ωροσκοπιο ημερας 24/06 Παρασκευη

paixnidi-rantevoy

ωροσκοπιο ημερας

Έφτασε η Παρασκευή και είναι γεγονός ότι αυτή ήταν μια αρκετά προκλητική εβδομάδα, με πολλά πλανητικά σκαμπανεβάσματα που επηρέασαν την ψυχολογία και την καθημερινότητά μας περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε κανείς.

Τα καλύτερα έπονται, ωστόσο θα πρέπει να περάσουμε ακόμη λίγες μόνο κακοτοπιές.

Η Αφροδίτη θα συνάψει σήμερα έναν πιθανώς τραχύ δεσμό 135 μοιρών με τον Άρη (4:05 μμ), ενώ και η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη σε ένα τετράγωνο (5:28 μμ).

zodia-taro-45

Παράλληλα ένας αβέβαιος κύκλος κενού πορείας του φεγγαριού από τον Υδροχόο που βρίσκεται, θα ξεκινήσει στις 6:49 το απόγευμα και θα διατηρήσει την επίδρασή του μέχρι τις 5:32 τα ξημερώματα του Σαββάτου, μέχρι η Σελήνη να περάσει στους εμπαθείς Ιχθύες.

Να είστε έτοιμοι για όλα με αυτή τη νέα θέση της Σελήνης το Σάββατο, γιατί θα προσδώσει τόση ενέργεια που δεν θα σταματάτε να χορεύετε – ή να κινήστε «ακούραστα» σε όποιες άλλες μορφές επιλέξετε…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Και ενώ αυτή η τριάδα από παράφωνες ουράνιες πορείες φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι, ο Δίας θα σχηματίσει μια ένωση ακριβείας με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στις 17 μοίρες της Παρθένου (1:33 πμ της επομένης).

Μπορεί αυτή να είναι μια συνεύρεση που γίνεται σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ωστόσο διέπεται από ένα ευρύτατο ενεργειακό πεδίο ευφορίας εξαιτίας της εμπλοκής του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.

Όπως είναι φυσικό επόμενο, η συνάντηση της οντότητας του Δία με την σεληνιακή τροχιά θα έχει πάνω μας μια επιρροή διαρκείας, με ευοίωνες δυναμικές.

zwdia - love

Και για να γίνει πλήρως κατανοητό το μεγαλείο τους, αφορούν περισσότερο την εκπλήρωση του ανώτερου πεπρωμένου μας σε αυτή τη ζωή, απ’ όσο την έκφραση των ταπεινότερου επιπέδου επιθυμιών μας.

Πριν καλά – καλά μας αφήσει αυτή η επίδραση, αναμένεται ένα άλλο δυναμικό δίδυμο πλανητικών παύσεων, που θα επηρεάσει την ανθρωπότητα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αρχικά ο Χείρωνας και στη συνέχεια ο Άρης, θα σταματήσουν την κίνησή τους στον ζωδιακό κύκλο για να αλλάξουν πορεία. Για τον λόγο αυτό, θα είναι καλό να αρχίσετε από τώρα να αποθηκεύετε ενέργεια, μιας και διανύουμε μια περίοδο που το σύμπαν απέναντί μας είναι περισσότερο υπόλογο απ’ όσο απειλητικό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera