκλητικό κι αν σας φανεί να πάρετε αυτές τις αποφάσεις, να ξέρετε ότι θα κερδίσετε πολλούς πόντους σε σοφία και στην ψυχική σας ηρεμία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω υδροχοος – οικονομικά: Ο Αυτοκράτορας
Ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας που θα δείτε να επιλύονται γρήγορα, εύκολα και προς όφελός σας τα όποια οικονομικά θέματα σας απασχολούσαν ως τώρα. Θα σας κάνει καλό να πάρετε και τη γνώμη ενός ειδικού στους σχετικούς τομείς, που μπορεί να είναι ένας τραπεζίτης ή ένας λογιστής αλλά και ένας δικηγόρος.
Το βέβαιο είναι ότι αυτή την περίοδο θα αποκτήσετε εισόδημα από πρόσθετες πηγές, κάτι που θα σας ανακουφίσει όσο αφορά την κάλυψη των παρόντων ή πρόσθετων αναγκών σας. Δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας, γιατί διαγράφεται λαμπρό!

ταρω υδροχοος – ψυχολογία: Ο Πύργος
Θα είναι αρκετές, σπουδαίες και ξαφνικές οι αλλαγές που θα προκύψουν μέσα στον Ιούλιο για εσάς, κάτι που θα έχει αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να υποστηρίξετε τις θέσεις και τις αποφάσεις σας με ψυχραιμία και ηρεμία. Το αποτέλεσμα θα είναι να πετύχετε μια αναγέννηση και να φέρετε την ευτυχία στη ζωή σας!

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ιχθύες
ταρω ιχθυες – σχέσεις: Το 10 των Πεντάκτινων
Αγαπητοί Ιχθύες, δέστε τις ζώνες σας γιατί αυτή η διαδρομή θα είναι περιπετειώδης! Αν αναμένετε να εισπράξετε κάποια χρήματα μέσα στον Ιούλιο, δυστυχώς δεν θα έρθουν. Μετά από κάποιες προστριβές που θα προκύψουν, θα συνειδητοποιήσετε ότι πέσατε θύμα απάτης.
Δεν πρέπει να αφήσετε τον υπαίτιο να τη γλιτώσει, γιατί αν διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο και κόπο θα καταφέρετε να πάρετε όσα σας ανήκουν δικαιωματικά. Ενόσω είστε αποφασισμένοι, θα λάβετε αρκετή βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία. Μην αφήσετε το συναισθηματισμό σας να νικήσει έναντι του θυμού σας!

ταρω ιχθυες –επαγγελματικά: Το 3 των Πεντάκτινων
Ίσως να διαθέτετε δύο ή τρεις διαφορετικές πηγές εισοδήματος. Να έχετε υπόψιν σας ότι μέσα στον Ιούλιο είναι πιθανό να στερέψει κάποια από αυτές – κάτι που ίσως να σχετίζεται με την απάτη που θα γίνει σε βάρος σας, όπως προαναφέρθηκε. Να αγωνιστείτε για να ανακτήσετε τα δικαιώματά σας, όσος κόπος κι αν χρειαστεί. Ο νόμος θα είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε τον.

ταρω ιχθυες – οικονομικά: Ο Άσος των Κυπέλλων
Η θετική πλευρά του φετινού Ιουλίου, είναι ότι θα καταφέρετε να διατηρήσετε την ηρεμία και την αισιοδοξία σας, παρά τα εμπόδια που θα σας ταλανίσουν για λίγο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να συνειδητοποιήσετε τι είναι καλό και τι είναι κακό. Η σοφία και η ωριμότητα που θα κερδίσετε από αυτή την εμπειρία, θα έρθουν από την αξιοπρεπή και σταθερή σας θέση στη διεκδίκηση του ορθού!

ταρω ιχθυες – ψυχολογία: Το 6 των Ράβδων
Θα βιώσετε έναν θρίαμβο αυτό τον Ιούλιο, μετά την ολοκλήρωση των περιπετειών που έχουν ήδη αναφερθεί. Θα μάθετε πολλά από τη διαδικασία υπεράσπισης των δικαιωμάτων σας. Θα σας δοθούν πολλές αφορμές για να γιορτάσετε αυτή την περίοδο, μία εκ των οποίων θα είναι η απαγκίστρωση από μια συγκεκριμένη νοσηρή σχέση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love