ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 02 – 08/10 B

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 02 – 08/10 B

ταρω Ζυγός: Η Πρωθιέρεια
Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Αυτή τη στιγμή η ικανότητά σας να αισθάνεστε αυτό που δεν παρουσιάζεται άμεσα είναι χρήσιμη. Ξέρουμε ότι έχετε διαίσθηση και πιάνετε την αύρα, αλλά δεν εκτιμάτε πάντα το πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό. Η Πρωθιέρεια λέει ότι η ικανότητά σας να καλείτε τη θεία γνώση θα είναι ακόμη πιο ισχυρή από ό,τι συνήθως.

Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει περισσότερες ερωτήσεις, να βρει νέες λύσεις. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να κάνετε μαθήματα πάνω στα ταρώ / ρέικι / ερμηνεία των ονείρων / αστρολογία. Ή μπορεί να ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να προσφέρετε τις ψυχικές σας δεξιότητες στους άλλους.

 

ταρω Σκορπιός: Το Εννέα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα δείχνει έναν άνετο ρυθμό. Εφόσον τα πεντάκτινα καλύπτουν τον τομέα της εργασίας και των οικονομικών, είναι πιθανό να αναφέρεται σε μια αίσθηση σταθερότητας σε αυτά τα θέματα. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε ένα μικρό ρίσκο και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας.

zodia-taro-45

Επενδύστε σε ένα χόμπι (ένα μάθημα χορού, μαγειρικής, μια νέα κιθάρα, εργαλεία επεξεργασίας ξύλου, κλπ) που τιμά την πλήρη έκφρασή σας. Ή αναβαθμίστε το γραφείο σας ή την τρέχουσα επιχείρησή σας, αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες, ζητήστε αύξηση, προσθέστε μια νέα γραμμή προϊόντων. Ακόμα κι αν το ανώτατο σημείο σας ήταν μέχρι εκεί που επέτρεπε η ασφάλειά σας, αυτή η κάρτα υποστηρίζει τη συνεχή εξέλιξή σας.

zwdia-3-zodia

ταρω Τοξότης: Το Τέσσερα των Ξιφών
Ουφ. Διάλλειμα. Έχετε πιεστεί πολύ, θα πρέπει να επαναφορτιστείτε. Δεν πειράζει, συμβαίνει και στους καλύτερους από εμάς. Αυτή την εβδομάδα καλείστε να αναλάβετε τη φροντίδα του εαυτού σας. Αυτή η κάρτα προτείνει έναν υπνάκο, ένα διάλλειμα, ένα μπάνιο, ή ακόμα και μια ολόκληρη ημέρα σε spa. Μπορεί ακόμη και να σας καλεί να απεξαρτηθείτε σε μεγαλύτερη κλίμακα… σαν κέντρο αποτοξίνωσης.

Ίσως αυτή η κάρτα να σας υπενθυμίζει να αφιερώνετε χρόνο στο διαλογισμό κάθε μέρα. Αυτά δεν είναι κακά νέα ή κάποιου είδους κοσμική τιμωρία – είναι αυτοσυντήρηση. Σκεφτείτε τη κατ’ αυτό τον τρόπο: αν προσέξετε τον εαυτό σας τώρα, θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε την επόμενη πρόκληση με αποφασιστικότητα και ξεκάθαρο μυαλό.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Αιγόκερως: Ο Κρεμασμένος
Ο Κρεμασμένος είναι η ευκαιρία σας να βιώσετε ένα νέο τρόπο θεώρησης μιας κατάστασης, την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα νέο τρόπο κατανόησης. Ο τρόπος με τον οποίο πλησιάζατε τους στόχους σας δεν ήταν απόλυτα αποτελεσματικός και αυτή η κάρτα μιλάει για τη φάση ακριβώς πριν μια αποκάλυψη. Μπορεί να σας μοιάζει περισσότερο σαν εμπόδιο – ή ακόμα και σαν τέλμα – αλλά να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας.

Θα πρέπει να θυσιάσετε τους παλιούς τρόπους που κάνατε τα πράγματα, αλλά οι παλιοί τρόποι δεν ήταν αποτελεσματικοί για σας ούτως ή άλλως, οπότε στο καλό να πάνε. Αλλά προτού έχετε την επόμενη μεγάλη ιδέα σας, θα πρέπει να βρείτε μια νέα οπτική γωνία. Πάρτε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να απελευθερώσετε τα παλιά μοτίβα σκέψης.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Υδροχόος: Το Δέκα των Πεντάκτινων Αντίστροφα
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μπορεί να έχετε βάλει ένα τραγούδι και να χορεύετε γύρω από την εικόνα των οικονομικών σας. Μπορεί να ξοδέψατε πολλά κατά τη διάρκεια των γιορτών ή να χρωστάτε περισσότερα σε φόρους απ’ όσα υπολογίζατε φέτος, αλλά κάτι που έχει να κάνει με τη σταθερότητά σας δεν είναι όσο σταθερό ελπίζατε να είναι σε αυτό το σημείο.

Δεν χρειάζεται να παρατήσετε τα όνειρά σας, όμως – αξίζει να ισορροπήσετε τα ιδανικά σας με πρακτικότητα στη δράση σας για να φτιάξετε πιο δυνατά θεμέλια. Αυτή είναι μια πολύ καλή επιρροή για να ψάξετε για βελτιώσεις που θα κάνουν μεγάλη διαφορά στην πραγματοποίηση των ρεαλιστικών στόχων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Ιχθύες: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Αυτή η βασίλισσα είναι γεμάτη τσαγανό, είναι έξυπνη και γεμάτη ζωντάνια, δημιουργική και συγκροτημένη. Αυτή την εβδομάδα αυτή η κυρία είστε εσείς! Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, αφήστε αυτή τη ντίβα να γίνει ο οδηγός σας. Πάρτε την ιδιοκτησία των δώρων και της χαράς σας, διατυμπανίστε τα ταλέντα σας, βρείτε ένα ακροατήριο για το ατομικό σας σόου.

Πιστέψτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια ξεχωριστή εμφάνιση, οι παπαράτσι περιμένουν να θαμπωθούν από εσάς. Να κάνετε τους άλλους να ζητωκραυγάζουν, είναι αυτό που γεννηθήκατε για να κάνετε. Παρακαλώ θυμηθείτε: δεν χρειάζεται να ζείτε πραγματικά στο Χόλυγουντ για να είστε υπέροχοι. Εμπνευστείτε και μοιραστείτε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τον ταχυδρομικό κώδικα ή το επάγγελμά σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις