ταρω – ζωδια της γης – Σεπτέμβριος 2017

zwdia-tis-gis

ταρω – ζωδια της γης – Σεπτέμβριος 2017

Ταύρος
ταρω ταυρος – σχέσεις: Το 9 των Πεντάκτινων
Με την έναρξη του Σεπτέμβρη θα δώσετε μάχη ενάντια στους φόβους σας για κάθε συναισθηματική ευαισθησία σας, από την οποία θα αποκομίσετε ικανοποίηση και αρκετή αισιοδοξία! Όμως απομένει λίγη δουλίτσα ακόμη για εσάς, καθώς θα κληθείτε να συνειδητοποιήσετε ποιοι από αυτούς τους φόβους είναι παιχνίδια του μυαλού σας και ποιοι αφορούν γνήσια σοφία της ψυχής σας. Το βέβαιο είναι ότι έχετε συνδέσει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή με την οικονομική σας κατάσταση. Αυτός ο μήνας θα πάρει μεγάλο μέρος αυτού του βάρους σας, γιατί θα σας ωριμάσει και θα σας αποδώσει πολλά οφέλη μέσω της κατανόησης των δεδομένων σας.

ταρω ταυρος – επαγγελματικά: Το 3 των Κυπέλλων
Θα ανοίξετε τον καινούργιο μήνα με μια σπουδαία κατάκτηση όσο αφορά τα επαγγελματικά σας! Ωστόσο κάτι ελλοχεύει στον εργασιακό χώρο, που θα αμαυρώσει λίγο τη χαρά σας για όσα κερδίσατε… Έχετε βιώσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, γι’ αυτό ενδέχεται να σας καταβάλει ο φόβος για τα τότε αποτελέσματα. Η συμβουλή του σύμπαντος για εσάς, είναι να συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική συγκυρία. Παραμένοντας αισιόδοξοι, θα δείτε σύντομα ότι θα κερδίσετε πολύ περισσότερα, ακόμα και από όσα είχατε αρχικά ονειρευτεί!

 

ταρω ταυρος – οικονομικά: Το 10 των Ξιφών
Τα γεγονότα που θα συντελεστούν στον τομέα της καριέρας σας, είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσουν τα οικονομικά σας στην έναρξη του Σεπτέμβρη. Μια μείωση των εσόδων σας θα επιφέρει μια ανασφάλεια, όμως δεν πρέπει να σας απογοητεύσει αυτή η προσωρινή συγκυρία. Ο επαγγελματισμός και το ένστικτό σας, θα είναι τα όπλα σας για να εντοπίσετε γρήγορα τις ευκαιρίες που σας προσεγγίσουν και θα αναπληρώσουν κατά πολύ όσα θεωρήσετε ότι χάσατε αρχικά!

zodia-taro-45

ταρω ταυρος – ψυχολογία: Ο Κρεμασμένος
Αυτή η περίοδος θα απαιτήσει από εσάς να κάνετε μια θυσία, μέσω της οποίας θα οδηγηθείτε στην προσωπική ισορροπία αλλά και την πνευματική ικανοποίηση! Επιλέξτε να κινηθείτε στο μονοπάτι του ορθού, παρόλο που θα έχετε την επιλογή να κερδίσετε περισσότερα υλικά οφέλη αν προδώσετε τις ηθικές σας αξίες… Θα δείτε άλλα άτομα του περιβάλλοντός σας να ευδοκιμούν προσωρινά γιατί εξαπάτησαν τις ίδιες τις αρχές τους. Αποφασίστε εσείς αν έχει μεγαλύτερη αξία η αυτοεκτίμησή σας και η ακεραιότητά σας, σε σχέση με όλα τα τεκταινόμενα!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος
ταρω παρθενος – σχέσεις: Το 6 των Κυπέλλων
Η καρδιά και το μυαλό σας στρέφονται συνεχώς γύρω από την πυρηνική σας οικογένεια – τους γονείς, τα αδέλφια, τους παιδικούς σας φίλους. Περνάτε μια ιδιαίτερα συναισθηματική περίοδο για τα παλαιότερα χρόνια και τις παλιές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα κάτι σας εμποδίζει να έρθετε ξανά σε επαφή με άτομα εκείνων των εποχών. Σύντομα οι συγκυρίες θα αναδείξουν τους λόγους αυτής της αναπόλησης. Θα περάσετε κάποια σκαμπανεβάσματα μέχρι να φτάσετε στις απαραίτητες αποκαλύψεις, όμως όλα θα εξελιχθούν αίσια κι εσείς θα βγείτε νικητές από αυτή την εμπειρία.

ταρω παρθενος – επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Η επαγγελματική σας πορεία είναι σταθερή και ικανοποιητική εδώ και αρκετό καιρό, καλύπτοντας τις ανάγκες σας χωρίς να απαιτεί κάποια έμπνευση από πλευράς σας. Κι όμως, η γενικότερη εικόνα αυτού του τομέα θα βιώσει αλλαγές, γιατί θα κληθείτε να δώσετε κάποιες μάχες. Όσο κι αν τρομάξετε μήπως οι συγκυρίες στραφούν εναντίον σας, η αλήθεια είναι ότι αυτές οι συγκυρίες έχουν ήδη καταστεί τοξικές για εσάς… Το σύμπαν σας επιφυλάσσει κάποια δεδομένα που θα ξεπεράσουν ακόμη και τις πιο μεγαλεπήβολες ελπίδες σας όσο αφορά τη σταθερότητα, την ευημερία και τη δημιουργική σας ικανοποίηση!

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω παρθενος – οικονομικά: Ο Τροχός της Τύχης
Το πεπρωμένο σας θα αναλάβει τα ηνία όσο αφορά τα οικονομικά σας μέσα στον Σεπτέμβριο! Υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες στις ανάγκες σας, που θα λάβετε την απαραίτητη βοήθεια προκειμένου να τις δείτε και να τις συνειδητοποιήσετε. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την οξυδέρκεια και το ένστικτό σας για να χειριστείτε τους πόρους που απαιτούνται, για να ωριμάσουν τελικά οι ιδέες σας. Δεν αποκλείεται να πρέπει να κάνετε κάποια ταξίδια επί αυτών σε μελλοντικό χρόνο.

ταρω παρθενος – ψυχολογία: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Ο Σεπτέμβριος θα διέπεται από σκέψεις για τα οικονομικά σας και τις αποκαλύψεις επί αυτών. Θα έχετε όσα απαιτούνται για να πραγματώσετε ένα συγκεκριμένο σχέδιό σας, το οποίο θα στηριχτεί περισσότερο στην εσωτερική σας συναίσθηση για την ανάγκη του. Θα νιώσετε και οι ίδιοι ότι σημειώνετε πρόοδο όσο αφορά το ένστικτό σας, κάτι που θα σας χαρίσει την ασφάλεια ότι έχετε επιλέξει την ορθή πορεία.

zodia-zvdia-75

Αιγόκερως
ταρω αιγοκερως – σχέσεις: Η Εγκράτεια
Περνάτε σε μια εποχή μεταμορφώσεων όσο αφορά τη συναισθηματική σας ζωή. Θα νιώθετε ισορροπημένοι και θα απολαύσετε τη γαλήνη και την αρμονία με τα πιο αγαπημένα σας άτομα, από τα οποία θα πάρετε πολλά μαθήματα. Όπου υπήρχε ένταση ή σύγχυση, τώρα θα επέλθει η κατανόηση και η αποφασιστικότητα. Είναι πιθανό να επενδύσετε κάποιο μικρό χρηματικό ποσό, προκειμένου να γιορτάσετε αυτή τη νέα φάση αγάπης και σύμπνοιας που πραγματώσατε!

ταρω αιγοκερως – επαγγελματικά: Το 5 των Ράβδων
Να αναμένετε προβλήματα και συγκρούσεις στον εργασιακό σας περιβάλλον αυτή την περίοδο. Όσο κι αν αυτά σας πιέσουν, να ξέρετε ότι θα συνοδευτούν από κάποια οικονομικά οφέλη για εσάς! Θα έχετε τη στήριξη και τη σοφία της αγάπης, από τον φιλικό σας κύκλο και από το ταίρι σας. Να εμείνετε στις θέσεις σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει αλλαγή στην επαγγελματική σας πορεία, γιατί το δίκαιο θα είναι με το μέρος σας!

 

ταρω αιγοκερως – οικονομικά: Το 2 των Ράβδων
Είναι γεγονός ότι ο Σεπτέμβριος δεν θα είναι από τους εύκολους μήνες για εσάς, όσο αφορά τα οικονομικά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πεινάσετε, όμως η σταθερότητα του εισοδήματός σας θα υποστεί κάποιους κλυδωνισμούς. Κάποια χρήματα σας έχουν δοθεί, όμως θα ανακαλύψετε ότι πρέπει να λάβετε και περισσότερα από όσα είχατε υπολογίσει! Αυτό θα σχετίζεται με το εξωτερικό, υπό κάποια έννοια… Δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξίδι, που θα σημαδέψει την αναστήλωση της επαγγελματικής σας πορείας!

ταρω αιγοκερως – ψυχολογία: Το 6 των Ράβδων
Η επιμονή στους στόχους και στην πορεία σας – όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω – είναι τα όπλα σας για να βγείτε θριαμβευτές από κάθε εμπόδιο που θα προκύψει αυτή την περίοδο! Το χέρι του πεπρωμένου είναι πάνω σας και σας στηρίζει, καθώς θα ακονίζετε την εσωτερική σας δύναμη. Όλες οι προκλήσεις που θα βρεθούν απέναντί σας, θα είναι η απόδειξη της αντοχής και αυτής της δύναμής σας!

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera