ωροσκοπιο ημερας 18/07 Δευτερα

taro-zilia

ωροσκοπιο ημερας

Δευτέρα 18 Ιουλίου σήμερα, και μια καινούργια εβδομάδα αρχίζει. Και τι εβδομάδα! Να έχετε συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού σας αυτές τις μέρες, πως ό,τι κι αν γίνεται στο ουράνιο στερέωμα για να προκαλέσει τις αντοχές του ανθρώπινου είδους, δύο πράγματα είναι βέβαια: μια Πανσέληνος που ετοιμάζεται για αύριο και ένα πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα την Παρασκευή.

Και όλα θα κριθούν στις αποφάσεις που θα πάρει ο καθένας ατομικά, για την πορεία της ζωής του στο εξής!

 

Το δυναμικό δίδυμο που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία στους βασικούς επαγγελματικούς και δημιουργικούς τομείς, είναι η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία. Αυτά θα απαιτήσει από εσάς ως ανταλλάγματα, η επερχόμενη μετάβαση της Σελήνης στον Αιγόκερω όπου θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος αυτού του μήνα.

zodia-taro-45

Πριν από αυτό όμως, θα πραγματοποιηθούν τρεις προκλητικές πλανητικές συναντήσεις – ευτυχώς στη διάρκεια της νύχτας – που θα δοκιμάσουν την αντοχή και τα νεύρα σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Ήλιος θα συνάψει έναν δύστροπο δεσμό 135 μοιρών με τον συχνά απατηλό Ποσειδώνα (2:07 πμ της επομένης), όψη που θα αντιγράψει ο καυστικός Ερμής 4 ώρες αργότερα, για τη συνάντησή του με τον διδάσκαλο της θεραπείας Χείρωνα (6:31 πμ της Τρίτης).

Ανάμεσα σε αυτές τις δύο συναντήσεις, η Σελήνη θα πραγματοποιήσει την μηνιαία συνεύρεσή της με τον πάντα αινιγματικό Πλούτωνα (4:26 πμ της επομένης).

Επιστρατεύστε την πνευματική σας δύναμη της θέλησης αλλά και την αυτοσυγκέντρωσή σας, για να καταφέρετε να υπερπηδήσετε τις όποιες ψυχολογικές και συναισθηματικές καταιγίδες σας προκύψουν. Σε αυτή την προσπάθεια θα σας ενισχύσουν ο Ερμής και η Αφροδίτη – που τώρα έρχονται να μεγεθύνουν την πρόσφατη συνένωσή τους στον Λέοντα – δημιουργώντας μια παράλληλη όψη που θα προωθήσει κάθε λογοτεχνική και καλλιτεχνική ενέργεια (5:11 πμ της επομένης).

zwdia-66

Ο Ερμής φαίνεται να έχει διάθεση να επανορθώσει περαιτέρω για την προηγούμενη δύστροπη στάση του (με τον Χείρωνα), και προσεγγίζει τον Κρόνο μέσω ενός αρμονικού τριγώνου  (9:29 πμ της Τρίτης). Αυτή είναι μια όψη που ενέχει τη δυναμική για να ανοίξουν νέοι δρόμοι για επιτυχίες, στα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σχέδιά σας. Ήδη τα καλύτερα αρχίζουν να καταφθάνουν, να είστε προετοιμασμένοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera