ταρω – ζωδια του αερα – Σεπτέμβριος 2017

angels

ταρω – ζωδια του αερα – Σεπτέμβριος 2017

Δίδυμοι
ταρω διδυμοι – σχέσεις: Η Δικαιοσύνη
Αυτή είναι μια κάρτα που κυρίως αφορά τον τομέα της καριέρας. Επί του προκειμένου, σημαίνει ότι τα γεγονότα που θα προκύψουν στα επαγγελματικά σας θα έχουν δυναμική επίδραση στη συναισθηματική σας ζωή και στη σχέση σας για τους δεσμευμένους. Πολλά θα αλλάζουν, με τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας και την άρνησή σας να υποταχθείτε σε απάτες. Όμως ταυτόχρονα θα σας ανοίγουν μονοπάτια σε νέες ευκαιρίες και επιλογές, που θα οδηγήσουν σε πιο ουσιαστική σύνδεσή σας με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Όσο εκρηκτική κι αν σας φανεί αυτή η περίοδος, θα είναι επίσης η πιο ανανεωτική και αίσια για να μπείτε σε νέους δρόμους, να πλεύσετε σε νέες θάλασσες και να ανοίξετε τα φτερά σας με ανανεωμένη την αισιοδοξία σας!

ταρω διδυμοι – επαγγελματικά: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Είναι αναμενόμενο να νιώθετε μια νευρικότητα στον εργασιακό σας χώρο αυτό τον μήνα, ως αποτέλεσμα των ανασταλτικών κινήσεων ενός προϊσταμένου απέναντί σας. Σε πρακτικό επίπεδο ωστόσο, θα είναι σαν να ωριμάζετε και να ανανεώνεστε ενόσω θα αντιμετωπίζετε όλες αυτές τις συγκυρίες. Θα κάνετε τώρα την επανάστασή σας, σε πολλές συμπεριφορές που σας ενοχλούσαν σε πολλά επίπεδα. Διατηρήστε τη δύναμή σας, γιατί πρόκειται για μαθήματα ζωής που πρέπει να μελετήσετε καλά!

 

ταρω διδυμοι – οικονομικά: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Το γεγονός ότι η ίδια κάρτα επαναλαμβάνεται και στα οικονομικά σας για τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώνει ότι θα βγείτε θριαμβευτές από τις δυσχέρειες που θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σας αυτή την περίοδο! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η νευρικότητά σας, γιατί όλα θα αφορούν τα χρήματα. Το αίσιο είναι ότι θα ανακουφιστείτε ουσιαστικά και ρεαλιστικά, καθώς αυτό το θέμα θα διευθετηθεί με τον καλύτερο τρόπο! Θα εκλείψουν πλέον οι παράγοντες που σας κρατούσαν στάσιμους και θα νιώσετε ευτυχείς, χαλαροί, δημιουργικοί και παραγωγικοί, όσο δεν φαντάζεστε καν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διατηρήσετε την πίστη σας και να λειτουργήσετε αξιοπρεπώς και ηθικά.

zodia-taro-45

ταρω διδυμοι – ψυχολογία: Το 8 των Κυπέλλων
Η μεγάλη «απόδραση» από όσα σας κρατούσαν στάσιμους για χρόνια στην επαγγελματική σας πορεία, θα είναι το κλειδί για την ψυχολογική σας ανόρθωση μέσα στον Σεπτέμβριο! Το καίριο μάθημα είναι να συνειδητοποιήσετε εσείς ποιοι πραγματικά είστε και για πόσα πολλά είστε ικανοί. Θα βγείτε νικητές από την προσωπική σας εσωτερική μάχη, να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας και τις αξίες που πρεσβεύετε. Η αλλαγή θα σας φανεί ξαφνική και λίγο τρομακτική, όμως θα σας ενδυναμώσει η λιακάδα που θα φέρει στη ζωή σας! Πολύ σύντομα θα νιώσετε και θα βιώσετε τη διαφορά!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός
ταρω ζυγος – σχέσεις: Ο Ακόλουθος των Ξιφών
Ένα νεαρό άτομο – κατά πάσα πιθανότητα αρσενικό – θα φέρει ξανά θυμό και σύγκρουση στη ζωή σας. Αν επιλέξτε να απομακρυνθείτε και να αγνοήσετε παντελώς τέτοιες συμπεριφορές, θα συντηρήσετε τη συναισθηματική σας γαλήνη. Ωστόσο να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα, το εν λόγω άτομο θα σας εξαπατήσει και θα σας προδώσει. Θα είναι καλύτερα να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα άπαξ δια παντός, προκειμένου να αποφύγετε τα δυσάρεστα παρελκόμενα. Μόνο τότε η ηρεμία σας θα είναι διαρκής και σίγουρη.

ταρω ζυγος – επαγγελματικά: Ο Τρελός
Έχετε ήδη σηκώσει το πόδι σας για ένα νέο βήμα που θέλετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας. Η ιδέα σας είναι ρεαλιστικά καλή κατ’ αρχήν, ωστόσο οι πρώτες προσπάθειες υλοποίησής της δεν θα ευοδώσουν. Μην τα παρατήσετε όμως! Ένα ταξίδι, μια μετακίνηση και κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας, θα στήσουν κάποιες συγκυρίες που – παρά την αρχική σας ανησυχία – θα βάλουν ξανά σε κίνηση τα όνειρά σας με πολύ καλό αποτέλεσμα. Όλα όσα έχετε ευχηθεί, θα αρχίσουν να πραγματώνονται σταδιακά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω ζυγος – οικονομικά: Ο Άσος των Ράβδων
Κάποια σημαντικά κεφάλαια θα φτάσουν στο μέρος σας, προκειμένου να στηρίζετε ένα εγχείρημα ή ένα νέο επαγγελματικό σχέδιό σας. Η συνεργασία σας με τους εν λόγω επενδυτές θα είναι αρμονική και προσοδοφόρα σε πολλά επίπεδα. Είναι βέβαιο ότι θα σας διέπει αρκετή νευρικότητα, όμως αυτό είναι κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας σας. Αν λειτουργήσετε με τη σύνεση και την επιμέλεια που σας χαρακτηρίζει, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό! Να ξέρετε ότι η νίκη είναι ήδη στο δρόμο μπροστά σας!

ταρω ζυγος – ψυχολογία: Το 8 των Ξιφών
Είστε ο προσωπικός σας δεσμοφύλακας όσο αφορά το άνοιγμά σας στην πνευματικότητα, και τις δυνατότητες που εδρεύουν σε αυτού του είδους την κατανόηση. Η απεικόνιση του ζωδίου σας είναι η ζυγαριά, το ζύγισμα και η ισορροπία, όμως οι περισσότεροι από εσάς κάνετε πράξη αυτά τα στοιχεία σας μόνο σε όσα μπορείτε να δείτε και να αγγίξετε… Ο Σεπτέμβριος απαιτεί από εσάς να ανοιχτείτε πιο πολύ, να περιλάβετε το υπερφυσικό στην προσπάθειά σας για εξισορρόπηση. Να ξέρετε ότι αυτό είναι το πεπρωμένο σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Υδροχόος
ταρω υδροχοος – σχέσεις: Το 6 των Ράβδων
Υπάρχει ένα θέμα στην προσωπική ή συναισθηματική σας ζωή, στο οποίο εύχεστε να αντεπεξέλθετε νικητές. Αν και θα βιώσετε τον θρίαμβο μέσα στον Σεπτέμβριο, δεν θα είναι ακριβώς όπως το περιμένατε… Θα είναι κάτι πλασμένο από τις ψευδαισθήσεις σας, γι’ αυτό θα καταρρεύσει μπροστά στα μάτια σας από πληροφορίες που θα σας αποκαλύψουν ότι πολλά απ’ όσα πιστεύατε ήταν πλαστά. Σύντομα θα ανακαλύψετε ποια είναι τα στοιχεία της πρακτικής σας που πρέπει να αλλάξετε, προκειμένου να κερδίσετε περισσότερη ευτυχία στο μέλλον.

ταρω υδροχοος – επαγγελματικά: Οι Εραστές
Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε μπροστά στην ακύρωση μιας ελπίδας σας μέσα σε αυτό τον μήνα, ως αποτέλεσμα της επικέντρωσής σας στην ψυχαγωγία αντί για τη δουλειά. Μια πορεία επούλωσης ανοίγει μπροστά σας, την οποία θα διανύσετε μεταφέροντας ένα βάρος. Σύντομα θα αλλάξουν τα υλικά σας δεδομένα και θα καταφέρετε να εστιάσετε ξανά στην ανανέωση των επαγγελματικών σας στόχων. Κάτι που έχετε επεξεργαστεί ή οραματιστεί στο παρελθόν, θα αναζητήσει δράση και θα σας επιφέρει επιτυχίες!

ταρω υδροχοος – οικονομικά: Ο Άσος των Κυπέλλων
Όλα βαίνουν καλώς στο πεδίο των οικονομικών σας, κάτι που σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Έχετε μάθει να αξιοποιείτε και να διαχειρίζεστε σωστά τα έσοδά σας, γι’ αυτό θα δείτε να παραμένετε ισορροπημένοι και να σημειώνετε πρόοδο. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε πράξη τα όνειρά σας – και θα είναι ιδανική στιγμή για να επιβραβεύσετε λίγο τον εαυτό σας για την καλή δουλειά!

ταρω υδροχοος – ψυχολογία: Το 6 των Ράβδων
Ο θρίαμβος που αποζητάτε στην προσωπική σας ζωή, έχει καίριο αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Συντηρείτε κάποιες παλιές και εδραιωμένες συναισθηματικές σας συνήθειες, θεωρώντας πως καθετί δύσκολο στην κατάκτησή του αξίζει περισσότερο από την πορεία κατάκτησης… Τώρα θα πάρετε το μάθημα, ότι όσα ενέχουν δυσκολία απόκτησης είναι και δύσκολα στη δική τους φύση. Μετά από αυτό, να είστε προετοιμασμένοι για πολύ περισσότερη ευτυχία από όση φανταστήκατε ποτέ!

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις