ωροσκοπιο ημερας 08/07 Παρασκευη

zwdia-evdomadiaies-20261014

ωροσκοπιο ημερας

Έχει αναφερθεί επανειλημμένα σε αυτή την ημερήσια καταγραφή των κοσμικών κινήσεων, ένας θεμελιώδης κανόνας για την κατανόηση των επιρροών τους πάνω στον άνθρωπο. Και αυτός ο κανόνας είναι ότι οι ηλιακοί και οι πλανητικοί σχηματισμοί της μιας μέρας, δεν εξαφανίζονται από το προσκήνιο μέσα σε 24 ώρες.

Έτσι όλες οι κινήσεις που έγιναν χθες στο στερέωμα από τους πλανήτες που είχαν κέφια – τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα – επηρέασαν και εξακολουθούν να επηρεάζουν το ανθρώπινο είδος ανά το παγκόσμιο.

 

Ωστόσο η επίδρασή τους είναι πλέον λίγο πιο υπόγεια και δεν την αντιλαμβάνεται άμεσα το αστροφυσικό ραντάρ, καθώς ένα νέο κύμα ουράνιων όψεων καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη σκηνή με πιο άμεσο τρόπο.

zodia-taro-45

Παρά την εύνοια που αποπνέουν οι σημερινές όψεις, υπάρχει μια επιφύλαξη για το κατά πόσο θα είναι και εξίσου αποδοτικές. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Χείρωνα (10:49 πμ) έχει επουλωτικές ιδιότητες ειδικά όσο αφορά τις σχέσεις με το έτερο ήμισύ σας, ενώ μεγάλα πνευματικά άλματα επιφυλάσσει η υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία (12:07 μμ).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παράλληλα η πεισματάρα Αφροδίτη θα έχει μια οξύθυμη επαφή 135 μοιρών με τον Κρόνο (9:41 πμ), ενώ η Σελήνη από την Παρθένο θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Τοξότη (10:02 μμ), και στη συνέχεια θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες (12:12 πμ της επομένης).

Αυτές είναι όψεις που έχουν την ικανότητα να εμποδίσουν προσωρινά την εξέλιξη σε προσεκτικά οργανωμένα σχέδιά σας, στους τομείς των επαγγελματικών, των επιχειρήσεων αλλά και των καλλιτεχνικών προσπαθειών σας.

zwdia - love

Η προσοχή στρέφεται τώρα στην παράλληλη θέση που θα βρεθεί η Σελήνη με τον επιβλητικό Δία, αλλά και το τρίγωνο που θα σχηματίσει στη συνέχεια με τον διερευνητικό Πλούτωνα (7:44 και 8:28 το πρωί του Σαββάτου αντίστοιχα). Από το φεγγάρι αναμένεται να σας δοθεί η απαραίτητη χείρα βοηθείας για ανόρθωση του ηθικού σας, όταν θα χρειαστείτε ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη για να ολοκληρώσετε σημαντικούς στόχους και υποχρεώσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera