ωροσκοπιο ημερας 28/07 Πεμπτη

kerato-7-logoi-na-fugeis

ωροσκοπιο ημερας

Σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου οι δυνάμεις του σύμπαντος που ευθύνονται για την αλλαγή και τη διατάραξη της φυσικής ροής των πραγμάτων, αυξάνουν σταδιακά την ισχύ τους.

Βρισκόμαστε μόλις μία μέρα πριν την επίσημη παύση στην πορεία του πλανήτη Ουρανού, που βρίσκεται στον Κριό και θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι και τις 5 Αυγούστου.

 

Θα είναι συνετό για όλους να οπλιστείτε με επιπλέον δόσεις προσωπικής στήριξης και αντοχής, προκειμένου να αποφύγετε να υποπέσετε σε ανόητα ή βιαστικά λάθη στις κρίσεις σας.

zodia-taro-45

Το κλίμα αυτό υποσκάπτει η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο, και θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον επικοινωνιακό Ερμή στον Λέοντα (3:18 μμ), ενώ θα βρεθεί και σε αντίθεση με τον μαχητή Άρη στον Σκορπιό (6:14 μμ).

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η μηνιαία αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη δεν είναι ποτέ μια εύκολη συγκυρία. Γι’ αυτό φροντίστε να κρατήσετε τα χαρτιά σας ερμητικά κλειστά κοντά στην ώρα πραγματοποίησης αυτής της όψης.

Επιπρόσθετα τότε θα ξεκινήσει μια 3ωρη διαδρομή κενού πορείας του φεγγαριού, που θα διαρκέσει μέχρι τις 9:18 μμ. Μετά η Σελήνη θα περάσει στους πολύπλευρους και πολυτάλαντους Διδύμους, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δύο ημέρες.

Το σύμπαν κάνει πάντα μια παράλληλη προσπάθεια να δώσει και κάτι θετικό στον ανθρώπινο ψυχισμό σε δύσκολες φάσεις. Ως αρωγοί στο χειρισμό κάθε αθέμιτης μάχης, θα έρθουν τώρα τρεις ευνοϊκοί σχηματισμοί.

zwdia - love

Πρώτα η ερωτική Αφροδίτη θα συνάψει έναν δεσμό έμπνευσης 72 μοιρών με την υπομονετική Ήρα (12:55 πμ της επομένης), μετά η Σελήνη θα βρεθεί σε παράλληλη θέση με την Αφροδίτη (4:43 πμ της επομένης), και αρκετά αργότερα το φεγγάρι θα συμμαχήσει και με τον Ήλιο σε μια όψη στήριξης 60 μοιρών (8:18 το πρωί της Παρασκευής).

Ο βασικός αντίπαλος του ανθρώπινου είδους στην προσπάθεια να παραμείνει προσηλωμένο σε όλους τους τομείς, θα είναι μια αδιέξοδη σχέση 45 μοιρών ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία – τα δύο μεγαλύτερα και πιο ηγετικά αστρικά σώματα του ηλιακού μας συστήματος (9:46 πμ το πρωί Παρασκευής).

Επιδείξτε όσο μπορείτε περισσότερη σύνεση σε όσα θέλετε να επιτύχετε, γιατί η υπερηφάνεια και η υπεροψία ενδέχεται να σας απομακρύνουν πολύ από την επιτυχημένη πορεία που επιδιώκετε.

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμηνείες του Διελαύνοντα Ουρανού

αστρολογια: Ο πλανητης ουρανος και το ταξιδι στο αγνωστο

zwdia shmera