ωροσκοπιο ημερας 14/08 Κυριακη

astrologia-eksagwno-ari-ermi

ωροσκοπιο ημερας

Κυριακή 14 Αυγούστου σήμερα, και το ευχάριστο νέο της ημέρας είναι ότι είστε όλοι πάλι εδώ.

Άρα τα καταφέρατε κι εσείς μια χαρά να αντεπεξέλθετε το Σάββατο από τα απανωτά χτυπήματα των ουράνιων φαρσέρ, που παρασυρμένοι από την αλλαγή πορείας του Κρόνου και των λοιπών ακροβολισμένων πλανητών, δυσκόλεψαν πολύ τις τελευταίες ώρες.

 

Αν και σας αξίζει να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας για την αντοχή σας, μην ξεγελαστείτε ακόμη και χαλαρώσετε την άμυνά σας!

zodia-taro-45

Ο πατέρας των Ολύμπιων θεών θα εξακολουθήσει να κεντρίζει τον ανθρώπινο ψυχισμό – αλλά και κοινωνικά θέματα ανά τον πλανήτη – για λίγες μέρες ακόμη, μέχρι να βρει τους ρυθμούς του στην φρέσκια ορθόδρομη πορεία του.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ωροσκοπιο ημερας

Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς (όπως αναφέραμε εξάλλου και στην καταγραφή μας στις 11 Αυγούστου), ο Κρόνος είναι ακόμη ακίνητος και δεν θα κάνει κάποιο πραγματικό βήμα μπροστά μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Φυσικά και είναι υποβοηθητικό για όλο το φάσμα των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, το γεγονός ότι δεν είναι πλέον ανάδρομος – παίρνοντας ως μέτρο σύγκρισης την πάντα ορθόδρομη πορεία του Ήλιου και της Σελήνης.

zwdia - love

ωροσκοπιο ημερας

Ωστόσο πάντα υπάρχουν στο σύμπαν τα «αντίποινα», για κάθε θετικό που αποδίδει. Σε αυτή τη φάση, τρικλοποδιά στα σχέδιά σας θα μπορούσε να βάλει η Αφροδίτη.

Η θεά της ερωτικής πλοκής αρχικά θα σχηματίσει μια παράλληλη όψη με τον εκκεντρικό Ουρανό (11:22 πμ), ενώ αρκετά αργότερα θα γυρίσει την πλάτη για μια αντίθεση στον πανούργο Ποσειδώνα (8:04 μμ).

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την Δήμητρα που είναι στον Ταύρο (3:54 μμ). Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευοίωνη θέση για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας στον τομέα που ειδικεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όμως ο Ερμής θα συναντήσει επίσης τη θεά της εσοδείας αργότερα, σε μια όψη τριβής 135 μοιρών (7:33 μμ). Αυτή η όψη έχει τη δυναμική να προκαλέσει εντάσεις στην οικιακή σας ηρεμία και την οικογενειακή σας αρμονία.

Το κλίμα και τις διαθέσεις θα προσπαθήσουν να ανορθώσουν η Σελήνη με την Αφροδίτη με ένα τρίγωνο που θα σχηματίσουν (5:08 πμ της επομένης), και ο Ερμής με την Εστία με μια συνεύρεση έμπνευσης 72 μοιρών (9:09 το πρωί της Δευτέρας). Όταν οι εκπρόσωποι της αγάπης, της επικοινωνία και της οικογενειακής – ερωτικής φωλιάς εμπλέκονται σε θετικές όψεις, να αναμένετε να φουντώσουν οι ερωτικές επιθυμίες, οι όμορφες οικογενειακές στιγμές, η δημιουργικότητα και η συνεννόηση.

zwdia-zodia-astrologia-65