ωροσκοπιο ημερας 24/08 Τεταρτη

genia-paidiwn-indigo

ωροσκοπιο ημερας

Τετάρτη 24 Αυγούστου σήμερα. Η συμβουλή της ημέρας είναι να έχετε στο μυαλό σας όσα αναφέρθηκαν στη χθεσινή μας καταγραφή, σχετικά με την ένταση των κινήσεων του Άρη.

Και ενώ χθες το πιο στυγερό δίδυμο ήταν αυτό του Άρη με τον Ουρανό, σήμερα τον κόκκινο πλανήτη αναμένεται να συντροφεύσει ο Κρόνος, μέσω μιας ριψοκίνδυνης συνάντησής τους στις 10 μοίρες του Τοξότη (2:28 μμ).

 

Όποτε αυτοί οι δύο παραδοσιακά μοχθηροί πλανήτες συνάπτουν μια προσωρινή συμμαχία στο ουράνιο στερέωμα, διαχέεται σε όλη τη γήινη ατμόσφαιρα ένα αόρατο προειδοποιητικό σήμα του τύπου «τρέξτε να καλυφθείτε»!

zodia-taro-45

Θα είναι χρήσιμο να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάθε επιθετική ή απαιτητική συμπεριφορά, το μόνο που θα επιφέρει θα είναι να προσελκύσει ένα κύμα αμαύρωσης του κάρμα σας. Ο πιο συνετός χειρισμός της μέρας από πλευράς σας, είναι να παραμερίσετε κάθε εγωκεντρική σας διάθεση και να λειτουργήσετε ως εθελοντές προς άτομα και καταστάσεις που χρειάζονται τη βοήθειά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο ημερας

Αρκετοί θα είναι οι πρόσθετοι φαρσέρ του σύμπαντος, που θα βάλουν το λιθαράκι τους στον ψυχικό πονοκέφαλο αυτού του 24ωρου.

Αρχικά ο Ερμής θα σχηματίσει μια κόντρα παράλληλη όψη με τη Δήμητρα (5:13 μμ). Στις 10:39 μμ η Σελήνη από τον Ταύρο θα περάσει σε ένα κενό πορείας μέχρι τις 2:41 πμ της επομένης. Λίγο μετά η Αθηνά θα συνάψει έναν δυσχερή δεσμό 150 μοιρών με τον Δία (2:50 πμ της επομένης), ενώ αργότερα θα αφιχθεί το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης που έχει την τάση να κεντρίζει τις εντάσεις (ενεργοποιει την 3η μοίρα της  Παρθένου και των Διδύμων, στις 6:42 πμ της επομένης).

zwdia shmera

ωροσκοπιο ημερας

Το ρόλο του «καλού παιδιού» της ημέρας θα προσπαθήσει να παίξει ταυτόχρονα η Σελήνη, με μια σειρά όψεων τριγώνου που θα σχηματίσει: αρχικά με την Αφροδίτη (3:07 μμ), μετά με τον Δία (9:07 μμ), και στη συνέχεια με τον Ερμή (10:39 μμ).

Να αναμένετε μια ώθηση με ανανεωτικές ιδέες, με το πέρας του κενού πορείας της Σελήνης και το πέρασμά της στους επικοινωνιακούς Διδύμους (2:41 πμ της επομένης). Θετικά σε αυτό θα συμβάλλει μια αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χείρωνα (5:13 πμ της επομένης), αλλά και μια ευθυγραμμισμένη όψη έμπνευσης 72 μοιρών της θεάς του έρωτα με την Εστία (7:38 το πρωί της Πέμπτης).

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65