ωροσκοπιο ημερας 18/06 Σαββατο

zwdia-afriditi-krios

ωροσκοπιο ημερας 

Η Σελήνη περνά στον Τοξότη και αγαπάει την ζωτικότητα! Εν όψει του τριημέρου, επιδοθείτε σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, παιχνίδια, αθλήματα, διάβασμα στην παραλία και αναζητήστε την περιπέτεια έξω από το σπίτι.

Το γεγονός είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι ρυθμιστής του παιχνιδιού η σεληνιακή πορεία, καθώς η Σελήνη θα έρθει σε αντίθεση με τον Ερμή (9:50 μμ), θα συνευρεθεί με τον Κρόνο (4:08 πμ της επομένης), και αμέσως μετά θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (4:15 πμ της επομένης).

 

Το κλίμα θα δυσχεράνει κάπως η παράλληλη όψη που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα (9:39 μμ) – μια όψη παρόμοια με την ζωδιακή συνύπαρξη. Μάλιστα αναμένεται να επαναληφθεί στις 29 Ιουνίου, την ημέρα που ο Άρης θα κάνει την στάση του στον Σκορπιό προκειμένου να αλλάξει πορεία και να γυρίσει ορθόδρομος.

zodia-taro-45

Τις προκλήσεις θα κεντρίσει επίσης ο Ερμής, με έναν έντονο δεσμό 45 μοιρών με τον ανώτερό του και υποκινητή Ουρανό (11:08 μμ). Και θα ακολουθήσει η προσπάθεια του κόκκινου πλανήτη να εντείνει τον σαματά του, μέσω μιας δυσμενούς επαφής 150 μοιρών με τον Ουρανό (8:56 το πρωί της Κυριακής).

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ωστόσο και πάλι το σύμπαν θα κάνει την προσπάθειά του να επιφέρει κάποια ουράνια λογική, καθώς ο Δίας από την Παρθένο θα συνδεθεί με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Αυτή είναι μια θέση που θα αρχίσει να επιδρά άμεσα και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει μέχρι και τις 25 Ιουνίου.

 

Σκεφτείτε την εν λόγω συνεύρεση του Δία με την νότια κατεύθυνση της τροχιάς της Σελήνης, σαν έναν ρωμαλέο προστάτη που μάχεται για να διατηρήσει άθικτη την θετική μας διάθεση και τις ελπίδες μας, παρά τις προσπάθειες των άλλων ουράνιων φαρσέρ που δυσκολεύουν τη συγκέντρωση σε ένα μονοπάτι προόδου.

zwdia - love

Θα είναι καλό για όλους να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε το μυαλό και την καρδιά μας για να δεχθεί μια ισχυρή δόση ανώτατης διαφώτισης, με την επερχόμενη Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera