ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/02

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/02

ζωδια Κριός: Ο Μάγος
Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που φαίνεται να βρίσκει τα πλεονεκτήματα από το πουθενά. Εσείς και εγώ ξέρουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι; Χρειάζεται άσκηση και ικανότητα και το πιο σημαντικό: την πίστη στην ικανότητά σας να το καταφέρετε. Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας πίσω από τα παρασκήνια, οι οπαδοί σας νομίζουν ότι έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα.

Αυτή την εβδομάδα, οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα εξαπλωθεί, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριό σας θα εντυπωσιαστεί, αλλά μόνο εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: άσκηση… και καλλιτεχνία!

 

ζωδια Ταύρος: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτός ο Άσος είναι η έμπνευση. Μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα, ορμά πίσω στην ώθησή σας και στη φιλοδοξία σας και στη θέλησή σας. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα. Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα, όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το… γεμίστε εσείς το κενό. Αυτό σας περιμένει.

zodia-taro-45

Το καλύτερο μέρος θα είναι ότι αυτό που θέλετε εσείς, θα σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης για αυτό που επιθυμείτε και το πάθος σας το τραβά προς τα εσάς καθώς το αναζητάτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.

ζωδια Δίδυμοι: Το Έξι των Ξιφών
Τι θα λέγατε για ένα μικρό ταξιδάκι; Το Έξι των Ξιφών έχει να κάνει με τη μετακίνηση σε πιο πράσινα λιβάδια. Η παραδοσιακή ερμηνεία των ταρώ μπορεί να προτείνει μια κυριολεκτική μετακίνηση, αλλά είναι εξίσου πιθανό να είναι μια φιλοσοφική. Ξέρετε, μια διανοητική στροφή. Μερικές φορές, μια αποκάλυψη οδηγεί σε μια εντελώς νέα κατανόηση του σύμπαντος.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια μεγάλη ιδέα που θα σας αφήσει τόσο αλλαγμένους, ώστε θα ταξιδέψετε σε ένα εντελώς νέο πρότυπο. Αυτό είναι καλό, θα σας επιτρέψει να πλεύσετε πέρα από τα παλιά εμπόδια και προς μεγαλύτερες και καλύτερες εμπειρίες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Καρκίνος: Το Επτά των Κυπέλλων
Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει μια πληθώρα ευκαιριών στη διάθεσή σας, αλλά αυτή η κάρτα προοιωνίζει μια φάση που μόνο μερικές από αυτές είναι πραγματικά βιώσιμες. Από το Κέρας της Αμάλθειας αυτών που θα μπορούσαν να είναι, κάποιες επιλογές θα εξαφανιστούν σαν ατμός όταν πάτε να τις αδράξετε αυτή την εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικές από τις επιλογές σας προτού βρείτε τη σωστή.

Η φαντασία από μόνη της δεν θα εκδηλώσει τίποτα – πρέπει να βάλετε λίγη δουλειά. Υπάρχουν ένα ή δύο δώρα για εσάς εκεί έξω. Αυτή είναι μια ευκαιρία να ασκήσετε την μη-προσκόλληση στα αποτελέσματα και την εμπιστοσύνη ότι θα είστε σε θέση να κρατηθείτε πάνω σε αυτά που είναι πραγματικά τα καλύτερα για την εξέλιξή σας.

ζωδια Λέων: Το Επτά των Ράβδων
Αυτή η κάρτα είναι σαν μέρος μιας ταινίας δράσης όπου ο ήρωας / ηρωίδα κάνει το μεγάλο σόου. Ξέρετε, το μέρος όπου ο πρωταγωνιστής δεν αντέχει άλλο και πρέπει να αγωνιστεί για αυτό που είναι σωστό. Αλλά είναι η δική σας ταινία, αγαπητοί μου, και ήρθε η ώρα να κλωτσήσετε πισινούς και να καλέσετε επίθετα (τρόπος του λέγειν). Προκλητική, ναι. Εμπόδια; Κανά δυο.

Απλά να θυμάστε ότι ήρθε η ώρα σας να λάμψετε – ήρωες σαν εσάς κερδίζουν πάντα στο τέλος. Και μην ξεχνάτε το μότο του ήρωα: ακούστε τα τραγούδια που σας φέρνουν έμπνευση, βάλτε το πιο καυτό ντύσιμό σας, κάντε κάποια πουσάπς ή αναθεωρήστε τη γυμναστική σας ή ό,τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να ανεβάσετε τον εαυτό σας. Στη συνέχεια λάβετε τη θέση σας στο ρινγκ (ή στη σκηνή ή στη συνέντευξη για δουλειά, καθώς αυτό μπορεί να σας περιμένει). Είναι η σειρά σας να τους δείξετε τι έχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ζωδια Παρθένος: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Αυτή η βασίλισσα είναι έξυπνη και πνευματώδης – ένα καταπληκτικό μιξ για τα πάρτι, γιατί μπορεί να μιλήσει σε οποιονδήποτε για οτιδήποτε. Κλίνει περισσότερο προς την πνευματική πλευρά του φάσματος, πολλοί θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι είχε πολλές απογοητεύσεις στη ζωή. Προτιμά να κρατά την αλήθεια σε ένα όμορφο κουτί με την ένδειξη: Για τα μάτια μου και μόνο, δεμένο με μια όμορφη κορδέλα. Πάρτε τα στοιχεία αυτής της βασίλισσας και κάντε την αλήθεια σας όμορφη – μετατρέψτε τη σε τέχνη ή σε ένα blog ή σε ένα σενάριο.

Το γεγονός ότι αυτή η κάρτα έχει εμφανιστεί εδώ για εσάς αυτή την εβδομάδα, προτείνει ότι η γοητευτική επικοινωνία είναι το δώρο σας. Η κοινωνικοποίηση είναι στα χαρτιά, αλλά δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε όλη σας την ωμή ευπάθεια. Το να κερδίσετε νέους θαυμαστές και να δικτυωθείτε θα είναι παιχνιδάκι, αν κρατήσετε την ατμόσφαιρα χαλαρή και όμορφη.

ζωδια Ζυγός: Το Εννέα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα δείχνει έναν άνετο ρυθμό. Εφόσον τα πεντάκτινα καλύπτουν τον τομέα της εργασίας και των οικονομικών, είναι πιθανό να αναφέρεται σε μια αίσθηση σταθερότητας σε αυτά τα θέματα. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε ένα μικρό ρίσκο και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας. Επενδύστε σε ένα χόμπι (ένα μάθημα χορού, μαγειρέματος, μια νέα κιθάρα, εργαλεία επεξεργασίας ξύλου, κλπ) που τιμά την πλήρη έκφρασή σας. Ή αναβαθμίστε το γραφείο σας ή την τρέχουσα επιχείρησή σας, αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες, ζητήστε αύξηση, προσθέστε μια νέα γραμμή προϊόντος. Ακόμα κι αν τα όριά σας ήταν κάπως μέσα στην ασφάλεια, αυτή η κάρτα υποστηρίζει τη συνεχή εξέλιξή σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός: Το Πέντε των Ράβδων
Μερικές φορές μπορείτε να αγνοήσετε το χάος, αλλά αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι όλη αυτή η φασαρία δημιουργεί μια πολύ εσφαλμένη κατεύθυνση στη ζωή σας. Έχετε χάσει την εστίασή σας, ενώ ασχολείστε με περιφερειακά ζητήματα – αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε περισσότερο να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας.

Υπάρχουν λαμπερές ανακαλύψεις που πρέπει να γίνουν, αλλά μόνο αν διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι. Κάντε μια λίστα με αυτά τα πράγματα που έχουν προθεσμίες και σας εμπνέουν πραγματικά. Βάλτε την προσοχή σας εκεί και μην ανησυχείτε για τα υπόλοιπα που γυαλίζουν ή για τους δυνατούς θορύβους. Είναι σπατάλη της ενέργειάς σας να επιδίδεστε στα δράματα, και δεν έχετε χρόνο γι’ αυτά αυτή την εβδομάδα. Ακολουθήστε την καρδιά σας σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία και αφήστε όλα τα υπόλοιπα.

ζωδια Τοξότης: Ο Τροχός της Τύχης
Ο Τροχός της Τύχης προοιωνίζει μια απρόσμενη – αλλά ευχάριστη – αλλαγή. Αυτή η κάρτα ανακοινώνει μια εκπληκτική ευκαιρία ή μια αναπάντεχη πρόσκληση: θα κάνετε μια εξαιρετική συναυλία, θα ρίξετε το κορίτσι (ή τον πρίγκιπα), θα πάρετε μια αύξηση ή ένα μπόνους, μπορεί να κερδίσετε ένα βραβείο για ένα σχέδιο… κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.

Μπορεί να θέτετε όλη σας την εστίαση και την προσοχή σε έναν τομέα της ζωής σας, προσπαθώντας να επιτύχετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αλλά αυτή είναι μια ξαφνική μίνι-επανάσταση που θα συμβεί σε μια εντελώς διαφορετική περιοχή. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν αφήνουμε τις προσδοκίες και τη διαχείριση, υπάρχει χώρος για να εκδηλωθεί η μαγεία. Αυτή την εβδομάδα, να είστε ανοικτοί για να λάβετε ένα μεταφορικό καλάθι με δώρα από το σύμπαν. Είναι πιθανό να εμφανιστεί εκεί απ’ όπου δεν το περιμένετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Αιγόκερως: Η Δύναμη
Αυτό δεν έχει να κάνει με τη σωματική δύναμη ή την ωμή βία. Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την εύρεση χάρης στην αποφασιστικότητά σας. Με το να κατευθύνετε τη θέλησή σας προς την κατεύθυνση αυτών που θέλετε, χωρίς να είστε εκρηκτικοί ή νταήδες. Έχει να κάνει με το αίσθημα του φόβου και/ή της ανυπομονησίας, αλλά με το να τα αγνοείτε και να κινήστε προς τα εμπρός ούτως ή άλλως. Είναι σαν να είστε πολεμιστές, μόνο που δεν παλεύετε ενάντια στους εξωτερικούς εχθρούς αλλά ενάντια στους εσωτερικούς (μερικές φορές είμαστε ο χειρότερος εχθρός μας). Αυτή την εβδομάδα καλείστε να τιμήσετε το εγώ που σας λέει αυτό που θέλετε, ενώ ασκεί την αυτοπεποίθηση και την ευπρέπεια που χρειάζονται για να το πάρετε. Αυτό που θέλετε, σας θέλει… οπότε περπατήστε με πίστη και διεκδικήστε το.

zwdia-765

ζωδια Υδροχόος: Η Σελήνη
Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια περίοδο αγνώστου. Είναι απλά μια φάση, αλλά προς το παρόν τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται. Είναι δύσκολο να βρείτε τον Δρόμο σας στο σκοτάδι, οπότε επιβραδύνετε. Πάρτε μια ανάσα – ή τρεις. Αφήστε κάθε σας προσδοκία προς το παρόν, αφήστε την ανάγκη σας να ελέγξετε ή να δαμάσετε αυτή την ευμετάβλητη κατάσταση. Μην πολεμάτε το ρεύμα, πλεύστε μαζί του. Αυτή είναι μια στιγμή Γιν, η διαίσθησή σας είναι καλύτερη οδηγός απ’ ότι είναι οι αισθήσεις σας. Να ξέρετε ότι ακόμα και τα κοινά, καθημερινά πράγματα φαίνονται παράξενα (ακόμα και τρομακτικά!) όταν παραμορφώνονται, όπως παραμορφώνονται από την σκιά. Τα πράγματα θα επιστρέψουν στο κανονικό σχήμα τους κάτω από το φως του ήλιου… και έχετε την πίστη ότι ο ήλιος θα ανατείλει και πάλι.

ζωδια Ιχθύες: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Ο Άσος σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου. Τα πεντάκτινα είναι οι πόροι, οπότε αυτή είναι μια νέα φάση εργασίας σε θέματα σταθερότητας: στα χρήματα, τη δουλειά, το σπίτι, μια βάση για να χτίσετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια νέα θέση εργασίας ή ένα χόμπι που το μετατρέπετε σε ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα, ένα νέο σπίτι ή ένα περιουσιακό ζήτημα ή ακόμη και την απόφαση να κάνετε ένα παιδί. Αυτός ο Άσος αντιπροσωπεύει μια πιο αργά κινούμενη ενέργεια, κάτι που πρέπει να καλλιεργηθεί και να υποστηριχθεί στο πέρασμα του χρόνου, αλλά που αρχίζει τώρα. Αυτή την εβδομάδα θα οργώσετε το έδαφος για ένα μακροπρόθεσμο έργο σας, γνωρίζοντας ότι η προσπάθεια και η επένδυσή σας οδηγεί σε πλούτη, αμοιβές ή υπόλοιπα στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia